Nokia Asha 503, Πρώτη επίσημη φωτογραφία

Το Evleaks ξαναχτυπά με μία ακόμα διαρροή… Σειρά έχει το Nokia Asha 503, το οποίο εμφανίζεται στην πρώτη επίσημη φωτογραφία του, συμπληρώνοντας την οικογένεια των feature phones της Nokia. Εδώ έχουμε να κάνουμε με την έκδοση του δίκαρτου Asha 502, το οποίο θα έχει μία θύρα για κάρτα SIM, ενώ θα έχει LED φλας στην κάμερα και συδεσιμότητα Wi-Fi.

Αναμένεται να είναι μία από τις συσκευές που θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Nokia World στις 22 Οκτωβρίου. Η συσκευή πάντως θα έχει οθόνη αφής, θα συνδέεται με τα κοινωνικά δίκτυα και θα έχει το Series 40 για τη λειτουργία του. Η κάμερα θα είναι 5 Megapixel και είναι σίγουρο ότι θα διατίθεται σε προσιτή τιμή.

Πηγή: 1, 2

Επεξεργάστηκε την 9 Οκτωβρίου 2013 16:36

Σχόλια

  • Το 501 παντως κοστιζει 73ε σε crazy sunday! θα ειναι σοβαρη η διαφορα φανταζομαι απο το 520!

  • Ειναι οντως. Με 5ρα καμερα ομως + το νεο look αν παει κοντα στα 100, το εξτρα 30ρι μαλλον θα το δινα δαγκωτο για το 520.

  • το asha 503, εχει led flash, ενω το 520 δεν εχει. επισης ειναι πολυ καλυτερο απο τα φθηνα entry level samsung - lg , απορω γιατι η νοκια δεν υλοποιει αυτο το project με καλυτερα specs.... α,... ναι,... ξεχασα, βγαζει windows phones τωρα.... κριμα....

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.