Software

Skype: Αναβαθμισμένη έκδοση και για iOS

Νωρίτερα μέσα στον μήνα η Microsoft ανακοίνωσε την καινούργια έκδοση του Skype και κυκλοφόρησε την εφαρμογή για Android. Η αναβαθμισμένη έκδοση είναι πλέον διαθέσιμη και για iOS.

Η εφαρμογή έχει υποστεί σημαντικές αλλαγές με πολλές καινούργιες προσθήκες. Η εφαρμογή πλέον, μοιάζει περισσότερο με Social Network και εστιάζει στην κοινοποίηση φωτογραφιών και βίντεο με τους φίλους, με την επιλογή Highlights, όπως το ονομάζει η Microsoft. Επίσης, ο χρήστης μπορεί να κάνει αλλαγές των χρωμάτων εντός της εφαρμογής.

Είναι φανερό ότι Microsoft προσπαθεί να ανταγωνιστεί τις άλλες πλατφόρμες όπως το Snapchat, Facebook Messenger, WhatsApp τα οποία έχουν κλέψει αρκετούς χρήστες από την υπηρεσία της Microsoft. Μένει να δούμε αν οι χρήστες μείνουν ευχαριστημένοι με τις αλλαγές του Skype.

Η αναβάθμιση της εφαρμογής έγινε διαθέσιμη νωρίτερα σήμερα στο App Store και για την Ελλάδα. Σύντομα θα υπάρξουν αναβαθμίσεις της υπηρεσίας για macOS και Windows.

Πηγή

Σχόλια

  • Το γεγονός να κάτσουν να το φτιάξουν λίγο κολλάει το σκέφτηκαν αυτό καθόλου ???
    Έχω το Galaxy S3 και το Xperia P και το Skype σέρνεται !!!

  • Τα Galaxy S3 και Xperia P κολλάνε ! Το P το είχα και εγώ πριν χρόνια και ήταν ένα από τα χειρότερα κινητά που είχα αγοράσει ποτέ στην ζωή μου (έπρεπε να το έλεγαν Xperia lag) και το S3 το έχει ένας φίλους μου και σέρνετε από ότι ισχυρίζεται ! Μόνο η εφαρμογή δεν φταίει !

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.