Nokia 1, 1 Plus και 2.1: Θα αναβαθμιστούν στο Android 10 Go Edition

Nokia, Nokia 1, 1 Plus και 2.1: Θα αναβαθμιστούν στο Android 10 Go Edition

Η Google πριν μερικές εβδομάδες ανακοίνωσε τη νέα έκδοση του λογισμικού της Android 10, και νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα τη νεότερη Go έκδοση. Αρκετές εταιρείες όπως η OnePlus και η Huawei έχουν ανακοινώσει ποιες από τις συσκευές τους θα πάρουν το Android 10 και έχουν δώσει ένα σχετικό χρονοδιάγραμμα. Τώρα, η HMD Global που κατασκευάζει τα Nokia smartphones ανακοίνωσε τις συσκευές που θα ενημερωθούν στο Android 10 Go edition.

Η πρώτη συσκευή της HMD Global που θα ενημερωθεί στο Android 10 Go edition είναι το Nokia 1 Plus και αυτό θα γίνει το πρώτο τρίμηνο του 2020 Ύστερα, το δεύτερο τρίμηνο το 2020 θα λάβουν την ενημέρωση τα Nokia 1 και Nokia 2.1.

Όπως ανέφερε η Google, το Android 10 Go edition θα είναι πιο γρήγορο και πιο ασφαλές σε σχέση με την Pie έκδοση του λογισμικού, ενώ οι εφαρμογές θα ανοίγουν κατά 10% γρηγορότερα.

Και οι τρεις συσκευές κοστίζουν περίπου 100€, οπότε είναι ενδιαφέρον να βλέπουμε μία εταιρεία να ενημερώνει entry level συσκευές οι οποίες κυκλοφόρησαν μέχρι και 1 χρόνο. Ειδικά από τη στιγμή που υπάρχουν εταιρείες που δεν ενδιαφέρονται για την αναβάθμιση ιδιαίτερα ακριβών συσκευών.

Αναφορικά, η Counterpoint Research στο παρελθόν είχε βρει ότι η HMD Global κατέχει τον θρόνο των ενημερώσεων έχοντας 96% από τις συσκευές της ενημερωμένες στο Android 9 Pie. Φαίνεται ότι η εταιρεία έχει βάλει στόχο να πιάσει το 100% με το Android 10.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Blats

Μωρέ μπράβο……Και η Samsung δεν δίνει αναβαθμιση στο s8

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global

Boring Phone: HMD Global και Heineken δημιουργούν το “αντίπαλο δέος” των smartphone

Η Heineken και η δημιουργική εταιρεία Bodega συνεργάστηκαν για να κυκλοφορήσουν το Boring Phone, μια συσκευή που κατασκευάζεται από την HMD.

Smartphones featured HMD Global

HMD Pulse: Leak αποκαλύπτει οθόνη IPS LCD 6,56″ και μπαταρία 5.000 mAh

Η HMD Global μπορεί να κυκλοφορεί τηλέφωνα με την επωνυμία Nokia, αλλά ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει και το δικό της brand.

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones featured HMD Global MWC

H HMD θα φέρει το Barbie flip phone αυτό το καλοκαίρι – Ροζ, λαμπερό και όχι smartphone

H ταινία Barbie κυκλοφόρησε πέρυσι το καλοκαίρι και προκάλεσε πάταγο, με τεράστια εμπορική επιτυχία αλλά και πολλές υποψηφιότητες για Όσκαρ.