Το Nokia 3310 σημειώνει επιτυχίες, η εταιρεία μεγαλώνει ξανά

Η Nokia ετοίμαζε μια ευχάριστη έκπληξη στο φετινό Mobile World Congress, το νέο και ανανεωμένο Nokia 3310, αν και ήδη γνωρίζαμε για την ανακοίνωση του. Φαίνεται πως ο κόσμος αναμένει πολλά από τον πνευματικό διάδοχο του θρυλικού πρώτου 3310, το οποίο έκανε την εμφάνιση του 17 χρόνια πριν.

Μάλιστα, χιλιάδες καταναλωτές έχουν ήδη εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους, προ-παραγγέλνοντας την συσκευή. Εκτός αυτού, η εταιρεία βρίσκει σιγά-σιγά τα πατήματα της, κάτι που αποδεικνύεται από το ενδιαφέρον του τεχνολογικού κόσμου στο “πρόσωπο” της.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο οι καταναλωτές έχουν υποδεχθεί το Nokia 3310 με ιδιαίτερη θερμή. Συγκεκριμένα, η αλυσίδα καταστημάτων Carphone Warehouse άρχισε να δέχεται στον ιστότοπο της φόρμες προ-παραγγελίας του κινητού πριν ακόμα έρθει το διαθέσιμο απόθεμα. Σύμφωνα με τον διευθυντή πωλήσεων της εταιρείας, Andrew Wilson, το νέο Nokia 3310 έχει σημειώσει την μεγαλύτερη επιτυχία από κάθε άλλο feature phone μέχρι σήμερα. Ο ίδιος σημείωσε πως τελικά το ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε κατά την παρουσίαση της συσκευής ήταν ουσιαστικό και όχι απλά “hype”, με τον κόσμο να θέλει να την αποκτήσει.

Nokia 3310 επιτυχία, Το Nokia 3310 σημειώνει επιτυχίες, η εταιρεία μεγαλώνει ξανά

Εκτός των εξαιρετικών πρώτων ενδείξεων του 3310 στην αγορά, παρατηρείται μια επαναφορά του Nokia brand name στο προσκήνιο. Η εταιρεία ερευνών Captify υποστηρίζει πως το γενικό ενδιαφέρον για την Nokia εκτοξεύθηκε μετά και την έκθεση MWC 2017. Οι αναζητήσεις που αφορούσαν την Φινλανδική εταιρεία (άσχετα αν πλέον οι συσκευές κατασκευάζονται από την HMD) αυξήθηκαν κατά 800 τοις εκατό σε σχέση με τις προηγούμενες εβδομάδες. Επιπλέον, ο κόσμος αναζητούσε στο διαδίκτυο και τους παρόχους που συνεργάζονται με την Nokia, κάτι που δικαιολογεί και την κινητικότητα στις προ-παραγγελίες.

Αναμφίβολα η Nokia έχει κάνει αισθητή την επιστροφή της. Με αξιόλογα smartphones, φημολογούμενες επερχόμενες ναυαρχίδες και φυσικά την επανακυκλοφορία του 3310, η εταιρεία μοιάζει να βρίσκει τον παλιό της εαυτό. Ας ελπίσουμε πως τόσο οι τωρινές, όσο και οι επόμενες συσκευές της θα της δώσουν μια μεγάλη ώθηση στην αγορά, ώστε να δούμε την Nokia ξανά στην θέση που της αξίζει και αυτή είναι στην κορυφή, μαζί με τα αλλά μεγάλα ονόματα του χώρου.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

55 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ChristosT

Η μόνη συσκευή με…
Τεράστια αυτονομία,
Αποσπώμενη,
Ράδιο, (επιτέλους),
Ανθεκτικότητα,
Και παίζει άνετα…αχακάριστη συσκευή.

Άνετα παραγγελία μόλις βγεί.
Στηρίζουμε ουσιαστικές και ποιοτικές συσκευές.

Λεωνίδας

Εγω μια ψευτικούρα βλέπω…Καμμία σχέση με την ποιότητα υλικών της…προηγούμενης δεκαετίας. Και μην μου πείτε ότι είναι ελαφρύ. Είναι σαν παιδικό παιχνιδάκι… Λόγω ονόματος θα μπορούσαν να το κάνουν λίγο πιο “σοβαρό”…

