MWC 2019: Το φθηνότερο 5G flagship είναι το Xiaomi Mi Mix 3 5G [+hands-on βίντεο του Xiaomi Mi 9]

Το TechBlog βρίσκεται στη Βαρκελώνη για την MWC 2019 και θα σας κρατά ενήμερους με όλα τα νέα από την έκθεση. Παραπάνω μπορείτε να δείτε το Xiaomi Mi 9 σε ένα  hands-on βίντεο αποκλειστικά από εμάς για εσάς.

Καθώς γνωρίζαμε τα πάντα για το Xiaomi Mi 9, το μόνο που μας είχε απομείνει ήταν η αναμονή για το event της Xiaomi στην MWC 2019, ώστε να δούμε τι εκπλήξεις μας επιφυλάσσει η εταιρεία. Τελικά, δεν είχαμε άδικο, η Xiaomi παρουσίασε το φθηνότερο 5G smartphone.

Το όνομα της συσκευής είναι Xiaomi Mi Mix 3 5G, και εκτός του ότι υποστηρίζει 5G δίκτυα, διαφέρει κάπως από τον προκάτοχό του το Mi Mix 3. Αρχικά, έρχεται με τον Snapdragon 855 και X50 5G modem της Qualcomm, καθώς και μεγαλύτερη μπαταρία στα 3.800 mAh.

Σχεδιαστικά οι δύο συσκευές είναι αρκετά παρόμοιες. Όσον αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, το Xiaomi Mi Mix 3 5G έχει μία Full HD+ OLED 6,39 ιντσών, διπλή πίσω κάμερα 12 MP και 12 MP, διπλή selfie κάμερα 24 MP και 2 MP, και ξεχωριστό κουμπί για τον Google Assistant.

Η Xiaomi κατά την παρουσίαση του smartphone πραγματοποίησε και μία βιντεοκλήση μέσω 5G δικτύου. Σύμφωνα με την ίδια, ήταν η πρώτη βιντεοκλήση σε δίκτυο 5G που έγινε εκτός Κίνας. Επίσης, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι έχει κλείσει ήδη συμφωνίες με αρκετούς παρόχους, όπως η Orange, η Sunrise, η Three, η Telefonica, η Tim, και η Vodafone. Ωστόσο, δεν υπήρξε αναφορά σχετικά με το αν το Xiaomi Mi Mix 3 5G θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά μέσω των συγκεκριμένων παρόχων.

Το Xiaomi Mi Mix 3 5G θα κοστίζει 599 €, κάτι που το καθιστά το φθηνότερο 5G flagship της αγοράς, τουλάχιστον μέχρι τώρα. Ίσως μέχρι τον Μάιο που θα κυκλοφορήσει η συσκευή να έχει ανακοινωθεί ή να έχει βγει στην αγορά κάποιο πιο φθηνό 5G smartphone.

Xiaomi Mi 9 Hands-On στην MWC 2019

Πηγή

Σχόλια

  • Αυτό και από μόνο του θεωρείτε επιτυχία να ενσωματώσεις την τελευταία τεχνολογια σε αυτή την τιμή .... well done xiaomi !

  • Καλα ολα αυτα αλλα ΓΤ ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΜΙ 3 ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙ 9?

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.