Nokia 1.4: Έρχεται με οθόνη 6,51 ιντσών, διπλή κάμερα και τιμή κάτω από 100€

H HMD Global ετοιμάζεται να παρουσιάσει το νέο της οικονομικό smartphone για το 2021, με το Nokia 1.4 να έρχεται με μεγάλη οθόνη και τιμή κάτω από 100 ευρώ. Συγκεκριμένα, το entry-level μοντέλο θα διαθέτει οθόνη 6,51 ιντσών τεχνολογίας LCD και ανάλυσης HD+, την οποία θα συνοδεύει η selfie κάμερα των 5MP.

Στο πίσω μέρος της συσκευής θα υπάρχει διπλό σύστημα κάμερας, με κύριο αισθητήρα 8MP και δεύτερο αισθητήρα 2MP, χωρίς να γνωρίζουμε τη χρηστικότητά του. Στο εσωτερικό του Nokia 1.4 θα δούμε τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 1.3GHz, συνοδευόμενο από 1GB μνήμης RAM και 16GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Η μπαταρία ανέρχεται στα 4.000mAh, όμως η φόρτιση θα πραγματοποιείται μέσω microUSB 2.0.

Αν και θα είναι Dual SIM, το Nokia 1.4 θα υποστηρίζει μία 4G κάρτα και μία 2G, αυστηρά και μόνο για κλήσεις και μηνύματα δηλαδή. Επιπλέον, η συσκευή θα προσφέρει θύρα ακουστικών 3,5 χιλιοστών και αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Τέλος, θα κυκλοφορήσει σε Blue και Grey χρώμα και θα τρέχει το λειτουργικό σύστημα Android 10.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Σχόλια

  • Στην ίδια τιμή έρχεται το Xiaomi Redmi 9C στις 6.53 inches με 8 πυρίνες, τριπλή κάμερα, 3 GB RAM, 64 GB Μνήμη, και 5000mAh μπαταρία! Μας δουλεύουν; Με 1GB RAM... θα σέρνετε. Κανά 50άρικο και πολλά του είναι.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Τάσος Παπανικολάου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.