Πέτρος Π

@ChristosT : Δεν είναι η μόνη συσκευή με τα χαρακτηριστικά που αναφέρεις, ουσιαστικά υπάρχουν πάρα πολλά feature phones με αυτά τα χαρακτηριστικά! Απλά η συγκεκριμένη έστρεψε πάνω της όλα τα φώτα της δημοσιότητας λόγω του ονόματος της Νοκια και του θρυλικού 3310! Σαν design πάντως καμία σχέση με το πρωτότυπο, αυτό όντως φαίνεται τελείως ψεύτικο όπως γράφει και ο Λεωνίδας! Υπάρχουν άλλα feature phones πολύ καλύτερα…

NikosAr

Σαν 2ο σίγουρα θα το πάρω ! Μετά θα περιμένουμε και σειρά 6 κλπ … και κάπου εκεί θα ψαχνόμαστε για λειτουργικό γιατί στο 3310 θα παίζει Symbian…

Πάνος®

“Η εταιρεία μεγαλώνει ξανά” ;;;
Ποια εταιρεία ρε παιδιά; Μην τρέφετε αυταπάτες. Η Nokia δεν υπάρχει πια. Έπαψε να υπάρχει πριν αρκετά χρόνια, όταν πουλήθηκε στη Microsoft.

chris07

Για 2 κινητό και για ανθρώπους που δεν θέλουν smartphone η για ηλικιωμένους μια χαρά είναι
μακάρι η nokia να ανακάμψει και να δώσει ενα γερο μάθημα
προσωπικά θα την ήθελα με δικό της λειτουργικό οχι με android

Παπαροκας tiamat

Ρε μας δουλεύετε!;;;
Το κινητο ιδιο με αυτο που πουλαν οι γύφτοι στα πανηγύρια και το πηραν οσοι τρελοι θελουν να διακοσμησουν το δωματιο! Θα ξανακανει τη ψευτικη κινεζικη νοκια μεγαλη σε εναν ανταγωνιστικό κοσμο ραγδαιας εξελιξης ,αυτον της τεχνολογιας ..!?

ChristosT

Φαντάσου το καημένο έχει 49 ευρώ για αυτά που δίνει και ορισμένοι (άποψή τους φυσικά) και λένε…
Πού και να είχε παραπανω τι θα λέγανε…
Στα 1000άρια δεν βλέπω την ίδια αυστηρότητα…
τυχαίο;

NikosAr

@ChristosT
Θα συμφωνήσω στο τελευταίο σχόλιο ..

KnightRider

Ελεος αυτο δεν ειναι 3310 – σιγα μην εχει τα ιδια υλικα με το παλιο αυτο το πραγμα

Γούγλης

Αναρωτιέμαι, θα γινόταν αυτός ο ντόρος εάν δεν λεγόταν 3310? Γιατί η Nokia βγάζει εδώ και αρκετά χρόνια feature phones με παρόμοια χαρακτηριστικά.

Ντ. Ζ

Το ωραίο είναι ότι μόνο το όνομα έχει σχέση με το παρελθόν. Τίποτε άλλο. Δεν ανακάμπτει καμία εταιρεία, είναι άλλη εταιρεία

Blats

Ρε παιδια τόσο δύσκολο ειναι να καταλαβαιτε οτι ειναι ένα καλοστημένο marketing ολο αυτο;;;
Σιγουρα υπάρχουν και καλύτερα feature phones απο το 3310 αλλα δεν ειναι αυτο που στοχευει η εταιρία….θελει απλα να κυκλοφορήσει τόσο πολυ ώστε να δείξει την επιστροφή του ονόματος NOKIA!
Με λίγα λόγια ειναι το τέλειο δολωμα😝

Πάνος®

@Blats:
Απόλυτα σωστός. Η οποία Nokia φυσικά, δεν υφίσταται ως εταιρεία featurephones και smartphones από το 2011. Από τότε δηλαδή που το mobile division εξαγοράστηκε από τη Microsoft. Τόσο απλά.

giorgosgek

Συμφωνω με @ChristosT . Φυσικα και δεν ειναι το παλιο , αλλα το θυμιζει, οτι κι αν ειναι αυτο, ειναι ενα χαρουμενo feature phone και απευθυνεται στους νοσταλγους γι’αυτο και το ονομα , δεν ειστε υποχρεωμενοι να το αγορασετε, οποιος θελει να το παρει το παιρνει, δεν το παιρνει με λεφτα απο την τσεπη σας, ουτε λεει η νοκια οτι ειναι καποια ναυαρχιδα , ειναι αυτο που ειναι και οποιος εχει λιγο μυαλο καταλαβαινει για ποιο λογο βγηκε αυτο το τηλεφωνο , ολοι το ζητουσαν. Τωρα φυσικα και ειναι μαρκετινγκ για να πουλησει το κινητο και να προωθησει τα καινουργια μοντελα για να ανεβει ,οποια νοκια και αν ειναι αυτη , αλλα και ποια εταιρεια δεν κανει μαρκετινγκ, μεχρι και τα σαμπουαν διαφημιζονται , μη το κανετε θεμα , για αλλες εταιρειες ορισμενοι δεν το κανουν θεμα , που εχουν και ηλιθιες τακτικες, πιανεις Internet με lte , ειναι καλυτερο απο υπολογιστη και δεν κολλαει ιους. Μπορει αυτοι η ανθρωποι να εχουν οραμα και να θελουν να συνεχισουν αυτο που ηταν καποτε , να την ανεβασουν , οχι απλα να εκμεταλλευτουν το ονομα , μπορει να θελει να βγαλει κατι πρωτοτυπο και ποιοτικο ,αλλα θελει και υποστηριξη , εγω λεω… Συνέχεια »

