Ένα στα 5 smartphones είναι με οθόνη από 5 ίντσες και άνω

Ta smartphones με μεγάλη οθόνη αφής αποτελούν το 21% των συσκευών που διατέθηκαν το τρίτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους σύμφωνα με την εταιρεία ερευνών και αναλύσεων IDC. Από τα συνολικά 261.1 εκ. smartphones του Q3 το 21% είχαν οθόνη από 5 ίντσες και πάνω με το αντίστοιχο ποσοστό πέρισυ να μην ξεπερνάει το 3%!

Sony Xperia Z και Z1, LG G2, Xperia Z Ultra, Samsung Galaxy S4 και Galaxy Note II και Note III, μαζί με τα προσιτά “τέρατα” Galaxy Mega 6.3 και Huawei Ascend Mate σίγουρα έχουν βοηθήσει στην εξάπλωση των tabletόφωνων όπως χαρακτηριστικά τα αναφέρουμε εδώ στο Techblog.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 13 Νοεμβρίου 2013 8:02

Σχόλια

  • πρωτοφανες!!!!!!!!!!!
    απο 3% σε 21% σε μολις ενα χρονο!!!!!!

    τιμη και δοξα στην htc και samsung που δημιουργησαν τη μοδα των οθονων home cinema. τερμα στη μιζερια. εχει που εχει γινει ολη η ζωη μας διαδικτυακη και multimedia ,δε θα βγαλουμε και τα ματια μας με μικρες οθονες!!!

    του χρονου θα'ναι 50% και ανω το ποσοστο μεχρι που οι 3-3,5 ιντσων οθονες που θα γινουν συλλεκτικες !

  • Μιζέρια οι μικρές οθόνες; εντάξει δεν είπαμε να είναι και 3.5 ίντσες αλλά αν είναι από 4.3 και μέχρι 5 δεν τις λες και μιζερες! Αν είναι μιζέρια η μικρή οθόνη τότε η μεγααααλη οθόνη είναι ποζερια! Άσε που τα μεγάλα κινητά, όχι όλα αλλά τα πιο πολλά, είναι σχεδιαστικά τόσο άσχημα που ούτε καν στο χέρι σου δεν θες να τα πιάσεις...

  • Εγω εχω βρει την υγεια μου με 4,55 ιντσες οθονη. Βολικοτατη για το χερι μου και την ευχαριστιεμαι μια χαρα. ενταξει δε θα το χαλαγε το ματακι μου να βλεπει μια οθοναρα στις 5,5 ιντσες αλλα το χερι μου θα κουραζοταν!! αν ημουν ο διαμαντιδης με μια χερουκλα ως απεναντι τοτε θα ηταν κομπλε!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.