Nokia: Αναφέρεται σε ναυαρχίδα με Snapdragon 835

Η HMD Global έκανε διαθέσιμο πρόσφατα στην αγορά της Κίνας το Nokia 6 και κατάφερε στο πρώτο flash sale να ξεπουλήσει σε ένα λεπτό. Μέσα στη χρονιά περιμένουμε συνολικά 6-7 smartphones μεταξύ των οποίων και ναυαρχίδα.

Πρόσφατα είδαμε video από prototype της Qualcomm με επεξεργαστή Snapdragon 835, το οποίο θεωρήθηκε ότι είναι η ναυαρχίδα της Nokia. Ωστόσο, η Qualcomm βγήκε να διαψεύσει ότι η συγκεκριμένη ήταν πράγματι η top-end συσκευή της Nokia. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα δούμε smartphone με Snapdragon 835.

Μέσα από τον λογαριασμό της στο κινέζικο Weibo, η Nokia απαντά στους fans που ρωτούν για high-end smartphone λέγοντας ότι ετοιμάζει συσκευή με Snapdragon 835, αλλά χρειάζεται ακόμη χρόνο μέχρι να κυκλοφορήσει.

Η Nokia θα βρεθεί στην MWC 2017 στη Βαρκελώνη και στις 26 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιήσει press event. Όμως, δεν γνωρίζουμε τι θα ανακοινώσει, αν θα είναι ναυαρχίδα ή κάποια νέα μοντέλα για την παγκόσμια αγορά.

nokia flagship, Nokia: Αναφέρεται σε ναυαρχίδα με Snapdragon 835

nokia flagship, Nokia: Αναφέρεται σε ναυαρχίδα με Snapdragon 835

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
G.J.

Για να δούμε θα αποκαταστήσει το όνομά της μετά τα άθλια Lumia; Την έκαψε η MS. Πιο απαίσιο λειτουργικό από windows mobile δεν έχει.

Blats

Αναμενόμενο ειναι να βγάλει τηλέφωνο με τον 835 αν θέλει να εισέλθει δυναμικά στον ανταγωνισμό….@G.J το Νοκια λουμια 930 με τα Windows 10 που εχω παντως ειναι μια χαρά με καλύπτει σε ολα όσα χρειαζομαι!!

G.J.

Αμα σε βολευει… Το Interface δεν μου αρεσει καθολου. Και σε πολυ κοσμο που ξερω. Δεν το βρισκω καθολου βολικο.

MudnCheese

@G.J. Τρομερά δεμένο και ελαφρύ το λογισμικό των windows, απαράδεκτες (τις πιο πολλές φορές) οι εφαρμογές.

Όσο αφορά τα καινούργια ,νομίζω ότι προστίθεται ακόμα ένα Android flagship χωρίς να ναι ιδιαίτερο ,αλλά ούτε και κακό. Γκρίζα πράγματα. Ελπίζω να διαψευστώ από τους φακούς τους ή κανά ηχείο ή κάτι τέσπα που θα το κάνει να ξεχωρίσει.

Πέτρος Π

@G.J. Γούστα είναι αυτά φίλε μου, και μένα δεν μου αρέσει το android με τα widgets λες και απευθύνεται σε πεντάχρονα… Ο πολύς κόσμος που λες τα έχει δουλέψει δηλαδή τα windows και δεν του άρεσε? Γιατί γενικά για τα Windows όλοι γράφουν χωρίς να τα έχουν πιάσει ποτέ στα χέρια τους… Γιαυτό μου κάνει εντύπωση που λες και για πολύ κόσμο που ξέρεις.. Πότε ακριβώς τα δούλεψαν τα Windows??

G.J.

Προσφατα με Lumia 540,535,930. Ποια widgets και 5χρονα βρε χαμενε… Όλα disable μπορεις να τα κανεις. Αν εισαι 5χρονο και δεν ξες να τα κανεις disable τοτε δεν ξερω ποιος φταιει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.