Το Nokia 9 σε video με άκρως εντυπωσιακό design

Το Nokia 9, η ναυαρχίδα που θα έρθει να πάρει τη θέση του Nokia 8, μπορεί να μην είναι ακόμη έτοιμη για την επίσημη ανακοίνωση, όμως οι διαρροές γίνονται όλο και περισσότερες, με την τελευταία να μοιάζει άκρως εντυπωσιακή.

Ο @OnLeaks την περασμένη εβδομάδα διέρρευσε κάποια renders, τα οποία ανέφερε ότι απεικόνιζαν το design του επερχόμενου Nokia 9. Το concept video που βλέπουμε παραπάνω, βασίζεται στα renders αυτά και μας δείχνει ένα κινητό που αν μη τι άλλο, θα καταφέρει να τραβήξει τα βλέμματα.

Nokia 9 video, Το Nokia 9 σε video με άκρως εντυπωσιακό design

Αν και η τελική συσκευή μπορεί να διαφέρει από αυτή που βλέπουμε εδώ, το Nokia 9 μοιάζει να είναι στα ίδια επίπεδα με τις υπόλοιπες μεγάλες ναυαρχίδες. Βλέπουμε προσεγμένο design, bezel-less οθόνη, διπλή κάμερα στην πλάτη και απουσία της 3.5 χλστ. υποδοχής ακουστικών.

Το Nokia 9 αναμένεται με οθόνη 5.5 ιντσών QHD και αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στην πλάτη, επεξεργαστή Snapdragon 835, μνήμη RAM 6GB ή και 8GB (το GFX έδειξε έκδοση με μνήμη RAM 4GB και χωρητικότητα 64GB). Η κάμερα λέγεται ότι θα είναι 13 και 13 Megapixel Carl Zeiss, η εμπρόσθια κάμερα 13 Megapixel και θα υπάρχει πιστοποίηση IP68. Θα έχει διαστάσεις 140.9×72.9×7.5χλστ, ενώ στο σημείο της κάμερας το πάχος θα ανέβει στα 8.9χλστ. Τέλος, θα τρέχει Android Oreo.

Η επίσημη ανακοίνωση δεν αναμένεται μέσα στο 2017, αλλά αρχές του 2018.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Makis

Είχα το Lumia 925 και την προηγούμενη εβδομάδα “χτύπησε” μητρική. Αυτή τη στιγμή είμαι με ένα NOKIA X2 και σκεφτόμουν αν θα πάρω το Nokia 8 ή να κάνω υπομονή μέχρι να βγει το NOkia 9. Μόλις πείστηκα για το δεύτερο 😉

Blats

οοοοοοοοο!!!!!
πολυ εντυπωσιακο!

Chris07

Σε 5 χρόνια η Nokia θα ειναι στην κορυφή βέβαια θα την προτιμούσα με δικό της OS αλλά και πάλι είναι στα σωστά βήματα. λογικές τιμές να έχει και να κάνει update στα κινητά όπως κάνει η Apple ο κόσμος θέλει φτηνά και αξιόπιστα κινητά οχι πολυτέλειες και ναυαρχίδες.

ΝΙΚΟΣ

Εγώ λέω πως σε πέντε χρόνια θα είναι εδώ που είναι και σήμερα. Στα ψίχουλα δλδ.
Στο σινεμά και στα βιβλία γίνονται resurrections (που λεν και στο χωριό μου)

Ιωάννης jb

Μάκη και χτύπησε μητρική και πάλι εσείς εκεί..
Τόσες μάρκες εκεί έξω με πολύ καλες συσκευές

Makis

@Ιωάννης jb το έχω σχεδόν 4 χρόνια… έχει πέσει άπειρες φορές κάτω και η μητρική “χτύπησε” γιατί το βραχυκύκλωσα εγώ καταλάθος! Δεν είχα ΠΟΤΕ θέμα με τη ΝΟΚΙΑ και για να πω την αλήθεια ούτε και με τα Windows που είχε, μια χαρά έκανα τη δουλειά μου. Νομίζω πως θα παραμείνω στη Νοκια εως ότου πάψει να με ικανοποιεί πλέον…

giannis

Χωρίς υποδοχή 3,5mm αλλά εδώ δεν λέει κανείς τίποτα. Μόνο στα θέματα της apple ξεσαλώνετε. Πάντως δείχνει πολύ όμορφο.

