Nokia Lumia 800, Τεράστιο event στο Λονδίνο [video]

Όσοι βρέθηκαν εχθές το βράδυ στο Λονδίνο έγιναν μάρτυρες ενός φαντασμαγορικού show της Nokia για την άφιξη του Nokia Lumia 800 στην Αγγλία. Χρησιμοποιώντας 36 βιντεοπροβολείς από απόσταση 300 μέτρα και υπό τους ήχους του μουσικού παραγωγού deadmau5 ο ουρανοξύστης Millbank Tower ύψους 120 μέτρων έγινε ένας τεράστιος κανβάς οπτικής πανδαισίας. Δείτε το βίντεο.

Το show διήρκησε συνολικά 30 λεπτά. Το βίντεο αποτυπώνει τα τελευταία 5 λεπτά του show.

Με τόσα χρήματα για promotion, μπορεί να μην τα καταφέρει η Nokia και η Microsoft με τα Windows Phone; Δεν λέω ότι το λειτουργικό είναι άσχημο, σας έχω πει ότι μου αρέσουν τα Windows Phone κινητά.

Kudos to Anastasios

Επεξεργάστηκε την 29 Νοεμβρίου 2011 18:13

Σχόλια

  • Προσωπικά Κώστα πιστεύω Nokia & Microsoft ,θα καταφέρουν να αποσπάσουν από android και ios ένα μεγάλο κομμάτι του κόσμου.Αν και βρίσκομαι σε δίλημμα αυτή την εβδομάδα γιατί σκέφτομαι να αγοράσω κάποιο smartphone και κλείνω προς iphone 4s το οποίο και λατρεύω ή να περιμένω το nokia lumia 800 το οποίο και αυτό είναι απίστευτο.

  • ....τελειωσαν τα μηνύματα τελειωσανε τα γράμματα και απο το χθες στο σήμερα αλλαξανε τα πράγματα.....

  • καμια καλητερη μουσικη χαθηκε να βαλουν PINK FLOYD ας πουμε θα τεριαζε καλητερα στο τελος εναν zan michel jarre ρε φιλε ελεος πια με τα αναρθρα που λενε μουσικη οκ για κινητα μιλαμε αλλα δε μπορω να το πω θα σκασω !!!!

  • @l3xandros JRMS* Ενα γνωστο ηλεκτρονικο καταστημα της Ελλαδας (hint: αρχιζει απο e-) εχει το Lumia 800 489 ευρω για 4 μερες ακομη! Προλαβαινεις! Απιστευτη προσφορα

  • H NOKIA αν χρησιμοποιούσε android θα ήταν η πρώτη εταιρία σε "ζήτηση" νομίζω πώς όλοι την εκτιμούν και το lumia πολύ ωραίο κινητό αλά τι να το κάνης με windows mobile.

  • Anastasios-Antonios Toulkeridis,,,,, Την έχω δει την προσφορά, αλλά θα με πεις χαζό ,το θέλω σε μπλε και το έχουν μόνο σε μαύρο.
    Τι λέτε να αγοράσω μιας και είμαι σε δίλημμα IPHONE 4S 16GB VS NOKIA LUMIA 800;

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.