Nissan Office Pod concept: Η τηλεργασία στα καλύτερά της

, Nissan Office Pod concept: Η τηλεργασία στα καλύτερά της

Καλή η εργασία από το σπίτι, αλλά τους τέσσερις τοίχους τους βαριέσαι εύκολα. Το Office Pod Concept της Nissan σας δίνει όλη την ελευθερία που χρειάζεστε σε τέσσερις τροχούς, χωρίς να σας λέιπει τίποτα από τις ανέσεις του σπιτιού.

, Nissan Office Pod concept: Η τηλεργασία στα καλύτερά της

Το Office Pod είναι προσαρμοσμένο σε ένα ειδικά μετασκευασμένο Nissan NV350, ένα από τα πλέον δημοφιλή βαν της ιαπωνικής εταιρείας, το οποίο έχει στον πίσω χώρο ένα πλήρες γραφείο με τον All In One υπολογιστή, καθώς και όλες τις απαραίτητες ανέσεις του ψηφιακού εργαζόμενου… νομά.

, Nissan Office Pod concept: Η τηλεργασία στα καλύτερά της

Αξίζει να σημειωθεί ότι το όλο concept έχει και την καφετιέρα προσαρμοσμένη στο χώρο του γραφείου, οπότε μπορεί κανείς να απαντήσει θετικά στην ερώτηση για το εάν αυτό το βανάκι φτιάχνει και καφέ.

Ένα άλλο θετικό στοιχείο είναι το γεγονός ότι στην οροφή του οχήματος μπορεί να προσαρμοστεί μία αναπαυτική πολυθρόνα, με το τραπεζάκι της και τα όλα της, έτσι ώστε να μπορεί κανείς να χαλαρώνει μετά από μία απαιτητική εργασιακή μέρα στην… εξοχή.

, Nissan Office Pod concept: Η τηλεργασία στα καλύτερά της

Το Nissan Office Pod concept έκανε την εμφάνισή του διαδικτυακά, στο πλαίσιο του Σαλονιού Αυτοκινήτου του Τόκιο, λόγω της πανδημίας. Νομίζουμε ότι όλοι οι συντάκτες του Techblog ζαχαρώνουμε από ένα τέτοιο… Τι λες Κώστα;

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Cars Nissan

Nissan: Σχεδιάζει δεύτερο εργοστάσιο μπαταριών για ηλεκτρικά οχήματα στις ΗΠΑ

H Nissan εξετάζει τη δημιουργία ενός δεύτερου εργοστασίου μπαταριών για ηλεκτρικά οχήματα στις ΗΠΑ, ώστε να επωφεληθεί από τις επιδοτήσεις που δίνει ο νόμος μείωσης του πληθωρισμούς.

Cars Nissan

H Nissan δίνει μία πρώτη γεύση από το ηλεκτρικό Max-Out

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Nissan Futures, η Nissan παρουσίασε ένα πρωτότυπο μοντέλο του Max-Out EV κάμπριο, που είχε αποκαλυφθεί σε εικονική μορφή, ως μέρος του οράματος Nissan Ambition 2030, που ανακοινώθηκε τον Νοέμβριο του 2021.

Cars Nissan

Καινοτόμο υλικό μπορεί να κάνει τα αυτοκίνητα ακόμα πιο αθόρυβα

Η τεχνολογία ηχομόνωσης, γνωστή ως ακουστικό μετα-υλικό, κατέκτησε το βραβείο “Best of What’s New” του Popular Science για το 2020 στην κατηγορία αυτοκινήτων.

Cars Nissan

Nissan x OPUS concept camper: Ετοιμάσου για διακοπές

Η Nissan Energy και η OPUS Campers, συνεργάζονται πάνω σε ένα έξυπνο πρωτότυπο σύστημα κατασκήνωσης, που χρησιμοποιεί μπαταρίες “δεύτερου κύκλου ζωής” από ηλεκτρικά οχήματα Nissan και προσφέρει στους λάτρεις της περιπέτειας και της υπαίθρου, ενεργειακή αυτονομία έως και μια εβδομάδα.