Nokia Lumia 525, Με έμφαση στη μουσική

Με πηγή πληροφοριών το Evleaks έρχονται στοιχεία για ένα νέο Nokia Lumia smartphone, το 525, το οποίο φέρεται να είναι μία συσκευή με τον κωδικό Glee και απευθύνεται σε όσους αγαπούν τη μουσική. Δεν αποκλείεται να έχουμε να κάνουμε με μία εξέλιξη του Nokia Lumia 520, με διπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm και γραφικά Adreno 305.

Πιθανότατα θα έχουμε λειτουργικό σύστημα Windows Phone 8 GDR3 και ανάλυση οθόνης 800×480 pixel. Προφανώς θα έχουμε πολλές χρωματικές επιλογές, ενώ αυτή εκτιμάται ότι θα είναι μία από τις συσκευές που θα κάνουν την εμφάνισή τους στην παρέλαση νέων μοντέλων που φημολογείται ότι θα είναι το επερχόμενο Nokia World.

Πηγή

Σχόλια

  • Έτσι έτσι, να "χτυπάει" η νόκια σιγά σιγά όλους τους τομείς της αγοράς. Εικόνα και ήχος...
    Δεν είναι περίεργο λοιπόν που έχουν αύξηση στο μερίδιο αγοράς τα windows κινητά!!!

  • περιμένω με ανυπομονησία την παρουσίαση του 825 που θα είναι ελαφρύτερο λεπτότερο και μικρότερο του 820 με μπαταρία 2κ και την κάμερα τύπου 720. τότε να δείτε πάρτι που θα γίνει!!

  • Μπραβο την Nokia να βγαλει και αλλα πιο απλα τηλεφωνα για αυτους που θελουν κατι καλο αλλα δεν εχουν μια περιουσια...εξαλου ολοι εμεις οι νοκιακιδες ξερουμε οτι ειτε Lumia 520 ειτε 1020 ρολαρει αψογα

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.