Nokia 7.1: Διέρρευσαν χαρακτηριστικά, τιμή και press renders

Nokia 7.1, Nokia 7.1: Διέρρευσαν χαρακτηριστικά, τιμή και press renders

H HMD Global θα παρουσιάσει σύντομα, εκτός από το Nokia 7.1 Plus, ένα ακόμη smartphone, το Nokia 7.1, το οποίο δεν αποκλείεται να δούμε στο αυριανό προγραμματισμένο event της εταιρείας στο Λονδίνο ή στο επόμενο επίσημο ραντεβού της για τις 11 Οκτώβρη στην Ινδία.

Πριν την επίσημη παρουσίαση του νέου Nokia 7.1 διέρρευσαν τα press renders, τα βασικά τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής, καθώς και η τιμή της. Έχουμε και λέμε λοιπόν, το νέο Nokia ενσωματώνει 5.84 ιντσών IPS LCD panel με αναλογία 19:9 και ανάλυση 1080 x 2244 pixels, ενώ αξίζει να αναφέρουμε την παρουσία notch.

Στο εσωτερικό της συσκευής «κρύβεται» Snapdragon 636 SoC σε συνδυασμό με 3GB/32GB και 4GB/64GB, σε ό,τι αφορά RAM και το διαθέσιμο αποθηκευτικό χώρο. Ταυτόχρονα, και οι δύο εκδόσεις θα υποστηρίζουν επέκταση μνήμης μέσω microSD card.

Σύμφωνα με τη διαρροή στο πίσω μέρος της συσκευής έχουμε dual κάμερα 12MP + 5MP με οπτικά μέρη Zeis, καθώς επίσης και γυάλινη πλάτη με αλουμινένιο σασί. Όσο για το πάχος της θα είναι κάτω από 8 χιλιοστά.

Το Nokia 7.1 θα κυκλοφορήσει στην ευρωπαϊκή αγορά στις 22 Οκτωβρίου στην τιμή των €349 για την βασική έκδοση και των €400 για την έκδοση 4GB/64GB, ενώ στο Amazon.es έχει ανέβει ήδη ως καταχώρηση η βασική έκδοση με κάποια από τα χαρακτηριστικά του και τιμή €354,87 εδώ.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global

Boring Phone: HMD Global και Heineken δημιουργούν το “αντίπαλο δέος” των smartphone

Η Heineken και η δημιουργική εταιρεία Bodega συνεργάστηκαν για να κυκλοφορήσουν το Boring Phone, μια συσκευή που κατασκευάζεται από την HMD.

Smartphones featured HMD Global

HMD Pulse: Leak αποκαλύπτει οθόνη IPS LCD 6,56″ και μπαταρία 5.000 mAh

Η HMD Global μπορεί να κυκλοφορεί τηλέφωνα με την επωνυμία Nokia, αλλά ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει και το δικό της brand.

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones featured HMD Global MWC

H HMD θα φέρει το Barbie flip phone αυτό το καλοκαίρι – Ροζ, λαμπερό και όχι smartphone

H ταινία Barbie κυκλοφόρησε πέρυσι το καλοκαίρι και προκάλεσε πάταγο, με τεράστια εμπορική επιτυχία αλλά και πολλές υποψηφιότητες για Όσκαρ.