Nokia 8: Η ναυαρχίδα αποκαλύπτεται σε press renders με Zeiss κάμερα

nokia 8 press renders zeiss, Nokia 8: Η ναυαρχίδα αποκαλύπτεται σε press renders με Zeiss κάμερα

Σε πρόσφατο άρθρο αναφέρθηκε ότι η επίσημη ανακοίνωση του Nokia 8 αναμένεται να γίνει στις 31 Ιουλίου και σήμερα ο Evan Blass (γνωστός και ως @evleaks), δημοσιεύει τα πρώτα press renders του επερχόμενου high-end της Nokia.

Το Nokia 8 αναμένεται να είναι τελικά η ναυαρχίδα της HMD Global για το 2017 και όχι το Nokia 9, όπως ακούγαμε τόσο καιρό.

Φημολογείται ότι θα έρθει με οθόνη 5.3 ιντσών ανάλυσης 2560×1440 pixels, επεξεργαστή Snapdragon 835, μνήμη RAM 4 ή 6GB. Από το παραπάνω press rener φαίνεται ότι θα έρθει με διπλή κάμερα στην πλάτη, η οποία φέρει το brand της Zeiss και ο κάθε αισθητήρας θα είναι 13 Megapixel. Το Nokia 8 θα τρέχει Android 7.1.1 Nougat.

Προηγούμενες πληροφορίες έχουν κάνει λόγο για τέσσερα διαφορετικά χρώματα στο Nokia 8: blue, steel, gold/blue, gold/copper, το μπλε εμφανίζεται στο σημερινό render. Η τιμή του αναμένεται γύρω στα 600 ευρώ.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Δημητρης

ειναι ασχημο δυστυχως!!!!

Kkon

Next…

Γιάννος

Ωραίο τηλέφωνο, πολύ καλά specs και κάμερα. Μια δελεαστική τιμή και θα πάει καλά σε πωλήσεις. Εσείς που λέτε ότι δε σας αρέσει να υποθέσω προσκυνάτε μόνο Samsung, όλα τ’ άλλα για εσάς είναι άσχημα.

Δημητρης

υπαρχουν ακομα ατομα που παιρνουν samsung?εχει ενας φιλος μου το s7 edge και σερνεται το κινητο!!!! κορυφαια πλεον τα lg,huawei,sony!!!

George

Υπάρχουν κ μάλιστα πολλοί πάρα πολλοί.αντιθετα άτομα με sony σαν εμένα ανήκουμε σε ένα κλειστό κλαμπ συγγενών κ φίλων.

Δημητρης

george τι να σου πω..εγω παντως εχω το xperia z1 και παει πιο γρηγορα απο το s7 edge ενος φιλου..και το εχω και απο τοτε που κυκλοφορησε!! 😀

Γιάννος

@George

Κάνεις λάθος σε ένα σημείο. Οι περισσότεροι στην Ελλάδα που αγοράζουν Samsung κινητά, επιλέγουν τη μεσαία και χαμηλή κατηγορία, τύπου J7 και Α3. Οι ναυαρχίδες της Samsung στην Ελλάδα είναι απλησίαστες για πολλούς φαν της ή μάλλον για πολλούς που δεν ξέρουν ούτε τα βασικά από τεχνολογία και επιλέγουν χαμηλής τιμής κινητά Samsung επειδή είναι γνωστό το όνομα.

blats

Εμενα μου αρεσει πολυ! Θα ηθελα μικροτερα bezels βεβαια αλλα περιμενω να δω το τελικο αποτελεσμα

bezilys

@Γιάννος από μπροστά καλό είναι αλλά από πίσω είναι…. Άστο!
@Δημητρης ναι υπάρχουν η μισή Ελλάδα άνετα!

Γιάννος

@bezilys

Η μισή Ελλάδα κυκλοφορεί με Samsung σαβουροκινητά. Πες όλη την αλήθεια. Ο κάθε άσχετος με την τεχνολογία αγοράζει τα φθηνοκινητά J5, J7, A3 επειδή ξέρει τη μάρκα, ενώ με τα ίδια χρήματα θα έπαιρνε ένα Xiaomi πολύ καλύτερο. Επίσης τι ακριβώς δεν σου αρέσει στο πίσω μέρος? Ένα ζευγάρι γυαλιά το χρειάζεσαι πιστεύω.

Γιάννος

@Δημήτρης

καλό τρολ και sammy boy είσαι κι εσύ! Ελπίζω τουλάχιστον να βάζεις βαθιά το χέρι στην τσέπη και να πληρώνεις σε χρυσό τις ναυαρχίδες της αγαπημένης σου εταιρείας, εκτός αν ανήκεις στην κατηγορία του Έλληνα που αγοράζει φθηνό σαβουροκινητό της Sammy για να φαίνεται μόνο και μόνο η μάρκα.

bezilys

@Γιάννος στο πρώτο θα συμφωνήσω με εσένα σαβούρα κινητά είναι τα περνούν επειδή είναι τελείως άσχετη από την τεχνολογία και λόγο μάρκας για ποζερια χάχα
Τώρα όσον αφορά το δεύτερο με χαλάει από πίσω η κάμερα το πως είναι έτσι τοποθετημενα οριζόντια κατά τ αλλά μια χαρά είναι. αα έχω είδη ένα ζευγάρι γυαλιά 😁😁

Stelios

Πολλά πολλά renders τις τελευταίες εβδομάδες και θα μείνουμε με τις εικόνες άσε δε το πότε θα κυκλοφορήσει στην αγορά αν πάρουμε υπόψη την κυκλοφορία του 6 που ακόμα έρχεται

blats

Ρε παιδια χαλαρώστε ας το παρουσιάσουν πρώτα και μετα κράξτε ή θαυμαστε!!
Η αλήθεια ειναι ότι ειναι ένα διαφορετικό τηλέφωνο με την δικια του ξεχωριστή πινελιά!
Δεν μοιάζει με κανένα…

Γιάννος

@bezilys

Ε βάλτα εκεί που ξέρεις τότε

Ιωάννης jb

Γιάννος.. Για χαλάρωσε λίγο..
Και εμένα άσχημο μου φαίνεται

Δημήτρης.. +1

tester

Ρε admin…σοβαρα τώρα, επιτρέπεις σχόλιο του τύπου “βάλτα εκει που ξέρεις”; Έλεος

bezilys

@Γιάννος από αυτό που είπες μπορεί κανείς να καταλάβει ότι είσαι κάνα 15χρονο το πολύ και ταυτόχρονα ένας τυφλός υποστηρικτής της Nokia!

Onoma

Μια χαρά είναι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.