Nokia 9 PureView: Πέρασε με επιτυχία τις δοκιμασίες του JerryRigEverything [βίντεο]

Το Nokia 9 PureView είναι το πρώτο smartphone της HDM Global, αλλά και παγκοσμίως, με 7 συνολικά κάμερας, 5 κύριες, 1 selfie και έναν ToF αισθητήρα. H συσκευή έπεσε στα χέρια του γνωστού JerryRigEverything, ο οποίος καταφέρνει πάντα να φτάσει τις συσκευές που εξετάζει στα όρια τους.

Nokia 9 PureView, Nokia 9 PureView: Πέρασε με επιτυχία τις δοκιμασίες του JerryRigEverything [βίντεο]

Ο JerryRigEverything ακολούθησε τη συνήθη διαδικασία, δοκίμασε την αντοχή του Nokia 9 PureView στις γρατζουνίες, το λύγισμα, τη φωτιά, και τα λοιπά.

Nokia 9 PureView, Nokia 9 PureView: Πέρασε με επιτυχία τις δοκιμασίες του JerryRigEverything [βίντεο]

Αρχικά, το smartphone είναι εξοπλισμένο με Gorilla Glass 5, το οποίο όπως ήταν αναμενόμενο το προστάτευσε στο τεστ γδαρσίματος. Συγκεκριμένα, μέχρι το 6 της κλίμακας Mohs όλα ήταν καλά, και στο 7 άρχισαν να κάνουν την εμφάνιση τους πιο βαθιές γρατζουνιές.

Nokia 9 PureView, Nokia 9 PureView: Πέρασε με επιτυχία τις δοκιμασίες του JerryRigEverything [βίντεο]

Στη συνέχεια, ο Zack Nelson υπέβαλε το Nokia 9 PureView στην κλασική δοκιμή θέρμανσης της οθόνης. Πήρε λοιπόν τον αναπτήρα του και ξεκίνησε να ζεσταίνει την οθόνη. Τα pixels άρχισαν να ασπρίζουν μετά από 30 δευτερόλεπτα και δεν επανήλθαν ποτέ στην ακριβή αρχική τους κατάσταση, κάτι σχετικά σύνηθες.

Σειρά είχε η δοκιμή λυγίσματος, στην οποία το μπρος και πίσω γυαλί άντεξαν. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της δοκιμής η πλάτη του τηλεφώνου έτριζε. Επίσης, υπό την πίεση των δακτύλων του JerryRigEverything στην οθόνη, το γυαλί της πλάτης ξεκόλλησε.

Nokia 9 PureView, Nokia 9 PureView: Πέρασε με επιτυχία τις δοκιμασίες του JerryRigEverything [βίντεο]

Στο τέλος της δοκιμής ο JerryRigEverything είπε πως ήταν εντυπωσιασμένος με το Nokia 9 PureView, δηλώνοντας επίσημα ότι πέρασε το τεστ αντοχής του. Σίγουρα δεν είναι όσο ανθεκτικό ήταν το Nokia 3310, αλλά για τα σύγχρονα δεδομένα είναι αξιόλογο.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.