Smartphones

Nokia 7 & 8: Με Snapdragon 660 και νέο μεταλλικό unibody design;

Η Nokia έκανε τη μεγάλη ανακοίνωση του Nokia 6, στη συνέχεια ακολούθησαν τα Nokia 5, Nokia 3 και Nokia 3310 στην MWC 2017. Αυτό που περιμένουν οι περισσότεροι είναι πότε θα έρθει η ναυαρχίδα που θα βάλει τη Nokia απέναντι σε high-end μοντέλα.

Μέχρι να γίνει αυτό όμως, έρχονται πληροφορίες για δυο νέα Nokia smartphones ονόματι Nokia 7 και Nokia 8. Οι ονομασίες δεν είναι βέβαιο ότι είναι οι τελικές, αλλά αν είναι, το πολυαναμενώμενο μοντέλο με Snapdragon 835 ίσως είναι το Νokia 9.

Τα Nokia 7 και Nokia 8 αναμένονται να φορούν επεξεργαστή Snapdragon 660, ο οποίος δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη και θα είναι ο διάδοχος του Snapdragon 653. Το 8 θα έχει μεγαλύτερη οθόνη ανάλυσης QHD, ενώ το μικρότερο Nokia 7 θα αρκεστεί σε 1080p. Και τα δυο περιμένουμε να έχουν εξαιρετικά λεπτά περιθώρια και νέο μεταλλικό unibody design.

Το design για την κάμερα στην πλάτη θα είναι διαφορετικό απ΄ότι έχουμε δει σε Nokia 3, 5 και 6. Θα υπάρχουν αισθητήρες δαχτυλικών αποτυπωμάτων, υποστήριξη γρήγορης φόρτισης και μεγαλύτεροι αισθητήρες για την κάμερα (από τα Nokia 3,5,6). To Nokia 8 θα μπορούσε να έχει ακόμη και Zeiss.

Δεν είναι σαφές πότε θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση, αλλά δεν αποκλείεται Nokia 7,8 και 9 να έρθουν μαζί Μάιο ή Ιούνιο. Επίσης, να πούμε ότι καμία από τις παραπάνω πληροφορίες δεν είναι επιβεβαιωμένη, επομένως κρατάμε πολλές επιφυλάξεις.

Nokia 6

Πηγή

Σχόλια

  • Τουλάχιστον σε εμφάνιση είναι ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟ και ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ. Φαντάζομαι πώς θα είναι το 7 και το 8...Θα το πώ για ακόμα μία φορά κι ας γίνομαι γραφικός.
    Η APPLE να τα βλέπει αυτά...Να παίρνει μαθήματα σχεδίασης και ποιότητας κατασκευής.

  • Όταν βγει το 7 αν δω καλά review για κάμερα και μας πουν ξεκάθαρα πόσα χρόνια υποστήριξη θα έχει, παίζει να το προτιμήσω λόγω stock Android και fhd οθόνης.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.