Smartphones

Galaxy Z Fold 3 και Z Flip 3: Έρχεται το τελευταίο One UI 4.0 beta

Τον περασμένο μήνα η Samsung παρουσίασε τα πλεονεκτήματα του One UI 4 σε δύο νέα βίντεο, ενώ τώρα ήρθε η ώρα για την επίσημη κυκλοφορία της τελικής έκδοσης. Σύμφωνα με το SamMobile, η πιο πρόσφατη έκδοση beta του επόμενου UI της Samsung κυκλοφορεί στα Galaxy Z Fold 3 και Galaxy Z Flip 3.

Η κατασκευή φέρει την κωδική ονομασία ZUKG και είναι η τρίτη επίσημη έκδοση beta για τις τελευταίες αναδιπλούμενες συσκευές της Samsung. Σε αυτή, υπάρχουν αρκετές βελτιώσεις, οι οποίες αναφέρονται στο αρχείο καταγραφής αλλαγών, συμπεριλαμβανομένων τροποποιήσεων στη ρύθμιση φωτεινότητας και διορθώσεις σφαλμάτων.

Το UI 4.0 beta κυκλοφορεί τώρα στη Νότια Κορέα, ωστόσο οι χρήστες στις ΗΠΑ μπορούν επίσης να το δοκιμάσουν.

Η διαδικασία εγγραφής είναι αρκετά απλή . Αρχικά ανοίγετε την εφαρμογή Samsung Members και πατάτε στο banner “beta”. Μετά την εγγραφή κάνετε αναβάθμιση σε OneUI 4.0 ή εάν εκτελείτε ήδη κάποια από τις προηγούμενες εκδόσεις beta, θα λάβετε μια ενημέρωση OTA με την έκδοση ZUKG μόλις γίνει διαθέσιμη στην περιοχή σας.

Αν και δεν υπάρχει ακόμη επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για την τελική έκδοση του OneUI 4.0, υπολογίζεται πως η σταθερή έκδοση θα κυκλοφορήσει στις συσκευές κάποια στιγμή τον Δεκέμβριο. Η οικογένεια Galaxy S21 θα είναι η πρώτη που θα το αποκτήσει και θα ακολουθήσουν τα αναδιπλούμενα μοντέλα.

Επεξεργάστηκε την 23 Νοεμβρίου 2021 15:59

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.