Το νέο HTC One στο τρίτο teaser video μιλάει για Ultrapixel

Το νέο HTC One (κωδική ονομασία M8) θα είναι το καλύτερο smartphone του κόσμου σύμφωνα με την ίδια την HTC και θα παρουσιαστεί επίσημα στις 25 Μαρτίου. Η κατασκευάστρια εταιρεία δημοσιέυσει σήμερα το τρίτο teaser video που κάνει αναφορά στις ικανότητες της τεχνολογίας Ultrapixel που η αλήθεια είναι ότι δεν βρήκε τη μέγιστη ανταπόκριση από το καταναλωτικό κοινό.

Έτσι όπως τα λένε αυτοί οι δύο περίεργοι τύποι στο βίντεο, το νέο HTC One θα μοιράζεται και αυτό την τεχνολογία Ultrapixel προχωρώντας την όμως παρακάτω. Για να δούμε τις μας έχει ετοιμάσει η HTC. 25 Μαρτίου είναι κοντά!

Επεξεργάστηκε την 10 Μαρτίου 2014 11:07

Σχόλια

  • @ sot11 νομιζω οτι αμα ανεβασουν την αναλιση με μεγαλιτερα pixel (ultrapixel) τοτε η καμερα θα ειναι φανταστικη.

  • Είμαι χαρούμενος που συνεχίζει την προσπάθειά της με την τεχνολογία Ultrapixel... Πιστεύω ότι αυτή η τεχνολογία μπορεί να είναι το μέλλον για την φωτογραφία στα smartphones..

    Αυτά τα βιντεάκια έχουν πολύ πλάκα, ανυπομονώ για την επίσημη ανακοίνωση του...

  • Αν ειναι 8 η ακομα καλυετρα 13 mp θα ειναι τελεια, γιατι οχι πως το one ειχε κακη καμερα, αλλα η αναλυση κατεστρεφε την λεπτομερεια. Δεν ειμαι κανενας φωτογραφος αλλα λεω αυτα που βλεπω, μακαρι στο αρθρο να ερθει κανενας επαγγελματιας να μα δωσει τα φωτα του :)

  • H τεχνολογία Ultrapixel είναι πάρα πολύ καλή και πιστεύω πολύ καλά κάνει η HTC και την συνεχίζει. Απλά πρέπει να ανεβάσει την ανάλυση ώστε να μη χάνονται οι λεπτομέρειες. Αν ανεβάσει την ανάλυση στα 8 Ultrapixel από τα 4, θα είναι μια από τις καλύτερες κάμερες που θα υπάρχουν σε κινητά αυτή τη στιγμή...Τόσο απλά! Θα χάνει μόνο από τις 41mp PureView των Nokia, αν και πιστεύω ότι θα τις κοντράρει επάξια σε αρκετές περιπτώσεις όπως πχ σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Αλλά μάλλον τα 8 θα πρέπει να κάνουμε υπομονή για να τα δούμε! Ίσως στο One III!!!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.