Nokia Lumia 925, Στην Ιταλία κοστίζει όσο κόστιζε το Lumia 920 [599 ευρώ]

Στο επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της Nokia Ιταλίας (ναι εμείς δεν έχουμε) αποκαλύφθηκε η τιμή λιανικής του νέου Nokia Lumia 925 και είναι 599 ευρώ. Την ίδια στιγμή εκεί η τιμή του Lumia 920 μειώθηκε 50 ευρώ και έπεσε στα 549 ευρώ. Στην Ελλάδα η αρχική τιμή του Lumia 920 ήταν 679 ευρώ, οπότε κάπου εκεί θα πρέπει να περιμένουμε και το νέο Lumia 925.

Nokia Lumia 925 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Nokia Lumia 920 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Kudos to GiannisMix

Επεξεργάστηκε την 18 Μαΐου 2013 11:18

Σχόλια

  • Το 50αρικο που έπεσε το 920 το θεωρω πολυ λιγο! Ποιος θα παρει το920 για να γλυτωσει 50€ ενώ δίνει 550€-600€??? Εκτος κ αν θελει κανα εντονο χρωμα κ οχι ασπρο μαυρο γκρι! Παντως η ΝΟΚΙΑ κραταει ορθη πολιτικη τιμολογισης αφου δεν αυξησε τη τιμη του 925 σε σχεση με τη πρωτη κυκλοφορια του 920 (θα μπορουσε με τη δικαιολογια του μεταλικου οτι εχει μεγαλυτερο κοστος)

  • Εκτος απο την καμερα σε ολα τα υπολοιπα το κινητο ειναι πολυ πισω! δεν μπορω να καταλαβω γιατι το υπερκοστολογισαν. εκτος αν το κανουν με το σκεπτικο οτι ειναι το καλυτερο windows phone! α ρε γατονια....

  • Εεεε ωωω στην Ελλάδα 180 ευρά ακριβότερο ???
    Δε θέλω να ζήσω σε αυτή τη χώρα άλλο που o κάθε γύφτος ζητάει ότι θέλει .
    Λαμόγια ζήσατε λαμόγια θα πεθάνετε .

  • Haduuken, Πρόσεξε σε παρακαλώ λίγο τις λέξεις που χρησιμοποιείς. Στην παρέα μας μπορούμε να εκφραζόμαστε όπως θέλουμε, εδώ υπάρχουν κάποιοι κανόνες. https://techblog.gr/disclaimer

  • @Haduuken Αν δε σου αρεσει η Ελλαδα η εξοδος σε περιμενει.Δε θα λειψεις και σε κανεναν.

    Στα του κινητου.Ειναι το πρωτο lumia που θεωρω ασχημο.Οι αναβαθμισεις σε σχεση με τον προκατοχο ειναι ελαχιστες.Εν αναμονη του πραγματικα pureview lumia.

  • @Giannismix το 50αρικο που έπεσε καλό είναι γιατί το 920 έχει 16GB παραπάνω μνήμη και ασύρματη φόρτιση ενσωματωμένη. οπότε είναι καλά

  • Ε πρεπει να σας ενημερωσω οτι το lumia 920 εχει 420-450 σε απειρα μαγαζια... Τωρα αν παιρνουμε μετρο συγκρισης...τις τιμες των μεγαλων αλυσιδων... θα επρεπε να αυτοκτονησουμε μαζικα ολοι .

    • Ναι εδω στο Techblog οι τιμες που αναφερουμε για να εχουμε συγκεκριμενο μετρο συγκρισης ειναι οι επισημες τιμες λιανικης με ΦΠΑ.

  • Παιδιά πριν συνεχίσετε το θάψιμο του κινητού και της "απαρχαιωμενου" νέου κινητου, να τονίσουμε οτι η ΝΟΚΙΑ απο μονη της ειπε ξεκαθαρα "το LUMIA 925 δεν αποτελεί τη νεα ναυαρχίδα απλα στεκεται διπλα στο 920 για να καλύπτει το κοινο που ζητάει μεταλο, λιγοτερο βαρος και πιο λεπτό, επομένως γι αυτο το λογο δεν τοποθετήθηκε nfc. Καθώς και οτι η νεα καμερα με original pureview υποστηριζεται απο επεξεργαστη ο οποιος θα κυκλοφορησει τελος του χρονου. ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ.. ΩΣ ΤΟΤΕ LUMIA 920 & 925 ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ

  • Κωσταντίνε συγνώμη δε λέω για εμάς εδώ πέρα, με τους τυχάρπαστους εμπόρους και το κλίμα τα έχω . Η αδικία σκληραίνει

    @ ζαφείρης βαριέμαι ναι σου απαντήσω

  • @GiannisMix Αν δεν ειναι νεα ναυαρχιδα αλλα απλα αλλη εκδοση δεν το βγαζεις σχεδον ενα χρονο μετα απο το 920.Κουμαντο δεν ξερω αν θα κανουν πωλησεις να δουμε αν θα κανουν.

    @Haduuken Καλυτερα.

