Nokia 7.3: Τα πρώτα renders της νέας mid-range πρότασης

, Nokia 7.3: Τα πρώτα renders της νέας mid-range πρότασης

Η HMD Global φαίνεται πως επανέρχεται στους κανονικούς της ρυθμούς, μετά και από την επίσημη κυκλοφορία του Nokia 8.3 αλλά και των οικονομικών Nokia 2.4 και Nokia 3.4. Αν και ακόμη περιμένουμε το Nokia 9.3 PureView, τη ναυαρχίδα της εταιρείας για φέτος, έχουμε τα πρώτα renders της νέας mid-range πρότασης, του Nokia 7.3.

Στα renders, τα οποία δημιούργησε ο OnLeaks βάση CAD σχεδίων που έχει στα χέρια του, βλέπουμε μία μακρόστενη συσκευή, με αρκετά bezel περιμετρικά και το branding της Nokia στο κάτω μέρος. Η συσκευή φαίνεται να έχει αλουμίνιο περιμετρικά, ενώ το πίσω μέρος της μοιάζει με γυαλί. Στα θετικά του Nokia 7.3 είναι ο φυσικός αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος, καθώς και το τετραπλό σύστημα κάμερας με οπτικά μέρη Zeiss.

Το Nokia 7.3 έχει οπή στην οθόνη, όπου θα φιλοξενείται η selfie κάμερα, ενώ βλέπουμε και θύρα ακουστικών 3,5 χιλιοστών στο πάνω μέρος. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν οθόνη 6,5 ιντσών FHD+, Snapdragon 690, μπαταρία 4.000mAh και κύριο αισθητήρα 48MP. Η διαστάσεις του Nokia 7.3 ανέρχονται στα 165.8 x 76.3 x 8.2 χιλιοστά, ενώ δε γνωρίζουμε ακόμα τίποτα σχετικά με τιμή και διαθεσιμότητα.

Πηγή

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Blats

Πολύ ωραίο και το χρώμα απιστυςτο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global

Boring Phone: HMD Global και Heineken δημιουργούν το “αντίπαλο δέος” των smartphone

Η Heineken και η δημιουργική εταιρεία Bodega συνεργάστηκαν για να κυκλοφορήσουν το Boring Phone, μια συσκευή που κατασκευάζεται από την HMD.

Smartphones featured HMD Global

HMD Pulse: Leak αποκαλύπτει οθόνη IPS LCD 6,56″ και μπαταρία 5.000 mAh

Η HMD Global μπορεί να κυκλοφορεί τηλέφωνα με την επωνυμία Nokia, αλλά ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει και το δικό της brand.

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.