Νέο Sony Xperia compact smartphone αναμένεται μέσα στη χρονιά;

, Νέο Sony Xperia compact smartphone αναμένεται μέσα στη χρονιά;

Η Sony ήταν η μοναδική εταιρεία που μεχρι πριν απο μερικά χρόνια παρουσίαζε compact Android smartphones με πανίσχυρα για την εποχή τεχνικά χαρακτηριστικά. Όποιος δεν ήθελε “παντόφλα” για κινητό κοιτούσε και προς τη σειρά Xperia Compact που περιελάμβανε ένα μοντέλο κάθε χρόνο με οθόνη 4.1″ οπως το Z1 Compact, 4.6″ όπως το XZ1 Compact και 5″ όπως το XZ2 Compact.

Μεγάλωναν σε μέγεθος οθόνης και αυτά όμως πάντα παρέμεναν μικρότερα από το trend κάθε εποχής. Πρέπει όμως να έχουν περάσει 2-3 χρόνια από το τελευταίο μοντέλο της σειράς Xperia Compact και σήμερα μαθαίνουμε ότι η Sony Mobile ίσως έχει στα σκαριά ένα νέο μοντέλο και συγκεκριμένα με οθόνη 5.5 ιντσών και διαστάσεις 140×68.9×8.9 χλστ.

, Νέο Sony Xperia compact smartphone αναμένεται μέσα στη χρονιά;

Φαίνεται ότι το iPhone 12 mini με οθόνη 5.4 ιντσών επανέφερε στο προσκήνιο τα compact κινητά και αναζωπύρωσε το ενδιαφέρον των φίλων της τεχνολογίας για αυτά τα μικρά και ταυτόχρονα ισχυρά smartphones που τόσο έχουν λείψει σε κάποιους.

Στο poll του Σαββατοκύριακου σας ζητήσαμε να μας πείτε ποιο είναι το ιδανικό μέγεθος οθόνης σε κινητό και μόλις ένα 11% απάντησε μεταξύ 5.1″-5″. Ένας στους δέκα προτιμάτε μικρό κινητό, μικρό το ποσοστό σε σχέση με το 63″ συνολικά που προτιμούν οθόνη 6.1″ με έως και πάνω από 6.5 ίντσες οθόνη, μετρήσιμο πάντως.

Νέο Xperia Compact

Το νέο Xperia Compact που λέγεται ότι θα ανακοινωθεί Φεβρουάριο – Μάρτιο θα έχει οθόνη 5.5″ με Sefie camera 8 Megapixel, διπλή κάμερα με την μια από αυτή να είναι 13 Megapxel, επεξεργαστή Snapdragon 775G (άλλες εποχές θα ήταν μάλλον ο 865), έξοδο ακουστικών 3.5 χλστ., υποδοχή σύνδεσης USB Type-C και αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων μέσα στο power button στο πλάι. Περιμένουμε να δούμε αν οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αστερίξ

Με ανταγωνιστική τιμή, εκεί γύρο στα 500, θα κάνει θραύση…

Ιωάννης jb

Πάλι κινητό η Sony?
Ε όχι ρε γαμωτο..
Έχω μπερδευτεί κλείνει ή δε κλείνει τελικά????
Τιαματ τι γίνεται? Ρίξε φως στην υπόθεση

😂😂😂😂😂😂

Έχεις δίκιο! Τελικά όμως, το γύρισε, σε playmobil κινητά!

Προς τι, το γέλιο;;;

Αμφιβάλεις ότι θα ήταν μια πολύ καλη αγορά για την κορούλα μου, εάν είναι σε μια λογική τιμή των 500€ περίπου, όπως λέει και ο Αστερίξ;;;

djfapples

Ωχ βλέπω να ξεκινάνε πάλι οι haters!!!

Vladimiros

Αυτη η σταγονα ομως το κανει ασχημο..σιγουρα αρκετοι θελουν μικρες και βολικες συσκευες..το θεμα ειναι η Sony θα το κοστολογησει λες και προκειται για το καινουριο iphone…

Γιάννης

Φωτιές μας άναψες 🔥❤️

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.