Smartphones

Neffos X1 Lite: Με οθόνη 5 ιντσών HD, fingerprint και τιμή 149 ευρώ

Μέσα στον Ιούλιο αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά το Neffos X1 lite με οθόνη 5 ιντσών LCD IPS ανάλυσης HD, οκταπύρηνο επεξεργαστή MediaTek MTK MT6750, μνήμη RAM 2GB, ROM 16GB (+microSD), κάμερα 13 Megapixel, αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων και τιμή 149 ευρώ.

Η κάμερα με PDAF (phase-detection auto-focus) εστιάζει σε μόλις 0.2 δευτερόλεπτα και διασφαλίζει ότι δεν θα χάσετε ποτέ τις πιο σημαντικές στιγμές. Ο φακός έχει διάφραγμα f/2.0 για καλύτερη λήψη φωτογραφιών σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Η λειτουργία Real-time Night shooting του Neffox X1 lite επιτρέπει να δείτε ακριβώς πως θα είναι η φωτογραφία που θα τραβήξετε στο σκοτάδι, μετατρέποντας ουσιαστικά την κάμερα σε ζευγάρι γυαλιών νυχτερινής όρασης μειώνοντας με αυτό τον τρόπο το περιθώριο λάθους όταν τραβάτε φωτογραφίες σε χαμηλό φωτισμό.

Η μπροστινή κάμερα είναι 5 Megapixel και έχει φακό ευρείας λήψης 84° και real-time capability, που επιτρέπει στον χρήστη να τραβάει selfies υψηλής ποιότητας.

O αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων προσφέρει μια πιο ασφαλή επιλογή ξεκλειδώματος. Οι εξελιγμένοι αλγόριθμοι του αισθητήρα επιτρέπουν ξεκλείδωμα 360° και μειώνουν το χρόνο που χρειάζεται για να ξεκλειδώσετε το τηλέφωνό σας σε μόλις 0,2 (2/10 του δευτερολέπτου) δευτερόλεπτα.

Βασισμένο στο Android 7.0, το Neffos X1 Lite τρέχει το NFUI 2.0 (Neffos User Interface) και ενσωματώνει μπαταρία 2550 mAh.

Επεξεργάστηκε την 28 Ιουνίου 2017 18:16

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.