Το νέο HTC One στο πρώτο video teaser

Στις 25 Μαρτίου 2014 η HTC θα παρουσιάσει το καλύτερο smartphone του κόσμου όπως δήλωσε αυτολεξεί η Cher Wang κατά τη διάρκεια της MWC 2014. Το νέο smartphone θα ανακοινωθεί σε παράλληλο event σε Νέα Υόρκη και Λονδίνο και στο teaser video που ακολουθεί δύο τύποι συζητάνε για αυτό προετοιμάζοντας το έδαφος.

Δυστυχώς δεν μας δίνουν κάποιο ιδιαίτερο στοιχείο για το επερχόμενο νέο HTC One, μόνο στην αρχή κουβεντιάζουν για τον ήχο Boom Sound.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 27 Φεβρουαρίου 2014 19:03

Σχόλια

  • Αν και είμαι γενικά μετριοπαθης στις δηλώσεις μου, εδώ έχω να πω πως η διαφήμιση αυτή είναι ο ορισμός του απόλυτα γελοίου.
    Τώρα σοβαρά!!?? Είναι διαφημιστική καμπάνια αυτή σοβαρής εταιρίας!!!??? Ήμαρτον!!!!

  • Παιδιά πέρα απ' την πατάτα κάμερα σε ανάλυση ,το πρώτο one βγήκε καλύτερο smartphone για το 2013,οπότε καλό είναι να περιμένουμε... Techblog κάντε μια νύξη για το συγκεκριμένο γεγονός!

  • Η διαφημιση ειναι εκπληκτικη.
    Αν καποιος θελει να δει ξερα τεχνικα χαρακτηριστικα ας διαβασει τα blogs οταν βγει το κινητο.
    Τι κακο κανει λιγο χιουμορ δηλαδη?

  • Αν είναι η ίδια σαπίλα κάμερα των 4mp που είχε το one ,τότε καλύτερα να μην ανακοινωθεί
    ούτε οι δύο κάμερες θα το σώσουνε
    Ακόμα και το xperia go που έχω έχει καλύτερη κάμερα (5mp camera) από το one (4mp)
    Μάλλον η htc μας δουλεύει ,δηλαδή οι άλλες υλοποιήσεις δεν είναι καλές???? τι πάει να πεί το καλύτερο smartphone????
    και όταν λέω οι άλλες εννοώ (Z2 ,G2 ,Gpro 2 ,nexus 5 ,Z1 compact κ.α)
    μάλλον αυτοί περιμένουν να τα σκάσουμε και στην επόμενη πατάτα που για την htc τα 4mp πολλά ειναι ,τους έχω ικανούς να βάλλουν και 0,5mp και να μας το πλασάρουν σαν το καλύτερο ,μετά όπως είπε και ο @sosimple δεν τους φταίει ούτε η nokia ,ούτε η sony και ούτε η samsung και για να μην παρεξηγηθούμε το one ήταν καλή υλοποίηση αλλά όταν δίνεις 700+€ σε ενδιαφέρουν όλα ,όπως μερικοί φωνάζουν για τα bezel του z1. Και στην τιμολογιακή κατηγορία του one απαγορεύεται η κάμερα να είναι κάτω από 8mp. (γνώμη μου είναι αυτή)
    Δεν είμαι fan καμίας εταιρείας ,όλες έχουν κάνει πράγματα που με χαλάνε.
    Υ.Γ μια και είδα το σαχλό βίντεο teaser του καινούριου one που κάνουνε beatbox θα ήθελα να προσθέσω ότι δεν θέλω να αγοράσω ηχεία ,αλλά smartphone ίσως θα πρέπει να δώσουνε βαρύτητα και σε κάτι άλλο.
    Τέσπα μέχρι τότε δεν ξέρουμε ακόμα τίποτα έτσι και αλλιώς

  • @takis αγορι μου γλυκο δεν ηταν 4mp αλλα 4ultra pixel!φαινεται πως δεν εχεις ιδεα απο κινητα με αυτα που γραφεις!η αληθεια ειναι πως και εμενα με χαλαγε το project των ultrapixel αλλα δεν ειχε κακο αποτελεσμα!η εμπειρια χρησης που σου αφηνουν τα htc ειναι το κατι αλλο!εχουν περασει πολλες συσκευες απο ολες τις εταιρειες απο τα χερια μου!τα htc ειναι ακομα αγαπημενες επιλογες!και περιμενουμε ανυπομονα το καινουργιο τους κοσμημα-υπεροπλο.Παρε πρωτα ενα one κρατα το 1-2 μηνες τραβα φωτογραφιες και μετα κατσε και γραψε ο,τι θελεις

  • takis
    είναι δυνατόν να πιστεύεις ότι όσο περισσότερα mp τόσο καλύτερη κάμερα;είναι δυνατόν να πιστεύεις ότι το go έχει καλύτερη κάμερα από το one? τότε και το Xperia mini που είχα παλαιότερα είχε καλύτερη κάμερα.. μμ μάλιστα :-P

  • @Takis χαχαχαχαχα, το Xperia Go καλύτερη κάμερα από το One!!! Κλάμα λέμε!
    Στο θέμα μας τώρα, ελπίζω μιας και πάντα αγαπούσα HTC να βγάλει το Best Smartphone για άλλη μια φορά...Και προσωπική άποψη δεν χρειάζεται να προσπαθήσει πολύ...Απλά χρειάζεται μόνο να βελτιώσει λίγο τη camera που ήταν η αχίλλειος πτέρνα του One (σε σχέση με τον ανταγωνισμό πάντα) και με τα αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά, για άλλη μια χρονιά θα βγάλει το καλύτερο...One To Rule Them All!!!

  • Για όλους εσάς που μου απαντήσατε
    Δεν είπα οτι είναι κακό το HTC one σαν υλοποίηση ,είναι ενα απο τα καλύτερα κινητά που υπάρχουν και η HTC βγάζει χρόνια τώρα ποιοτικά κινητά ,αλλά αυτό που κάνουν με την κάμερα που είναι 4 mp ακόμα και ultra pixel δεν συγκρίνεται με αλλά τηλέφωνα της κατηγορίας του.
    @drake το xperia go έχει παραπάνω mp απο το one σαφώς και ο αριθμός των megapixel δεν έχει σημασία ,αλλά στην HTC τσιγκουνεύτηκαν την κάμερα θα μπορούσαν να βάλλουν τουλάχιστον 8mp. Και μετα να μιλήσουν για το καλύτερο smartphone

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.