Nokia Lumia 920, 3 ολοκαίνουργια hands-on videos

To Nokia Lumia 920, η ναυαρχίδα του Φινλανδού κατασκευαστή με λειτουργικό σύστημα Windows Phone 8 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις πρώτες χώρες μέσα στο Νοέμβριο, ανάμεσά τους και η Αμερική. Από εκεί μας έρχονται τα παρακάτω βίντεο που δημιουργήθηκαν για να διδάξουν στους πωλητές τι θα τονίζουν στους υποψήφιους πελάτες.

, Nokia Lumia 920, 3 ολοκαίνουργια hands-on videos

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
sotiris

πολυ ωραιο..! 🙂

Tony Cool

Λατρευω το android και θεωρω οτι η σειρα galaxy της samsung μαζι με καποια μεμονωμενα μοντελα αλλων εταιριων αγγιζουν την τεχνολογικη τελειοτητα,ομως πραγματικα ανυπομονω να πιασω αυτο το τηλεφωνο στα χερια μου.Εαν και τα wp8 ειναι ανταξια αυτης της συσκευης τοτε θα μιλαμε για εκπληκτικο κινητο.

Kostis

Αυτο που δεν αντέχω να ακούω είναι όταν την εν λόγω εταιρεία την προφερει αμερικανός….νοκία πόσο άσχημα ακούγεται Θεέ μου….

ιωαννης

δυσκολα ο κοσμος του android θα ξεκολλησει για να παει στα wp8…περισσοτερο λογο του μαρκετ για μενα!
και εγω μεσα σε αυτους ειμαι…το σκεφτηκα στην αρχη λογω νοκια περισσοτερο..αλλα μετα..

makis88

είναι απλά υπέροχο!!

ηλιας

Ως κάτοχος windows phone έχω να πω ότι το να εχεις κλειδομενο λειτουργικό καταντάει βαρετό.
αν κάποιος θελει ένα απροβληματιστο κινητό να κάνει την δουλεια του καλό θα είναι
οποίος όμως ασχολείται με το κινητό του και δεν το θελει μόνο για ίντερνετ μαιλ κλπ δεν θα αντέξει και πολύ καιρο. Το βλέπω από τον εαυτό μου. Από την μια λες αφού είναι απροβληματιστο γτ να παω σε αντροιντ πχ από την άλλη όμως το κινητό δεν έχει σασπένς 😉

lefteris

+1 στον φιλο ηλια 😉
δεν ξερω,εχω σκεφτει πολλες φορες μολις βγει αυτο να δωσω το galaxy και να το παρω αλλα δεν το εχω αποφασισει ακομα.. ειδικα μετα απο ενα ελλατωματικο htc trophy που ειχα παρει για πειραματισμο κραταω παντα μια πισινη

Πέτρος Π

Καλά όλοι οι hackers εδω πέρα έχουν μαζευτεί τέλος πάντων?? Δλδ τι στο καλό κάνετε πια με τα android σας??? Και να ειναι ξεκλείδωτο, και να πειραματίζονται, και να το ψάχνουν, κλπ κλπ… Πραγματικά απορώ… Κινητό είναι, όχι διαστημόπλοιο… Και μεγάλη αξία νομίζω τους έχουμε δώσει σαν συσκευές…

NotWin

τα windows σε κινητό είναι ότι χειρότερο για εμένα. Οσο μου τη σπάνε στο Pc άλλο τόσο μου τη σπάνε σε ένα κινητό κι ακόμα παραπάνω γιατί με περιορίζουν ακόμα πιο πολύ!

Tony Cool

Κατσε ρε συ Πετρο,με τη λογικη αυτη και εμεις μπορουμε να πουμε ‘καλα,ολα τα 12χρονα εχουν μαζευτει εδω,που θελουν το κινητο μονο για να τους βρισκει η μαμα τους;’.Δεν παει ετσι.Διαφορετικες αναγκες και γουστα εχουμε ολοι και ετσι πρεπει αλλωστε.

ηλιας

Δεν είναι θέμα να είσαι χάκερ.
αλλά αν δεν ψαχνομασταν όλοι όσοι είμαστε εδω μέσα δεν θα σχολιαζα καν
Με αυτή τη λογική με όλα τα λειτουργικά κανείς την δουλεια σου και δεν χρειάζετε να ξοδέψεις και πάνω από δυο κατοσταρικα για κινητο..
Σε αυτό διαφονουμε;
Αν ναι τότε είμαι περίεργος.
Φιλικά πάντα

ηλιας

Λεύτερη αν δεν το παίρνεις για να φιλαχτεις από ελατοματικα κλπ είσαι λάθος
Το windows phone που έχω τώρα μπορώ να σου πω πως μετά από 6 μήνες σκληρής χρήσης δεν το έχω επανακινησει ΠΟΤΕ είτε το πιστεύουν κάποιοι είτε όχι 😉

ηλιας

Δεν είναι θέμα να είσαι χάκερ.
αλλά αν δεν ψαχνομασταν όλοι όσοι είμαστε εδω μέσα δεν θα σχολιαζα καν
Με αυτή τη λογική με όλα τα λειτουργικά κανείς την δουλεια σου και δεν χρειάζετε να ξοδέψεις και πάνω από δυο κατοσταρικα για κινητο..
Σε αυτό διαφονουμε;
Αν ναι τότε είμαι περίεργος.
Φιλικά πάντα
Λεύτερη αν δεν το παίρνεις για να φιλαχτεις από ελατοματικα κλπ είσαι λάθος
Το windows phone που έχω τώρα μπορώ να σου πω πως μετά από 6 μήνες σκληρής χρήσης δεν το έχω επανακινησει ΠΟΤΕ είτε το πιστεύουν κάποιοι είτε όχι 😉

panos13

Aυτά είναι θεμα γούστου. Αλλος θελει να το σκαλιζει συνεχεια(android) και αλλος να μην χρειαζεται τετραπυρηνο για να τρεχει smooth, να εχει ευκολη προσβαση σε ολα και να μην εχει ενα σορο σαβουρα(ακομη και ιους) μεσα στο market.

ηλιας

Αυτή τι στιγμη έχω στα χέρια μου ένα galaxy s3 και ένα Omnia w και πραγματικα δεν ξέρω ποιο να κρατήσω….
Το ομνια στο νετ είναι πολύ ποιο σμουθ…

Αποστόλης

Πανέμορφο και λειτουργικό που παίζει και σε android…. 😉
Κατεβάσετε τον launcher 7 από το μάρκετ να ΞΕΧΑΡΜΑΝΙΑΣΕΤΕ την αγάπη σας για τα tiles των windows phone με το αξεπεραστο λειτουργικό του Android.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.