Ιωάννης jb

Blats.. Τέλειο δόλωμα αλλά έτσι όπως το έχει κάνει..

JohnWave

Είναι δεδομένο πως αν δεν του έδιναν την ονομασία 3310 θα είχε πάει άπατο. Η ονομασία έφερε ντόρο, ο ντόρος θα φέρει πωλήσεις και οι πωλήσεις του πιθανόν να δώσουν ώθηση στις επόμενες συσκευές της εταιρίας. Προσωπικά είμαι εντελώς ενάντια σε τέτοιες μαρκετινίστικες π…..ιές. Και στα αυτοκίνητα υπάρχουν αναβιώσεις θρυλικών μοντέλων αλλά οι αναβιώσεις αυτές είναι ποιοτικές και δυνατές και όχι σακαράκες που απλά τους κόλλησαν το θρυλικό όνομα για να κοροϊδέψουν τον καταναλωτή.

bezilys

Αξίζει ένα μπράβο στην Nokia που κατάφερε πόλλους χιλιάδες (κορόιδα) να το προπαραγιλουν!παιδιά το κινητό είναι 99% κινέζικο και το 1% είναι το όνομα τπ άλλο!πάω στοίχημα αν είχε κάποια άλλη όνομασια δεν θα το περνε ούτε ένας!

Γιάννης

@bezilys

Η Nokia με κάποιες σωστές κινήσεις θα απειλήσει στο τέλος την ίδια τη Samsung. Αυτό είναι που φοβάστε και τρέμετε…

Makis

Παίδες μιας και μου αρέσει το συγκεκριμένο και σκέφτομαι να το αγοράσω για δεύτερο αν και ποτέ δεν είχα το original 3310, μπορείτε να μου πείτε με κόστος 50-60 ευρώ που θα παίξει το συγκεκριμένο Ελλάδα, κανένα άλλο καλύτερο feature phone που όπως λέτε υπάρχουν πολλά;
Δεν αντιλέγω, απλά για να μάθω. Αλλά με σημαντικές υπεράνω δυνατότητες στα ίδια λεφτά πάντα. Thanks.

Vasilist

Πολυ ντόρος για ένα απλό feature phone, πέρα από νοσταλγία δεν δείχνει τίποτα νέο.

Δημήτρης Πετσιώτης

Δεν βρίσκω κανένα νόημα για να αγοράσεις κάτι τέτοιο. Μόνο για το όνομα θα το αγόραζα. Κατά τ’ άλλα, είναι όμοιο με κάτι άλλα Nokia των 20€ που πουλιώντουσαν πριν 2,5 χρόνια. Αν ψάξεις στο eBay, βρίσκεις δεκάδες από τα original μέχρι 40€ και κάποια είναι ολοκαίνουργια. Αν αγόραζα κάτι τέτοιο, σίγουρα το πρώτο. Δεν συγκρίνεται με το καινούριο. Θα σας ρίξω ένα link άμα θέλετε: https://m.ebay.com/itm/NOKIA-3310-riconfezionato-per-sbloccato-qualsiasi-operatore-caricabatterie-/252232742756?hash=item3aba3e3764%3Ag%3AEqMAAOSwBLlVToZt&_trkparms=pageci%253Aaec16218-0416-11e7-9140-74dbd1809b91%257Cparentrq%253Aae9b86a315a0a6a5ca2296cdfffe7be4%257Ciid%253A22 Αυτό είναι ολοκαίνουργιο με 30€.

