Elliptic Labs, SDK για χειρισμό με αέρινα gestures στο Android

Τα Elliptic Labs ανακοίνωσαν ότι έχουν δημιουργήσει ένα Software Development Kit το οποίο θα λειτουργεί με υπερήχους και θα προορίζεται για χρήση στα Android smartphones. Στο πλαίσιο της CEATEC στην Ιαπωνία, η 20μελής ομάδα έδειξε μια δοκιμαστική έκδοση της τεχνολογίας της, η οποία το μόνο που απαιτεί είναι ένα ή δυο ενσωματωμένα και πολύ φθηνά chips στο πλαίσιο του smartphone και το λογισμικό της Elliptic για να λειτουργήσει.

Οι χρήστες είναι ελεύθεροι να κινήσουν τα χέρια τους προς όποια κατεύθυνση και χωρίς να έχουν οπτική επαφή με την κάμερα, κάνοντας το χειρισμό πιο φυσικό και εύκολο. Η Elliptic ευελπιστεί να έρθει σε συνεργασία με όλους τους μεγάλους κατασκευαστές προκειμένου να ενσωματώσει την τεχνολογία της στα μελλοντικά μοντέλα τους και να δώσει νέα πνοή στον χειρισμό τους. Δείτε το και στην πράξη και στο βίντεο του Engadget που ακολουθεί.

Πηγή: 1,2

Επεξεργάστηκε την 1 Οκτωβρίου 2013 16:29

Σχόλια

  • οκ.. αλλα οπως και της σαμμυ με την καμερα, ολα αυτα ειναι εφετζιδικα πιο πολυ παρα χρησιμα..

  • Αμα κανει εξετασεις με υπερηχους κ τιποτα σχετικα προγραμματα θα δει αλματωδη αναπτυξη...

  • Εγώ θα έλεγα πολύ ενδιαφέρον...
    Κάπως έτσι θα εξελιχθεί και η χρήση των ολογραμμάτων που βλέπουμε στις ταινίες. Θα πετάς κάτι εικονικό απο το κινητό σου και θα το δουλεύεις στον αέρα... ;-)

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.