Nokia Lumia 800, Live φωτογραφίες λίγο πριν ανακοινωθεί

Ακόμα μερικές live φωτογραφίες του Nokia Lumia 800 λίγες ώρες πριν ανακοινωθεί επίσημα στο ετήσιο συνέδριο Nokia World στο Λονδίνο. To Lumia Ν800 θα είναι ένα από τα πρώτα Windows Phone smartphones της Nokia και αναμένεται να βάλει πάλι μπροστά τις μηχανές. H Nokia μπορεί να έστρεψε τους προβολείς επάνω της με το N9 όμως το παιχνίδι θα κριθεί στο λειτουργικό σύστημα και η Nokia ποντάρει στο Windows Phone.

update: Επίσημα όλες οι πληροφορίες, τα τεχνικά χαρακτηριστικά, φωτογραφίες και βίντεο του Nokia Lumia 800.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 26 Οκτωβρίου 2011 12:34

Σχόλια

  • Κάνε κλικ πάνω στο όνομα του κινητού, σε πάει σε άλλα άρθρα που έχουμε γράψει και εκεί κάνουμε αναφορά για την οθόνη και τον επεξεργαστή ;)

  • Αντε με το καλό!Και στην σχολή που θα είμαι τι το εχουμε το mobile internet!?Θα είμαι εκεί!

  • Φοβερό και πανέμορφο το κινητό! Μακάρι να υπήρχαν και λεφτά να μπορούσα να το πάρω! Είμαι κάτοχος του LG Optimus 7 και τα WP7 απλά σκίζουν! Ούτε διπύρηνα ούτε τετραπύρηνα ούτε τίποτα! Το λογισμικό είναι τόσο καλοφτιαγμένο και συνεργάζεται άψογα με το hardware (όπως iphone) που δεν χρειάζεται παραπάνω επεξεργαστική ισχύ και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα άλλα λογισμικά! Πιστεύω και εύχομαι πως τα WP θα πάνε πολύ μπροστά!

  • Συμφωνο...ειμαι κατοχος android κινητου ...αλλα επειδη εχω παισει στα χερια μου το mozart...η αισθηση είναι πραγματικ ναα απιστευτη....αντοποκρινεται τελεια.

  • Ίδιες διαστάσεις με το N9, εκτός απ'το βάρος (142gr έναντι 135), με clearblack AMOLED display 800x480 pixels. Μην περιμένετε κινητά wp7 με διπύρινους επεξεργαστές, πολλά giga RAM & HD 720p οθόνες. Η Microsoft έχει τον έλεγχο σε ό,τι αφορά τις προδιαγραφές των wp7 κινητών (cpu, gpu, μνήμη RAM, ανάλυση οθόνης κτλ.). Καλό ή κακό θα δείξει ο χρόνος. Ήμουν ανάμεσα σε motorola razr, samsung nexus & nokia n9. Τώρα τελευταία δουλεύω πάνω σε ένα HTC HD7 & πραγματικά τα wp7 πετάνε. Κώστα περιμένουμε hands on όπως πάντα & με το καλό ένα review. Keep working...!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.