Nokia Lumia 1520 και Lumia 1320, Ελλάδα μετά τα Χριστούγεννα

Τα νέα Nokia Lumia 1520 και Lumia 1320 και τα δύο με οθόνη αφής 6 ιντσών (Full HD και HD αντίστοιχα) ξεκινάνε να πωλούνται στην Ευρώπη μέσα στο Νοέμβριο. Στην Ελλάδα σύμφωνα με πληροφορίες του Techblog μάλλον θα χάσουμε και την εορταστική περίοδο του Δεκεμβρίου και θα πρέπει να τα περιμένουμε μέσα στον Ιανουάριο του επόμενου έτους.

Τα νέα Lumia είναι τα πρώτα tabletόφωνα με λειτουργικό σύστημα Windows Phone 8 και αν κρίνουμε από τα σχόλιά σας, υπάρχουν αρκετοί που τα περιμένουν με ανυπομονησία.

Nokia Lumia 1520 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά
Nokia Lumia 1320 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Επεξεργάστηκε την 13 Νοεμβρίου 2013 11:55

Σχόλια

  • το μεγαλο πρόβλημα της Nokia αυτή τη στιγμή. παρουσιάζει ένα κινητό, ξεκινάει η διάθεσή του ένα με δύο μήνες μετά και μέχρι να φτάσει σε όλες τις χώρες έχει περάσει 6μηνο και είναι ήδη παλιό!

  • Χωρίς πλάκα πάντως η Νοκια έχει χάσει χιλιάδες πωλήσεις στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες τα τελευταία 3 χρόνια με το να μην έχει διαθέσιμα τα καλά μοντέλα της την περίοδο των εορτών. Πραγματικά απορώ με την ηλιθιότητα των μάνατζερς μερικές φορές.
    Είναι ορισμένα πράγματα που δεν χρειάζεται να κάνεις καμιά μελέτη για να τα γνωρίζεις, αν και για την εορταστική περίδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς υπάρχουν πολλές μελέτες που αποδεικνύουν το αυτονόητο, ότι εκείνη την περίοδο οι αγορές ηλεκτρονικών προϊόντων εκτοξεύονται σε όλες τις αγορές του κόσμου.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.