Panos7GR

Ελάτε τώρα που αυτό είναι ένα Nokia 3310… Ειλικρινά δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν “τεχνολογάκηδες” που έχουν γουστάρει με αυτό το έκτρωμα. Τι κοινό έχει με το θρυλικό 3310 ώστε να το θεωρήσουμε έστω σαν ένα remake; ΤΙΠΟΤΑ πέρα από τα πλήκτρα με τους αριθμούς!!!
Όπως και να το κάνουμε Νokia 3310 = Πανοπλία, ΤΕΛΟΣ! Αυτό είναι ένα πλαστικό παιχνιδάκι… Ο Ζερβουδάκης πουλάει παρόμοια ZERphones. Ιεροσυλία, λοιπόν, μόνο και μόνο που χρησημοποιεί το όνομα αυτό η Nokia!
Ποιό πολλά κοινά βλέπω να έχει με ένα Nokia 222, το οποίο έχω αγοράσει της μάνας μου, με μόνη διαφορά ότι το μαϊμού 3310 έχει ελαφρώς τις καμπύλες του θρυλικού 3310.
Επίσης μεγάλο φάουλ που το λειτουργικό του δεν έχει κάποιες πινελιές που να θυμίζουν το αντίστοιχο του θρυλικού 3310. Εδώ καλά καλά δεν κάτσανε να του φτιάξουν ένα ρετρό κλώνο του κλασσικού πολυαγαπημένου “Φιδάκι”. Να χέσω τότε τα remake και τα λοιπά μαρκετινίστικα κολπακια της HMD. Πήρανε εκεί ένα πλαστικό παιχνιδάκι, του φορέσανε ένα λειτουργικό Series 30+ και παρ’το το νέο 3310.

Δηλώνω απογοητευμένος και είμαι ακόμα κάτοχος θρυλικού Nokia 3310 το οποίο λειτουργεί μέχρι σήμερα. Ελπίζω από κοντά όταν το δω να σώσει την κατάσταση γιατί μοιάζει πολύ “φθηνή” πλαστικού τα.

thanoik

Παιδιά εγώ λέω αν δεν το πιάσετε στα χέρια σας μην κρίνετε,όπως είπε καί ο φίλος ποιο πάνω αν είναι μούφα το κινητό να κραξουμε όλοι μαζί

ChristosT

Κράζετε ένα κινητό των 49 ευρώ που στο κάτω κάτω κανείς δεν σας είπε να το πάρετε…
Πόσο κομπλεξισμός ακόμη;
Δηλαδή κινητά απλά των 50 ευρώ δεν πουλιούνται εκεί έξω σαπάκια της Samsung και της κάθς άλλης εταιρείας;
ΠΡΩΤΗ φορά βλέπω τόση επίθεση σε ένα κινητό των 459 ευρώ λές και τους πήρε μερίδιο απο τις μετοχές των αγαπημένων εταιρειών τους…
Μετά σας λένε μετόχους και παρεξηγείστε…
έλεος…
Δηλαδή το Nokia 3310 ζηλέψατε;
Λογικό θα μου πέι κανείς…αφού ναυαρχίδες δεν έχουν ΚΑΝ αποσπώμενη και ράδιο…
Δώσε πόνο Nokia πρώτος θα το πάρω μόλις έρθει…

ChristosT

Κράζετε ένα κινητό των 49 ευρώ που στο κάτω κάτω κανείς δεν σας είπε να το πάρετε…
Πόσο κομπλεξισμός ακόμη;
Δηλαδή κινητά απλά των 50 ευρώ δεν πουλιούνται εκεί έξω σαπάκια της Samsung και της κάθς άλλης εταιρείας;
ΠΡΩΤΗ φορά βλέπω τόση επίθεση σε ένα κινητό των 49 ευρώ λές και τους πήρε μερίδιο απο τις μετοχές των αγαπημένων εταιρειών τους…
Μετά σας λένε μετόχους και παρεξηγείστε…
έλεος…
Δηλαδή το Nokia 3310 ζηλέψατε;
Λογικό θα μου πέι κανείς…αφού ναυαρχίδες δεν έχουν ΚΑΝ αποσπώμενη και ράδιο…
Δώσε πόνο Nokia πρώτος θα το πάρω μόλις έρθει…

ChristosT

Πλαστικούρες λέει ο άλλος…30 ευρώ λέει ο άλλος…θρυλικού λέει ο άλλος…ότι νάναι…
Σας δίνει ΕΓΧΡΩΜΗ ΟΘΟΝΗ, SD, ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ, ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΚΟ, ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ…και…να μην πώ τί…δεν έχει όρια.
Πού να είχε και 1000 ευρώ…ά, ξέχασα…αυτά έχουν 20 πυρήνες και 40 ram…

legend

@ChristosT
Πότε ξεκινάει πάλι η εξεταστική?
Έχεις κουράσει και με τις απόψεις σου και με τη επιβολή της γνώμης σου, σε κάθε άρθρο που δημοσιεύει το techblog
Έλεος μερικα άτομα εδω μεσα. Δεν σέβεστε τιποτα πια. Οπως έχετε γνωμη, έχουμε και εμείς εδώ μέσα

iphone 7 plus(αν έβγαινε θα το ξαναέπαιρνα)

