Nokia Lumia 820 και Lumia 920, Οι διαφορές

To Nokia Lumia 920 είναι τούμπανο και θα πρωταγωνιστήσει στα smartphones με Windows Phone 8. Εξωτερικά εντυπωσιάζει με το unibody σασί και το curved glass τη οθόνης και εσωτερικά με την κάμερα 8.7 Megapixel Pure View και την οθόνη τεχνολογίας PureMotion HD+. Όμως κάποιοι θα προτιμήσουν χαλημότερη τιμή, οθόνη OLED και εναλλασσόμενα καπάκια που αλλάζουν με την διάθεσή σας, δηλαδή Nokia Lumia 820. Πάμε να τα δούμε πλάι-πλάι.

Τιμές και διαθεσιμότητα δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα για κανένα από τα δύο μοντέλα.

Επεξεργάστηκε την 20 Σεπτεμβρίου 2012 7:56

Σχόλια

  • το 820 εχει δευτερευουσα καμερα η οχι? και ποιοι οι λογοι να το αγορασει κανεις αντι να περιμενει να αγορασει το νοκια 900 οταν πεσει η τιμη του?

  • ειδα το hands on για το 900 του βλαχακη και το κινητο φαινοταν ειχε smooth λειτουργια , και η ασυρματη φορτιση δεν ειναι κατι τοσο σημαντικο στην καθημερινη χρηση. το πιο σημαντικο πιστευω ειναι τι διαφορες εχει το wp8 σε σχεση με το wp7

  • Φορτιστές επαγωγής χρησιμοποιούν τυπικά ένα πηνίο επαγωγής να δημιουργήσει ένα εναλλασσόμενο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο μέσα από ένα σταθμό φόρτισης βάσης, και ένα δεύτερο πηνίο επαγωγής στη φορητή συσκευή παίρνει ισχύ από το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο και το μετατρέπει εκ νέου σε ηλεκτρικό ρεύμα για τη φόρτιση της μπαταρίας. Τα δύο πηνία επαγωγής σε εγγύτητα συνδυάζονται για να σχηματίσουν ένα ηλεκτρικό μετασχηματιστή. Αυτή η τεχνολογία υπάρχει από το 2007 νομίζω.

  • Ένα παράδειγμα για φόρτιση χωρίς θήκη «ασύρματα» από την HP πριν από λίγο διάστημα.
    https://www.youtube.com/watch?v=nG4dViIgqVQ&feature=related

    Δεν λέγετε ασύρματη φόρτιση κάτι που το τοποθετούμε σε μια θήκη και μετά την ακουμπάμε πάνω στην βάση φόρτισης για να φορτίσει. Αυτό είναι μια ψευδαίσθηση που μας κάνει να νομίζουμε ότι έχουμε ασύρματο τρόπο φόρτισης ή κάτι άλλο που λέγεται marketing, αχχ αυτή η Nokia.

    Ασύρματα λέμε κάτι το οποίο μπορείς να το μετακινείς και να συνεχίζει να κάνει αυτό που προοριζόταν να κάνει πχ.wifi, Bluetooth.

  • Και η φορτιση με επαγωγη σε κινητα υπαρχει πριν το lumia(βλεπε SGS3 ).μην κολατε σε αυτο....ποιος θα παει να σκασει αλλα 80-100€ για τον φορτιστη?

  • διαφορες σε σημεια που κανουν την διαφορα..
    οσο για το nokia lumia 920, δεν εχει η καμερα του ουτε IOS (που γραφεις) ουτε android :P OIS λεγεται :P

  • Τελικά αξίζει κανεις να επενδύσει στο wp8 και στα lumia? μήπως στην αρχή εντυπωσιαστει και μετά αναπολεί την εργονομια του iOS ? αξίζει να δώσει τόσα λεφτά στο άγνωστο ή να παει σε δοκιμασμένη λύση όπως το επερχόμενο Iphone 5?

  • Ούτε τιμές ούτε ημερομηνία κυκλοφορίας...απλά δεν είναι έτοιμοι και το άφησαν λίγο φλου. Κατρακύλησε η μετοχή της Nokia σήμερα...πρώτη φορά βλέπω εταιρία να παρουσίαζει τούμπανο κινητό και η μετοχή να κατρακυλάει :P

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.