Λοπου

Έχω s6 σκεφτομουνα και εγω για αλλαγή ωραία τα μπεζελ-λες σμαρτφοουν δεν λεω αλλα αν δεν μπει ο αισθητηρας κατω απο την οθονη δεν αλλάζω δεν με βολεύει πισω καθόλου και αυτη η ριμαδοκαμερα να προεξεχει….

Dim

Δεν υπάρχει Nokia απλά μια εταιρία που αγόρασε η νοίκιασε το brand. Όσο για τους χαζούς που λένε ότι έπρεπε να έχει δικό της os να τους θυμίσω ότι με δικό της os πάτωσε

kallair
Διονυσης Βιτουλαδιτης

Ειχα το lumia 950. Πηγε αδοξα απο 5κιλη ρετσινα , επεσε η μπουκαλα πανω του. Μετα απο αυτο , πηρα xiaomi , πηρα huawei, πηρα sony , δε, πουλαγα το ενα αγοραζα το αλλο. Ε μεχρι που τον Οχτωβρη πηρα το nokia 6. χεχεχε, σκυλος κακος. Περιμενω την αναβαθμιση μου για να παω η στο nokia8, η αν με βγαλει στο 9! Τωρα για το τι λετε , εγω αρχιζω απο τα κρας τεστ. Ηδη το 6 μου εχει φαει 2 καλες σε τσιμεντο και δεν επαθε το παραμικρο. Το 8 , εκτος που σαν κατασκευη , ειναι και αυτο τανκς, χτυπαει κοκκινα στο antutu :

Antutu

Βαθμολογία
181.000 (Antutu v6) Επιδόσεις καλύτερες από το 99% των συσκευές , συμφωνα με το kimovil.
Πως να το κανουμε, οκ τα τηλ και αυτα στην Κινα κατασκευαζονται, το θεμα ομως ειναι οτι τα κανουν με τις προδιαγραφες της nokia.

George

Να μην λέμε πολλά λόγια έχω νοκια 6 για πολύ σκύλο κινητό όχι γαμαει ……..σκατογαμαει σαν την νοκια κανείς άλλος έχω αλλάξει της Παναγίας τα μάτια πιο πολύ από ότι της γυναικες …νοκια και πάλι νοκια έχω την έκδοση 64 gb όχι τοπ πιο τοπ σε πο τοπ. από ποια εταιρεία άρχισαν όλα? Από την νοκια και ένα τελευταίο κοπρόσκυλα για την ιστορία έχω στην πένα μοντέλο 1999 , 19 ….19 χρονών όλα στην εντέλεια στην πένα 7110 …..νοκια ….τα λέει όλα τα σπάει όλα …..άντε γειά

alxgiann

@George ..έτοιμος για μορφωτικός ακόλουθος σε πρεσβεία είσαι. Να εξάγουμε και λίγο πολιτισμό επιτέλους. Εύγε.

Κατά τα άλλα, πολύ καλή προσπάθεια από την HMD, το αναγνωρίσιμο brand της NOKIA βοηθάει στο να περάσουν στα ψιλά κάποιες παιδικές ασθένειες αλλά γενικά το πρόσημο είναι θετικό. Στην επόμενη αναβάθμιση μου, θα κάποιο ΝΟΚΙΑ θα είναι σίγουρα μέσα στις συσκευές που θα εξετάσω σοβαρά για αγορά..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.