ML640

Δεν το εχω πιάσει στα χέρια μου αλλα 3310 δεν ειναι. Με παιχνίδι για παιδάκια μοιάζει.
Αφήνω στην άκρη την ομοιότητα στην εμφάνιση. Αν μου πέσει 2-3 φορές κάτω θα αντέξει; Δεν το νομίζω. Το σήμα κατατεθέν του 3310 ήταν η αντοχή.

ChristosT

@legend
[Πότε ξεκινάει πάλι η εξεταστική?]
Μαζί με την δική σου.

[Έχεις κουράσει και με τις απόψεις σου και με τη επιβολή της γνώμης σου, σε κάθε άρθρο που δημοσιεύει το techblog
Έλεος μερικα άτομα εδω μεσα. Δεν σέβεστε τιποτα πια. Οπως έχετε γνωμη, έχουμε και εμείς εδώ μέσα].
Και εσείς, αλλά τις διαβάζω με πολύ προσοχή και σεβασμό.
Νομίζω δεν σου στέρησε κανείς το πληκτρολόγιο ούτε το βήμα.
Είδες πόσο εύκολα να την πέις.
Κανείς δεν επιβάλλει την γνώμη του απλά την παραθέτει.
Μην κλαψουρίζεις σάν κανά σχολιαρόπαιδο…
Βλέπεις σου γράφω εν “ωρα μαθήματος”…

Panos7GR

@ChrisK (aka ChristosT): Αρχίσαμε βλέπω πάλι τις προσωπικές επιθέσεις. Μυαλό γιόκ δηλαδή… Όσο καινούριο και νεανικό λειτουργικό είναι το λειτουργικό της MediaTek, Series 30+, (απλή μετεξέλιξη του S30 της Νokia πίσω στο 2003) τόσο καινούριο και καθόλου “κομπλεξισμο” (χαχα ακόμα να μας πει ο ποιητής, αν είναι δικιά του αυτή η λέξη) έχεις εσύ. “ΕΓΧΡΩΜΗ ΟΘΟΝΗ, SD, ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ, ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΚΟ, ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ” – Υπάρχουν και στα: Nokia 150 (με μικρότερη μπαταρία κιόλας δίνει ακριβώς την ίδια stand-by, talk time και music play αυτονομία) στα 30€, το κουκλί Nokia 222 που έχω πιάσει στα χέρια μου (τα specs του είναι ΟΛΟΙΔΙΑ με μόνη διαφορά την ελαφρώς χειρότερη αυτονομία) στα 40€ και το Nokia 216 (που έχει κι αυτό τα ίδια χαρακτηριστικά, με μονες διάφορες την VGA κάμερά του και την χειρότερη αυτονομία του) στα 40€ επίσης. Στα λέω έτσι για να μην περιμένεις άδικα το 3310. Υπάρχουν ήδη αυτά που ζητάς από την ίδια εταιρία. Κι αν θες μπορώ να ψάξω να σου πω και ανάλογα “ελληνικά” ZERphones του Ζερβουδάκη αν υπάρχουν ακόμα και δεν τα ξεστόκαρε. Υ.Γ.: Όλη μας η απογοήτευση δεν είναι ούτε από τα φράγκα, ούτε από φανατισμούς. Είναι από την απογοήτευσή μας για το… Συνέχεια »

Γιάννης

@ChristosT

Μην τους δίνεις σημασία, αρκετοί είναι πολύ νέοι και δεν πρόλαβαν εκείνες τις χρυσές εποχές της κινητής τηλεφωνίας, οπότε δεν μπορούν να μας καταλάβουν εμάς τους δύο που θα το αγοράσουμε πρώτοι.

ChristosT

@Panos7GR όταν απευθυνθώ στο πρόσωπό σου τότε θα μου απαντάς.
Μόνο οι κομπλεξικοί κάνουν προσωπικές επιθέσεις και στην συζήτηση δεν ήσουν μέσα.
Άν ποτέ νοιαστώ για την άποψή σου θα σε ρωτήσω.
Απαντώ σε προσωπικές επιθέσεις όταν μου γίνονται.
Μην μας το παίζεις Οσία εδώ μέσα…
Μέχρι τότε…αδιαφορώ για το πρόσωπό σου και για τα πολλαπλά προφίλ σας.
Δεν σε βάλαμε police man εδώ μέσα.
Ότι θέλεις πάρε.

