Nokia 7.2: Όσα γνωρίζουμε λίγο πριν την IFA 2019 [+photos]

Nokia 7.2, Nokia 7.2: Όσα γνωρίζουμε λίγο πριν την IFA 2019 [+photos]

Αναμένουμε την HMD Global να ανακοινώσει το νέο Nokia 7.2 στην IFA 2019 που θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο στο Βερολίνο. Λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση του smartphone η ZEISS προσκάλεσε μία μερίδα δημοσιογράφων τεχνολογίας, ώστε να θαυμάσουν τη συσκευή από κοντά.

Ένας υπάλληλος της Zeiss, ο Joachim Kuss, έκανε tweet με το οποίο επιβεβαίωνε τη παραπάνω εκδήλωση και το κείμενο συνόδευε μία φωτογραφία του Nokia 7.2. Από τη στιγμή που το smartphone δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα όλες οι λεπτομέρειες που το αφορούν αποτελούν κοινό μυστικό. Γι’ αυτό, ο Kuss διέγραψε σχεδόν αμέσως το tweet, αλλά κάποιοι πρόλαβαν και πήραν screenshot.

Nokia 7.2, Nokia 7.2: Όσα γνωρίζουμε λίγο πριν την IFA 2019 [+photos]

Στην εικόνα που δημοσίευσε ο Kuss βλέπουμε την πίσω πλευρά του Nokia 7.2, το οποίο έχει κυκλικό module με τρεις κάμερες σε 2×2 διάταξη με το LED flash στην κάτω δεξιά γωνία.

Όπως ήταν αναμενόμενο, στο module των καμερών υπάρχει η υπογραφή της Zeiss και κατά πάσα πιθανότητα οι τρεις κάμερες αποτελούνται από την κύρια, μία ευρυγώνια και έναν αισθητήρα βάθους. Ακριβώς κάτω από το module βλέπουμε έναν συμβατικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του Nokia 7.2, αυτά παραμένουν άγνωστα. Ωστόσο, με βάση τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει, το smartphone θα είναι εξοπλισμένο με FHD+ οθόνη, τον Snapdragon 660, 6GB μνήμη RAM και θα τρέχει Android 9 Pie.

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
blats

Μου αρεσει περισσοτερο ο σχεδιασμος της στρογγυλης καμερα παρα της καθετης!!
Απο το πισω μερος οσο φαινεται πιστευω θα ειναι πολυ ωραιο!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global

Boring Phone: HMD Global και Heineken δημιουργούν το “αντίπαλο δέος” των smartphone

Η Heineken και η δημιουργική εταιρεία Bodega συνεργάστηκαν για να κυκλοφορήσουν το Boring Phone, μια συσκευή που κατασκευάζεται από την HMD.

Smartphones featured HMD Global

HMD Pulse: Leak αποκαλύπτει οθόνη IPS LCD 6,56″ και μπαταρία 5.000 mAh

Η HMD Global μπορεί να κυκλοφορεί τηλέφωνα με την επωνυμία Nokia, αλλά ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει και το δικό της brand.

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones featured HMD Global MWC

H HMD θα φέρει το Barbie flip phone αυτό το καλοκαίρι – Ροζ, λαμπερό και όχι smartphone

H ταινία Barbie κυκλοφόρησε πέρυσι το καλοκαίρι και προκάλεσε πάταγο, με τεράστια εμπορική επιτυχία αλλά και πολλές υποψηφιότητες για Όσκαρ.