Motorola X Phone, Ακόμα μια νέα φωτογραφία ρίχνει νερό στο μύλο με τις φήμες

Έχουμε γίνει γραφικοί με το Motorola X Phone, συζητάμε για αυτό εδώ και μήνες και ακόμα δεν έχει παρουσιαστεί τίποτα. Συνεχίζουμε λοιπόν την κουβέντα με αφορμή μια νέα φωτογραφία και τις πληροφορίες ότι δοκιμάζεται στο δίκτυο 4G/ LTE της αμερικάνικης εταιρείας κινητής τηλεφωνία Sprint. Το X Phone λέγεται ότι θα έχει οθόνη αφής 4.7 ίντσες HD 1280×720 pixels, 2GB μνήμη RAM και επεξεργαστή Snapdragon 1.7GHz.

Πηγή

Σχόλια

  • Ωραία η φωτό αν και μου φαίνεται ότι το "not for sale" και το αλλο απο κάτω της ΜOTOROLA μπήκαν μετά τη φωτό! Μακάρι να ήταν έτσι το κινητό πάντως και να ανακάμψει η ΜΟΤΟ γιατί μου άρεσε πολύ παλιά και είχα αρκετά μοτο.

  • Μου αρέσει πολύ το ελάχιστο bezel που έχει περιμετρικά.Όσο για τα specs αν το τηλέφωνο δουλεύει όπως πρέπει,αδιαφορώ πόσοι είναι οι πυρήνες του!Δεν ξέρω αν είναι το αληθινό,πάντως είναι εμφανές ότι είναι μέσα σε θήκη.

  • @Gblog_21
    Εμενα μου φαινεται οτι είναι σκιά του κινητου πανω στο τραπεζι λογο χρησης φλας της φωτογραφικης.. κ αν συμβαινει αυτο τοτε κατα συνεπεια το κινητο κανει καμπυλη στο πισω μερος χωρις γωνιες (κατι σαν το sgs3?)
    τσπ.. λεπτομερεις.. αν ειναι αυτο οντως δειχνει να ειναι ομορφο

  • Βρε τι μου θυμίζει το σχήμα του, τι μου θυμίζει; μπα σε καλό μου ίδιο με τα sammy ή nexus είναι, μεγάλη σχεδιαστική και τεχνολογική προτοτυπία από τη μοτο. Αν κάνει 250 ευρώ αρχική τιμή, μπορεί και να πουλήσει αλλιώς μάλλον πάει άπατο.

  • Πάρα πολύ ωραίο! Αν είναι και λογική η τιμή του, το σκέφτομαι σοβαρά να το τσιμπήσω!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.