Nokia 1.3: Έρχεται στην MWC 2020 με 6 ίντσες οθόνη και 4.000mAh μπαταρία

Nokia 1.3, Nokia 1.3: Έρχεται στην MWC 2020 με 6 ίντσες οθόνη και 4.000mAh μπαταρία

Σε λίγες εβδομάδες ξεκινά η έκθεση MWC 2020 και η HMD Global έχει ήδη αποστείλει προσκλήσεις σε εκπροσώπους τεχνολογικών μέσων ενημέρωσης, για ένα event που θα πραγματοποιήσει στις 23 Φεβρουαρίου. Οι προσκλήσεις αποκαλύπτουν μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του Nokia 1.3.

Χαρακτηριστικά

Το Nokia 1.3 θα είναι ο διάδοχος του Nokia 1 Plus το οποίο κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2019. Όπως είναι αναμενόμενο το smartphone θα έχει βελτιωμένα χαρακτηριστικά, αλλά αντίστοιχα προσιτή τιμή.

Η οθόνη του Nokia 1.3 θα είναι στις 6 ίντσες, ενώ το 1 Plus διαθέτει 5,45 ίντσες οθόνη. Ο σχεδιασμός της οθόνης λέγεται ότι θα είναι αντίστοιχος με αυτόν του Nokia 2.3, δηλαδή θα υπάρχει waterdrop notch, μικρά bezels και ένα σχετικά μεγάλο chin.

Στο εσωτερικό του smartphone θα βρούμε έναν επεξεργαστή MediaTek τον οποίο θα συνοδεύουν 1GB μνήμη RAM και 16GB επεκτάσιμος μέσω microSD χώρος αποθήκευσης.

Στον τομέα των καμερών κατά πάσα πιθανότητα το Nokia 1.3 θα έχει τις ίδιες κάμερες με τον προκάτοχό του. Δηλαδή, θα είναι εξοπλισμένο με μονή πίσω κάμερα 8MP και selfie κάμερα 5MP.

Στα άλλα χαρακτηριστικά λέγεται ότι η μπαταρία του smartphone θα είναι 4.000mAh και θα υποστηρίζει φόρτιση 10W. Τέλος το smartphone θα είναι διαθέσιμο σε δύο χρώματα, Charcoal και Cyan.

Πέρα από το Nokia 1.3 στην έκθεση MWC 2020 περιμένουμε η HMD Global να ανακοινώσει και τα Nokia 400, Nokia 5.2, Nokia 8.2 και Nokia Original.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global

Boring Phone: HMD Global και Heineken δημιουργούν το “αντίπαλο δέος” των smartphone

Η Heineken και η δημιουργική εταιρεία Bodega συνεργάστηκαν για να κυκλοφορήσουν το Boring Phone, μια συσκευή που κατασκευάζεται από την HMD.

Smartphones featured HMD Global

HMD Pulse: Leak αποκαλύπτει οθόνη IPS LCD 6,56″ και μπαταρία 5.000 mAh

Η HMD Global μπορεί να κυκλοφορεί τηλέφωνα με την επωνυμία Nokia, αλλά ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει και το δικό της brand.

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones featured HMD Global MWC

H HMD θα φέρει το Barbie flip phone αυτό το καλοκαίρι – Ροζ, λαμπερό και όχι smartphone

H ταινία Barbie κυκλοφόρησε πέρυσι το καλοκαίρι και προκάλεσε πάταγο, με τεράστια εμπορική επιτυχία αλλά και πολλές υποψηφιότητες για Όσκαρ.