Ιωάννης jb

ChristosT.. Θα γίνεις η μασκότ έτσι όπως το πας…
Είπαμε περιμέναμε περισσότερα από το νέο 3310!
Τι δεν καταλαβαίνεις;
Χωρίς λόγο είσαι υπέρ μιας συσκευής που αποτελεί ντροπή για το αξεπέραστο 3310!

ChristosT

@Ιωάννης jb άντε βρέ σύ που θα γίνω μασκότ…
Εσύ που είσαι ήδη πώς θα σε αντικαταστήσουμε;
Αδύνατον. Σεβασμός στον παλιό…

“Είπαμε περιμέναμε περισσότερα από το νέο 3310!”
Ναί..όπως 20 πυρήνες, 40 ραμ, Android O, 15000mah, κατασκευή Τιτανίου και γυαλιού, και κάμερα Slow Motion 2500 fps…
Όλα αυτά σε πακέτο των 49 ευρώ;
Σωστά;
Α, Ξέχασα…να βγάλει και την 3.5mm και να συνοδέυεται απο Infinity Display…
Έτσι θα σου άρεσε;

Παπαροκας tiamat

Καλα σε λεει μασκοτ… Καραγκιόζη!

Γιάννης

Nokia 3310 και τα μυαλά στα κάγκελα. Όσοι μονίμως κράζετε οτιδήποτε δεν ανήκει στη μοναδική εταιρεία που έχετε αφιερωθεί, να κοιταχτείτε σε ψυχίατρο. Έχετε εμμονικές διαταραχές.

ChristosT

@Παπαροκας tiamat
Πήγαινε στην γωνία να δείς αν έρχομαι…

Ιωάννης jb

Προσπερνάω την ανταπόδοση..
Κ σου ξαναλεω…
Σταμάτα της χαζομαρες…
Έχουμε βαρεθεί τις τελευταίες μέρες να σε βλέπουμε να δίνεις ρεσιτάλ χαζομαρας..
Δεν ζήτησε κανείς 800 πυρήνες!!
Αυτό που ζητάμε είναι μία συσκευή αντάξια του ονόματος!!
Ας έκανε κ 79 ας έκανε κ 99 αλλά τουλάχιστον να είχε κάτι το εντυπωσιακό… κάτι!!!
Σου μιλάω σοβαρά αν έχεις μυαλό στο κεφάλι σου να απαντήσεις αναλόγως

ChristosT

Προσπερνάω την ανταπόδοση…επειδή την προσπέρασες…

[Σταμάτα της χαζομαρες…]
Το ίδιο σου λέω αλλά δυστυχώς…δεν…

[Έχουμε βαρεθεί τις τελευταίες μέρες να σε βλέπουμε να δίνεις ρεσιτάλ χαζομαρας…]…
Επίσης.

[Δεν ζήτησε κανείς 800 πυρήνες!!]
Χαίρομαι.

[Αυτό που ζητάμε είναι μία συσκευή αντάξια του ονόματος!!]
Όπως; Αυτό περιμένω…εδώ και τόσα σχόλια.

[Ας έκανε κ 79 ας έκανε κ 99 αλλά τουλάχιστον να είχε κάτι το εντυπωσιακό… κάτι!!!]
Τί είναι αυτό το κάτι;
ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ 3310!
Άν είχε κάτι άλλο θα σου έλεγε…6663.

[Σου μιλάω σοβαρά αν έχεις μυαλό στο κεφάλι σου να απαντήσεις αναλόγως]
Αυτό κάνω.
Ότι παίρνω…δίνω.

Γιάννης

@Ιωάννης jb

Αν έγραφε πάνω Sony θα έκανες κωλοτουμπες. Σε έχουμε πάρει χαμπάρι Καραγκιοζάκο… Ότι δεν είναι Sony για σένα είναι μάπα. Εξέταση από ειδικό χρειάζεσαι

ChristosT

@Γιάννης Άχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα…
Ωραίος!
+1.

Αφού του λές (και ΟΛΩΝ των άλλων)…το κινητό έχει…
“ΕΓΧΡΩΜΗ ΟΘΟΝΗ, SD, ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ, ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΚΟ, ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ”…
ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ 3310…ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Ή ΤΟ ΡΊΞΑΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΏ ΠΟΥ;
ΣΑΣ ΛΕΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ 3310ααααααααααααααααααααααααααααααα!!!
Όταν αγοράζατε το τότε 3310 σε δραχμές θυμάστε πόσο στάζαμε;
Σας το δίνει τώρα με 49.

