Smartphones

Nokia 3, 5 & 6: Θα αναβαθμιστούν σε Android Oreo μέχρι το τέλος του 2017

Οι χρήστες των Nokia συσκευών ήδη γνωρίζουν πως όλα τα μοντέλα θα αναβαθμιστούν σε Android 8.0 Oreo, μιας και η HMD έχει κάνει την επιβεβαίωση από τις αρχές Σεπτεμβρίου. Επομένως περιμένουμε και τα 4 μοντέλα να πάνε στην νέα έκδοση του mobile OS της Google.

Αυτό που δεν γνωρίζαμε, ήταν το σαφές χρονοδιάγραμμα, ή έστω στο περίπου πότε θα έρθει η αναβάθμιση.

Σήμερα μαθαίνουμε ότι τουλάχιστον τρία από αυτά θα πάνε σε Android Oreo μέχρι το τέλος του 2017. Η επιβεβαίωση έρχεται από τον General Manager της HMD Australia, New Zealand, and Indonesia, Mark Trundle, και το παραπάνω video (στο 5:15). Ανέφερε ότι τα Nokia 3, Nokia 5 και Nokia 6, θα τρέχουν Android Oreo μέχρι το τέλος του 2017.

Η ναυαρχίδα Nokia 8, έχει ήδη εμφανιστεί online με τη νέα έκδοση του Android, άρα υποθέτουμε ότι θα πάρει το update πολύ σύντομα.

Αν η HMD τηρήσει την υπόσχεσή της, το Nokia 3 θα είναι το φθηνότερο smartphone που θα τρέχει Android 8.0 Oreo, ενώ το Nokia 8 θα είναι από τις φθηνότερες ναυαρχίδες με Oreo.

Αν και η αναβάθμιση θα δοθεί πρώτα στα unlocked μοντέλα, η εταιρεία προφανώς θα ασκήσει πίεση στους παρόχους να δώσουν όσο πιο σύντομα γίνεται το update στις συμβατές συσκευές.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 28 Σεπτεμβρίου 2017 11:38

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.