Nokia C1: Διέρρευσαν renders με εντυπωσιακό design

Η επιστροφή της Nokia στα smartphone είναι επιβεβαιωμένη και θα γίνει μόλις λήξει το συμβόλαιο που έχει με την Microsoft το οποίο της επιτρέπει να βγει προς το τέλος του 2016 στην αγορά. Αυτό που αναμένεται να κάνει είναι να στραφεί στο Android, κάτι που πολλοί fans της το ήθελαν καιρό. Μετά το Nokia N1 tablet ετοιμάζεται το Nokia C1 Android smartphone.

Σήμερα διέρρευσαν renders τα οποία λέγεται ότι ανήκουν στο Nokia C1 smartphone το οποίο φαίνεται ότι θα έχει αρκετά λεπτά περιθώρια με πολύ καλή αναλογία οθόνης-συσκευής. Οι πηγές λένε ότι θα έχει unibody design, αλλά παρά το premium design, δεν αναμένεται να έχει high-end χαρακτηριστικά.

Θα είναι περισσότερο entry level με οθόνη 5 ιντσών HD, επεξεργαστή Intel Atom, μνήμη RAM 2GB, κάμερα 8 Megapixel και δεύτερη κάμερα 5 Megapixel.

Σαν συσκευή δεν φαίνεται να είναι κάτι εξαιρετικό, αλλά σίγουρα θα τραβήξει το ενδιαφέρον λόγω της νοσταλγίας που θα προκαλέσει η επιστροφή της Nokia και μάλιστα με Android.

Πηγή

Σχόλια

  • Φαίνονται αληθινά renders! Πάντως θα το πάρω εάν το φέρουν Ελλάδα και θα κοστιζει 150€ max 200€.

  • Πάντως άμα κρίνω από το μέγεθος των πλήκτρων,του jack και των navigation buttons αυτό δεν είναι κινητό και σίγουρα δεν είναι 5", ποιο πολύ για tablet φέρνει...

  • Πράγματι πιο πολύ σε tablet παραπέμπει αλλά έτσι κ αλλιώς μιλάμε για ένα χρόνο από τώρα περίπου οποτε πολλά μπορεί να αλλάξουν...

  • Στεφανος.. με τέτοια εικόνα που έχεις.. τι θα λεγες?? χαχαχαχα
    Κάτσε ρε χαζοnokia ακόμη έχεις ένα ολόκληρο χρόνο μπροστά σου!!!!!! ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ!!!!!!!
    τι μας πρήζετε απο τώρα!!?? ΕΛΕΟΣ ΔΛΔ!!!!!!
    Μεχρι τότε θα έχουν βγει πράματα και θάματα τη να λέμε τώρα!!

  • Κακάσχημο κατά τη γνώμη μου. Ακόμα και η Nokia δε μπορεί να παίζει μπάλα στο γήπεδο του Android μόνο με τη "φανέλα". Πρέπει να παρουσιάσει κάτι πραγματικά καλό.

  • για αρχή κακός κραζετε την nokia, την συγκεκριμένη συσκευή σχεδιάζει φτιάχνει και προωθεί η foxconn και απλά έχει μισθωσει το brand από την nokia.

  • Η ΝΟΚΙΑ πέθανε εδώ και καιρό....αμα βάλω κι εγώ θήκη στο alcatel με ένα μήλο από πίσω θα γίνει iphone???

  • Είναι δυνατόν να βγαίνει σχέδιο από κινητό τώρα που θα μπορέσει να κυκλοφορήσει σε ένα χρόνο; σίγουρα η νοκια δεν έκανε τέτοια πατάτα για τρολια φαίνεται.

  • αυτό της φωτογραφίας είναι καταφανέστατα ταμπλετ (μέγεθος κουμπιών-εικονιδίων, μέγεθος φακού σε σχέση με σώμα στο πίσω μέρος, οπή ακουστικών σε σχέση με μήκος κτλ κτλ).
    Οπως επίσης ορθώς αναφέρθηκε δεν ανακοινώνεις σήμερα κινητό που θα κυκλοφορήσει σε ένα χρόνο.. Δεν θα ισχύουν τα τεχνολογικά δεδομένα μέχρι τότε καλά καλά.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.