Ε-ΛΕ-Ο-Σ…

Γιάννης

@ChristosT

Άλλοι το υποβαθμίζουν γιατί δεν έζησαν την παλιά δοξασμένη Nokia, είναι πολύ νέοι σε ηλικία και δεν καταλαβαίνουν. Άλλοι όπως βλέπεις λόγω εμμονών. Τους πρώτους δεν τους παρεξηγώ, γιατί δεν έχουν την παραμικρή ιδέα από την χρυσή εποχή της κινητής. Τους δεύτερους όμως τους κράζω και με το παραπάνω.

Να είσαι σίγουρος όμως ότι το κινητάκι θα κάνει τρελές πωλήσεις στις ηλικίες 30 και πάνω.

ChristosT

@Γιάννης έχεις δίκαιο.
εγώ το θέλω και για βασική χρήση.
Υπάρχει ένα μικρό drop test στο youtube του καινούριου.
Δείχνει να έχει καλής ποιότητας πλαστικό και ανθεκτικό.
Μιά χαρά σε όλα.

όποιου του αρέσει θα το πάρει.
όποιου όχι…
όπως λέει και η παροιμία…
όποιος δεν θέλει να ζυμώσει δέκα μέρες κοσκινίζει…

ChristosT

https://www.youtube.com/watch?v=vsGT0IHY1Is

Έλα και ένα άλλο συγκριτικό του παλιού με τα καινούριας τεχνολογίας.
Καθόλου άσχημα έτσι;

Γιάννης

@ChristosT

Για να είμαι ειλικρινής περίμενα ότι το S7 θα πάθαινε τη μεγαλύτερη ζημιά, όπως και έγινε.

Ιωάννης jb

Γιάννης.. Ντροπή να μιλάς με αυτό το τρόπο..
Καραγκιόζης φαίνεται ποιος πραγματικά είναι..
Έχουν περάσει από τα χέρια μου 3210, 3330, 3410 κ πολλά ακόμη…
Έχω αυτή την άποψη διότι βάζω ψηλά το 3310 σαν συσκευή κ αυτό που βλέπουμε το ξαναλεω είναι μετριότητα..
Sony ε?
Sony ericsson θα έλεγα εγώ….
Αν κάνει καμιά προσπάθεια να ξαναβγάλει ένα τηλ σαν το t28, t29 βλέπουμε… Προς το παρόν δε μπορώ να σκεφτώ όπως εσύ.. αν ήταν sony! Δεν είναι

ChristosT

Έλα ρε Τζόνι…η πλειοψηφία απο εμάς πήρε ένα κάρο τα Nokia.
Όπως είπες…
προσωπικά είχα…5110 το πρωτο μου, 3210, 3310, 3330, 6310, 3410 (που το έδωσα σε λίγους μήνες), το φανταστικό 5800 ΧΜ κ.ο.κ…
Τί θα πέι τώρα αυτό;
Οτι χωρίς να δούμε το καινούριο 3310 (δηλαδή μία ΑΝΑσχεδιασμένη έκδοσή του) λέμε ότι μας κατέβει;
Σου αρέσει; Πάρτο.
Δεν σου αρέσει, άστο.
Θα το πάρει κάποιος άλλος.

@Γιάννης το ίδιο.

Γιάννης

@ChristosT

Πέρα από το 3310, αν η Nokia, όπως ακούγεται, παρουσιάσει στην πορεία αξιόλογες προτάσεις σε ναυαρχίδα, οι βαρώνοι του Android π.χ. Samsung θα αρχίσουν να φοβούνται (όπως ήδη έχει γίνει). Το όνομα Nokia έχει τεράστια ιστορία και μεγάλη μερίδα του καταναλωτικού κοινού περιμένει πως και πως κάτι αξιόλογο ώστε να πέσει με τα μούτρα.
Δεν είναι τυχαίο που ο πόλεμος εναντίων της Nokia έχει ήδη ξεκινήσει. Όλοι οι υπόλοιποι φοβούνται μήπως τελικά σταδιακά ξαναγράψει ιστορία όπως κάποτε.

