Smartphones

Nokia 9: Εντυπωσιακά renders μέσα σε θήκη

H HMD Global, υπό τον έλεγχο της οποίας είναι τα Nokia smartphones, είχε ακουστεί ότι στην MWC 2018 θα φέρει Nokia 2, Nokia 7 και Nokia 9, αλλά τα δυο πρώτα είναι ήδη επίσημα και έτσι μένει να δούμε το πιο δυνατό Nokia 9.

To Nokia 9 θα έρθει να πάρει την θέση της ναυαρχίδας από το Nokia 8, ακόμη δεν είναι σαφές πότε θα γίνει επίσημο, αλλά σήμερα εμφανίζεται σε renders από κατασκευαστή θηκών. Οι θήκες αυτές είναι κατασκευασμένες από την HualuBro και είναι διαθέσιμες από διάφορους πωλητές στο Amazon UK.

Τα renders επιβεβαιώνουν τα όσα έχουμε δει το προηγούμενο διάστημα για το Nokia 9, όπως η οθόνη edge-to-edge, η διπλή κάμερα σε κάθετη διάταξη και ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων στην πλάτη.

Αν και δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι το Nokia 9 θα είναι έτσι, να πούμε ότι οι κατασκευαστές θηκών είναι οι πρώτοι που μπορεί να έχουν πρόσβαση στο design επερχόμενων συσκευών, για να έχουν έτοιμα τα αξεσουάρ. Το γεγονός ότι οι θήκες διατίθενται στο Amazon, ίσως είναι μια ένδειξη ότι πλησιάζει η επίσημη ανακοίνωση του Nokia 9.

Το Nokia 9 αναμένεται με οθόνη 5.5 ιντσών QHD και αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στην πλάτη, επεξεργαστή Snapdragon 835, μνήμη RAM 6GB ή και 8GB. Η κάμερα λέγεται ότι θα είναι 13 και 13 Megapixel Carl Zeiss, η εμπρόσθια κάμερα 13 Megapixel και θα υπάρχει πιστοποίηση IP68. Θα έχει διαστάσεις 140.9×72.9×7.5χλστ. και θα τρέχει Android Oreo.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 28 Νοεμβρίου 2017 13:07

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.