Smartphones

Nokia 3310 3G: Επίσημα με νέο UI και χρώματα

Η ανακοίνωση του Nokia 3310 (2017) ήταν από τις πιο ενδιαφέρουσες της χρονιάς, φέρνοντας διάφορες αναμνήσεις στους απανταχού Nokia fans. Ωστόσο, το πρόβλημα ήταν ότι η HMD επεσήμανε ότι το κινητό δεν υποστηρίζει 3G δίκτυα.

Αυτό σήμαινε ότι σε αγορές όπως αυτή των ΗΠΑ και άλλες περιοχές που βρίσκονται στη διαδικασία απενεργοποίησης του 2G, οι χρήστες δεν θα μπορούσαν να πάρουν το κινητό.

Γι αυτό η φινλανδική εταιρεία ανακοίνωσε σήμερα το Nokia 3310 3G μαζί με νέα χρώματα, νέο user interface και φυσικά 3G radio. Επομένως, πολλοί περισσότεροι χρήστες θα μπορούν πλέον να έχουν πρόσβαση στο κινητό. Αναφέρεται ότι δίνει 6.5 ώρες ομιλίας και 27 μέρες standby.

Το Nokia 3310 3G θα κυκλοφορήσει σε Azure, Yellow, Warm Red και Charcoal. Η τιμή του είναι στα 69 ευρώ και θα γίνει διαθέσιμο μέσα Οκτωβρίου.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 28 Σεπτεμβρίου 2017 12:04

Σχόλια

  • @bezilys

    Ηλικιωμένοι, άνθρωποι που θέλουν απλά να επικοινωνούν και να μην προσέχουν σα τα μάτια τους τις συσκευές για να μη σπάσουν(βλέπε οικοδόμους) κοκ

    Ναι, υπάρχουν και αυτοί στον πλανήτη...

  • Εγω θα παρω ενα για να υπαρχει σε περιπτωση που παθει κατι το σμαρτφοουν μου.Ποτε δεν ξερεις ποτε θα χρειαστει μια συσκευη καβατζα...

  • Εγώ θα το πάρω γιατί όντως ο μόνος λόγος που δεν το είχα ακόμη ήταν η έλλειψη 3g.
    Πλεον το wifi μου είναι περιττό!

  • Αν δεν βγει 4g+ δεν παίρνω τίποτα :P

    To 3G έχει νόημα στις χώρες που καταργήθηκε το 2G. Εδώ σε εμάς και να το αγοράσεται σε 2G να το βάλετε για α) να έχετε καλύτερο σήμα (καθώς στο ίδιο σημείο θα έχεις 5 γραμμές 2g και 1 γραμμή 3g αυτό θα πάει σε 3Γ και εσύ θα μιλάς χειρότερα) και β) θα έχεις καλύτερη μπαταρία/αυτονομία (λόγω καλύτερου σήματος και άλλων παραμέτρων).

    Τα δεδομένα δεν έχουν νόημα σε αυτό το κινητό και έναν ψευδοmessenger για chat που έχει μάλλον και με 2g μια χαρά θα λειτουργεί.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.