Smartphones

Νέα διαρροή: Το Oppo Reno 7 SE θα τρέχει με Dimensity 920

Η Oppo φέρνει τη σειρά Reno 7 στις 25 Νοεμβρίου και αυτή τη φορά, θα παραλείψει μια εξαιρετικά ισχυρή έκδοση Pro Plus και θα προσθέσει ένα προσιτό μέλος SE στην οικογένεια. Μια νέα διαρροή αποκαλύπτει τώρα το φύλλο προδιαγραφών του Reno 7 SE.

Το επερχόμενο τηλέφωνο θα τροφοδοτείται από ένα chipset Dimensity 920, θα διαθέτει τρεις κάμερες και θα έχει μια αξιοπρεπή μπαταρία με γρήγορη φόρτιση 65 W.

Σύμφωνα με την πηγή, αυτό το τηλέφωνο θα έχει έκδοση 12/256 GB, αλλά σπάνια τα βλέπουμε αυτά εκτός Κίνας. Το παγκόσμιο κοινό πιθανότατα θα πάρει το 8/128 GB, εάν το τηλέφωνο ξεφύγει καθόλου από την εγχώρια σκηνή.

Η οθόνη θα έχει διαγώνιο 6,43″ και κοιτάζοντας τα renders, φαίνεται να είναι OLED, καθώς δεν υπάρχει σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος ή στα πλαϊνά.

Οι κάμερες στο πίσω μέρος είναι μία κύρια 64MP, μία εξαιρετικά ευρεία 8MP και ένα βοηθητικό snapper 2MP. Η κάμερα selfie αναφέρεται στα 32MP.

Το Reno 7 SE, θα προσφέρεται σε χρώματα Μπλε, Μαύρο και Χρυσό. Η υποτιθέμενη τιμή είναι 2.699 CNY ή 2.899 CNY, που είναι περίπου 420-450 $

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Μένια Ράπτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.