Smartphones

Nokia 9: Έρχεται Ευρώπη με τιμή 749 ευρώ;

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες η HMD ετοιμάζεται να φέρει στην παγκόσμια αγορά τρια νέα Nokia smartphones, αλλά αυτό που περιμένουν οι περισσότεροι είναι η έλευση της ναυαρχίδας, η οποία ωστόσο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη.

Αυτή τη στιγμή η Nokia έχει επιλέξει να κάνει μια πιο ομαλή επανείσοδο στην αγορά των smartphones και όχι να ανταγωνιστεί απευθείας μεγάλα ονόματα στον τομέα της ναυαρχίδας.

Ωστόσο, η Nokia/HMD σχεδιάζει να ανταγωνιστεί μοντέλα όπως Samsung Galaxy S8, LG G6, και HTC U Ultra, απλώς όχι ακόμη. Οι νέες πληροφορίες κάνουν λόγο για την ανακοίνωση του Nokia 9 τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου και θα είναι διαθέσιμο μέχρι τέλη τρίτου τριμήνου ή και λίγο αργότερα.

Οι ίδιες πηγές λένε ότι το Nokia 9 θα διατεθεί στην παγκόσμια αγορά, αλλά οι τιμές πιθανόν να διαφέρουν ανάλογα με την περιοχή. Για παράδειγμα η τιμή στις ΗΠΑ φημολογείται στα 699 δολάρια και 749 ευρώ στην Ευρώπη. Στην Ινδία η τιμή αναμένεται γύρω στα Rs 44.999, που σημαίνει 699 δολάρια.

Ο λόγος που μπορεί το Nokia 9 να μην διατεθεί στην αγορά πριν από το τέλος του τρίτου τριμήνου είναι η περιορισμένη διαθεσιμότητα του Snapdragon 835.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 10 Απριλίου 2017 10:40

Σχόλια

  • Πολλά τα λεφτά νομίζω......ειδικα τώρα για αρχή έπρεπε να παίξει στο 500 βαριά 600€!!
    Άποψη μου πάντα,εκτος ν βγάλει το ΟΥΑΟΥ τηλεφωνο που θα τα αξίζει.....ίδωμεν λοιπόν!

  • Να η Nokia που όλοι ξέραμε και (δεν) νοσταλγούμε.... ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ συσκευές, πολλές φορές χωρίς λόγο αλλά και καλές συσκευές που αν είχες λίγη υπομονή έπεφτε η τιμή τους γρήγορα στο μισό!!!

  • Ειναι πολλά χρήματα για μια συσκευή μόνο και αν κανει τρομερό μπαμ και φέρει καινοτομίες και δικαιολόγηση κάπως το υψηλό κόστος.

  • Μπαίνεις σε site τεχνολογίας, διαβάζεις ένα ωραίο άρθρο και από κάτω τους τσίπηδες να σχολιάζουν ότι είναι ακριβό. Ε, δε σας πίεσε κανένας να το αγοράσετε. Έλεος

  • Το πρωτο μου κινητο ηταν ΝΟΚΙΑ εδω και 40 χρονια και τορα εχω το ΛΟΥΜΙΑ 8 επτα χρονια με κανενα προβλημα και δεν το αλαζω με κανενα αλο

  • Το πρωτο μου κινητο ηταν ΝΟΚΙΑ εδω και 40 χρονια και τορα εχω το ΛΟΥΜΙΑ 8 ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ Χωρις κανενα προβλημα και δεν θελω να το αλαξω με κανενα αλλο

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.