Nokia 8: Η Qualcomm αρνείται την ύπαρξη της “ναυαρχίδας”

Η Qualcomm βρέθηκε στην CES 2017 και μεταξύ άλλων έδειξε τον πολλά υποσχόμενο Snapdragon 835, ο οποίος θα μπει σε ναυαρχίδες του 2017. Εκεί υπήρχε και μια reference συσκευή την οποία κάποιος τράβηξε σε video και ανέφερε ότι αυτή είναι η νέα ναυαρχίδα της Nokia.

Οι πληροφορίες έλεγαν ότι πρόκειται για το Nokia 8, με επεξεργαστή Snapdragon 835, μνήμη RAM 6GB, dual ηχεία στην μπροστινή πλευρά. Επιπλέον, έκαναν λόγο για κάμερα 24 Megapixel με OIS και EIS, εμπρόσθια κάμερα 12 Megapixel.

Μπορεί οι fans της Nokia να χάρηκαν με την είδηση, μιας και το Nokia 6 περιορίστηκε για την αγορά της Κίνας, όμως η Qualcomm έρχεται να την διαψεύσει. Η εκπρόσωπος της εταιρείας Catherine Baker, σε επιστολή της αναφέρει ότι η Qualcomm δεν αποκαλύπτει ποτέ λεπτομέρειες για τα reference design smartphones, όμως οι πληροφορίες ότι πρόκειται για Nokia smartphone, δεν αληθεύουν.

“We do not disclose details of our reference design. We’ve seen a few stories rumoring what we demonstrated in our CES booth to be a Nokia device, those reports are not accurate, our 835 demos were on our own reference design devices which we use to demo our Snapdragon SOC’s every year”, είναι η επίσημη δήλωση της Qualcomm.

Όσο για τη Nokia, έχει ανακοινώσει press event στις 26 Φεβρουαρίου, όπου είναι πιθανό να δούμε περισσότερα smartphones.

nokia 8, Nokia 8: Η Qualcomm αρνείται την ύπαρξη της “ναυαρχίδας”

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Blats

Σταχτη στα ματια μας ριχνει η Quacolmm…εγω πιστευω ότι ειναι αυτο! Χαχαχα

ZURA

@Blats , σίγουρα πως είναι αυτή η συσκευή… Απλα η QComm δεν θέλει να το αποκαλύψει ποιο νωρίς απο το MWC2017 … Αν ερθει με κάνα 500€ σίγουρα θα τ’ αγοραζα.

forneverarrow

Και γιατί να φοράει δηλαδή QComm? Αν έχει τελικά κανένα Helio X30 θα σας χαλούσε?? Αν και πιστεύω ότι μάταιος κόπος… Ο περισσότερος κόσμος έμαθε πια στο δίπολο Samsung-Apple, άντε και σε καμιά κινεζιά που είναι της μόδας και το βλέπω άπατο το Nokia. Εγώ πάντως αν βγάλει κάτι αξιόλογο σε μεσαία κατηγορία θα το τολμούσα μιας και μεγάλωσα με Nokia και την εμπιστεύομαι.

Blats

@ZURA εννοιεται θα το παρω και εγω!!

Νικ

Παιδιά σίγουρα για τους παλιούς η νόκια (όπως ημουν και εγώ) ήταν πολύ καλή εταιρία αλλά οι καιροί έχουν αλλάξει. Αν παίξει η νόκια τόσο σε ποιότητα όσο και σε σχεδιασμό οπως την περίοδο σύμπιαν και προσέξει και λίγο της τιμές θα πάει τρένο γιατί θα είναι μια vfm συσκευη και ο κόσμος θα την αγαπήσει μιας και θα έχει ποιότητα με καλές τιμές(και δεν θα χρειάζεται να στραφεί στην κινεζια) αλλά όπως λέω ποιο πάνω οι και καιροι άλλαξαν. Τώρα αν κάνει πρόχειρο δουλειά και πανακριβα βλέπω πορεία λουμιά και απάτος!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.