Nokia 112, Δίκαρτο κινητό με τιμή 60 ευρώ

Το Nokia 112 είναι σχεδιασμένο για να χαρίσει στους χρήστες μία γρήγορη και οικονομική εμπειρία διαδικτύου. Η συσκευή είναι ιδανική για επικοινωνία μέσω Facebook, Twitter και eBuddy, ενώ ο Nokia Browser προσφέρει μία εύκολη εμπειρία διαδικτύου. Η συσκευή έχει βελτιστοποιηθεί έτσι ώστε να προσφέρει μεγάλης διάρκειας μπαταρία, με περισσότερες από 10 ώρες χρόνου ομιλίας και standby για σχεδόν ένα μήνα.

Το Nokia 112 είναι μία συσκευή με Dual SIM και την κορυφαία τεχνολογία της Nokia, Easy Swap, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να εναλλάσσουν τις κάρτες SIM γρήγορα, χωρίς να χρειάζεται να αφαιρέσουν τη μπαταρία ή να κλείσουν το τηλέφωνό τους. Η τεχνολογία Easy Swap μπορεί να προσαρμόσει τις ρυθμίσεις και να θυμάται έως πέντε διαφορετικές κάρτες SIM, ενώ παράλληλα βοηθάει τους καταναλωτές να διατηρούν τον έλεγχο του κόστους.

Οθόνη: 1.8 ίντσες, Κάμερα: VGA, Bluetooth, Radio FM, micro SD (έως και 32GB), Βάρος: 85.5 γρ.

Επεξεργάστηκε την 2 Αυγούστου 2012 14:55

Σχόλια

  • Δεν φαίνεται να υπάρχει ακόμη στο skroutz παρα μόνο στα multirama και αυτό κατόπιν παραγγελίας... Σημασία έχει οτι επιτέλους φαίνεται σιγά σιγά να έρχεται.. Το περιμένω καιρό αυτό το κινητό για 2ο καθώς βολεύει το δίκαρτο και οι χρήσιμες εφαρμογές που είναι συμβατές όπως και η τρελή μπαταρία!

  • εγω εχω ενα ακομη πιο φθηνο (το 101) και ειμαι θετικα εκπληκτος. Του εχω περασει 121 τραγουδια και παω για περπατημα με αυτο. Ειναι πολυ μικρο και απιστευτα ελαφρυ, μπορεις να αλλαξεις τραγουδι και ενταση με το πατημα ενος πληκτρου, γενικα δεν περιμενα στην τιμη του κατι τοσο καλο. Φανταζομαι αυτο θα ειναι ακομη καλυτερο

  • To 101 είναι series30 και όχι series40! Το 112 έχει browser και store επιπλέον και μπορείς να περάσεις μερικές βασικές χρήσιμες εφαρμογές! Κατα τα άλλα για βασική χρήση και το 101 είναι μια χαρα! Εμένα μου έχει μείνει το nokia 5030 απο τον στρατό (χωρίς κάμερα) και είναι επίσης πολύ καλό για τελείως βασική χρήση με πολύ καλή αυτονομία.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.