ChristosT

@Γιάννης εδώ φοβούνται το 3310. Μην τους κόψει πωλήσεις ή μην ορθοποδήσει η εταιρεία.
Φαντάσου τι έχει να γίνει με άλλα…
Τόση τρεμούρα…δηλαδή…
μέτοχοι είναι όλοι εδω μέσα;

Γιάννης

@ChristosT

Το γελάς? Οταν βλέπεις τόσο κόσμο να κάνει επίθεση, κάπου βρωμάει η δουλειά. Θυμάμαι πριν καιρό εδώ στο site είχα πει σε έναν ότι δουλεύει για τη Samsung, λόγω αποκλειστικού πάθους και μίσους, έξυπνα εκφρασμένου, προς οτιδήποτε άλλο που είχε αυτός. Και μου είπε δήθεν ότι δεν έχει καμία εργασιακή θέση που να τον συμφέρει η Samsung, και ότι δουλεύει σε αποθήκη τροφίμων. Ο τρόπος έκφρασής του όμως πρόδιδε ότι είναι άτομο σε άλλη θέση, ανεβασμένο level που λέμε. Καμία σχέση με κάποιο παιδί του λαού που θα δούλευε σε αποθήκη τροφίμων.

Panos7GR

@ChrisG: Καθρεφτάκι! 😂
Μαμά μου κάνουν bullying στο Techblog με πολλαπλά nicknames. (Και εσύ εδώ έχεις πιάσει κοτζάμ συζήτηση με τον εαυτό σου aka Γιάννης)

Παρεμπιπτόντως σου απάντησα στα σχόλιά μου γιατί είναι ντροπή να φέρει το όνομα του θρυλικού 3310. Αλλά ΟΚ, όπως το είπες, μπορώ να δεχθώ ότι θα το αγοράσεις καθαρά λόγω ονόματος.
Σου προτείνω πάντως Nokia 222. Εκτός ότι θα το βρεις φθηνότερα, μπορείς να το αγοράσεις ακόμα και τώρα, έχει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά, από προσωπική εμπειρία έχω να σου πω πως είναι σκυλί.

Panos7GR

@ChrisG: Καθρεφτάκι, φίλε!! Καθρεφτάκι!!! 😂
Μιλάς για πολλαπλά προφίλ κι εσύ έχεις πιάσει ολόκληρη συζήτηση με τον εαυτό σου πότε σαν ChristosT (aka ChrisG) και πότε σαν Γιάννης, τραγικό.

Απ’ ότι κατάλαβα από αυτά που είπες στον Ιωάννης jb, θα πάρεις το 3310 μόνο και μόνο για το όνομα, έτσι;
ΟΚ, κανένα πρόβλημα. Είναι αποδεκτό αυτό, αποδεκτό όμως δεν μπορεί να θεωρηθεί ως το καλύτερο feature phone ή εστω remake του θρυλικού 3310. (Οι λόγοι στα σχόλιά μου, γιατί είπες περιμένεις επιχειρήματα)
Πάντως αν έχεις τόση κάψα για feature phone σου έχω πει πως υπάρχουν ήδη φθηνότερα από την Nokia κιόλας. Σου προτείνω ειδικά το Nokia 222 το οποίο έχω στα χέρια μου που έχει ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΛΟΙΔΙΑ χαρακτηριστικά, ειναι φθηνότερο, είναι ήδη στην αγορά 2 χρόνια και μπορείς να το παρεις από σήμερα.

Γιάννης

@Panos7GR

Δεν είμαστε το ίδιο πρόσωπο θλιβερέ hater

ChristosT

@Γιάννης τα δικά του δεν μας τα λέει…του αρέσει να επικεντρώνεται ψευδώς στους άλλους.
Άστον…είναι καμενος απο χέρι…ούτε στο Δημοτικό δεν βλέπεις τέτοιο επίπεδο.
Το ChrisG έχω να το χρησιμοποιήσω απο τότε που έγινε το τελευταίο σχόλιο.
Δηλαδή ΜΗΝΕΣ. Το άλλαξα του λέω (και δεν το έκρυψα απο την πρώτη στιγμή) επειδή φίλος εδώ είχε το Chrisg και λέγανε τις ίδιες @@@…οτι είμαστε το ίδιο πρόσωπο.
Το λέει και το ξαναλέει ο ανόητος, λές και έκανε την ανακάλυψη του αιώνα εφού ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ το είπα και το επιβεβαίωσα απο το πρώτο πόστ.
Ο Κώστας άν μπορεί να δεί ip μπορεί να βεβαιώσει οτι σχολιάζω εδώ μέσα ΜΟΝΟ ώς ChristosT.
Έχω το θάρρος της γνώμης και της άποψης! Δεν έκρυψα ποτέ τί πιστεύω και έχω έρθει σε άγρια σύγκρουση. Έχω παραδεχτεί όπου έκανα λάθος. Κανείς άλλος δεν το έχει κάνει εδώ μέσα απο αυτά τα Τρόλλς…
Σουπιές άλλες είναι εδώ μέσα και το βλέπεις με αυτά που λένε άνετα.
Μην ασχολείσαι μαζί του…είναι άντε να μην πώ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.