  • @Ζαφείρης
    Δεν ειναι ναυαρχιδα το εχει τονισει η ΝΟΚΙΑ και πολυ απλα δε χρειαζεται να βγαλει αλλη γιατι οι πωλησεις του 920 πανε πολυ καλα κ ακομα το προωθει με ωραια κ εξυπνα διαφημιστικα οποτε δε τιθεται θεμα νεας ναυαρχιδας. απλα ενα facelift οπως στα αυτοκινητα χρειαζεται μεχρι να το αλλαξει ολοκληρωτικα το μοντελο!
    Και προσωπικα θεωρω οτι δεν υπαρχει λογος αλλαγης τεχνικων χαρακτηριστικων αυτη τη στιγμη αφου περιμενει τελος του χρονου τους νεους επεξεργαστες και τους νεους φακους για να κανει το μεγαλο μπαμ... αλλωστε το 920 απο μονο του τα παταει ολα σε smoothness ελαφρυ απροβληματιστο λειτουργικο χωρις αναγκη για αναβαθμιση χαρακτηριστικων υπεροχη καμερα και κορυφαια εμφανιση που ξεχωριζει αναμεσα σε οτιδηποτε αλλο κορεσμενο σχεδιο της αγορας.
    νεα ναυαρχιδα θα ορισει οταν θα ειναι αναγκαιο να βελτιωσει τα χαρακτηριστικα δηλ του χρονου με το καλο!!
    φιλικα

  • Σε περίπτωση που δεν το έχετε καταλάβει κάποιοι τσιγκουνηδες εδω πέρα στην ελλαδα ειμαστε large και εχουμε χρήμα να χαλάσουμε το οτι περνουμε μισθούς 300€ δεν εχει καμια σημασία... Λεφτά υπάρχουν !!! :p

  • Περιεργο πραγμα.

    Δεν εχει ο κοσμος λεφτα να αγορασει αυτοκινητο γενικα ποσο μαλλον της προκοπης και στεκεται-μαλωνει-εκνευριζεται στα κινητα των 600-700 για τα οποια γινεται σχεδον καφενειο εδω περα απο τα σχολια. Αναρωτιεμαι αν δεν υπηρχε λογοκρισια τι θα διαβαζαμε!

    Εγω νοσταλγω τις εποχες που (δεν ειναι και τοσο μακρια) τα κινητα ηταν οντως κινητα (οταν το κολπο και η πολυτελεια ηταν να βγει μικρο και κομψο και καλοκατασκευασμενο κατι το οποιο για παραδειγμα δεν εχει το S IV κανενα απο τα τρια!!!). Οι κατασκευαστες σα να εχουν επιδοθει στον αγωνα του πιο (πιο μεγαλο, πιο γρηγορο πιο μεγαλη οθονη πιο μεγαλη καμερα πιο πολλοι πυρηνες).

    Ok αλλα τι γινεται με ποιοτητα καμερας υλικων, ληψης (ακουστικου επισης) SAR (!)-κανενας δεν νοιαζεται πλεον?, μπαταριας, στιβαροτητας (κρατας το S III και δεν νιωθεις τα λεφτα σου ποτε ρε να παρει. Κρατας ενα xperia Z και σου ερχεται να του παρεις βελουτε θηκη ομως) και η λεξη benchmark ηταν κατι που απλα επιβεβαιωνε την ισχυ του νεου chipset. Τωρα αν ποιασει ενα 100 ποντους πανω στο browsermark 2 για μενα το γνωστο με τη φοραδα. Στην τελικη παρατηρησε κανεις πως τα νες S400 SOCs dual core εξολοθρευσαν το S III στις μετρησεις? Απλα σαν παραδειγμα.

    (...και παλι δεν μπορω να χρησιμοποιησω κινητο η tablet χωρις flash player για να κανω τη δουλεια μου και να δω 4 απο τα 10 site που γυροφερνω καθημερινα. Δεν μπορω να τρεξω σωστα access. Μπραβο μπραβο...εις ανωτερα. Δεν προκειται περα απο το Pureview 808 να βρεθει αλλο που να παρει τοσο καλες φωτο οσο μια φθηνη compact με νορμαλ οπτικα. Τα παιχνιδια οσο και αν καλυτερεψαν ειναι αστεια μπροστα στο xbox των 100 ευρω που θα κυκλοφορησει. ΚΟΚ. Τελικα πολλα πραγματα ΔΕΝ κανουν αυτα τα μηχανακια τα οποια λεγονται κινητα εστω εξυπνα τηλεφωνα).

    Υπο αυτο το πρισμα, σαν συνολικη ποιοτητα προιον τιμη κτλ εγω μπορω να καταλαβω σε οσους αρεσουν αυτα τα nokia. Και εμενα μου αρεσουν (οχι οτι αριστευουν σε ολα τα σημεια αλλα συνολικα σαν προιοντα). Εχουν στυλ ποιοτητα καλη multimedia παρουσια, οθονη, GPS, camera κτλ. Δεν κοστιζουν επισης 700-800.

    Θα μπορουσαν να ειναι πιο λετπα δεν καταλαβαινω γιατι αφου χρησιμοποιουν SOC της σειρας (οπως ολα τελικα) δεν ειναι πιο κομψα?

    Ειναι set and forget αλλα δε σε ευνουχιζουν στο bluetooth η στο USB mass storage. Εχουν ενα λειτουργικο που μονο καλυτερευει σε δυνατοτητες (κατ'εμε συνδυαζει το συνεπες UI με το widget παρουσιαστικο του android (με τα Live tile αντιθετα με το αργοθανων χυμαδιο ios-για μενα παντα) και δεν χρειαζεται υπερ-chipset για να δουλεψει (αρα μπορεις τα υπολοιπα χρηματα του προιοντος να τα εξαργυρωσεις αν ειναι εξυπνη η εταιρεια σε ποιοτικοτερο-απτο ΤΗΛΕΦΩΝΟ).

    Ελπιζω να ποιασουν οχι για να σωθει η nokia (σαμπως δικια μας ειναι) οχι για να σπαστει η apple και να αρχισει τις μηνυσεις αλλα γιατι ειναι μια χαρα τηλεφωνα. Επιπροσθετα το να θεωρηθει πετυχημενο ενα προιον δε σημαινει οτι πρεπει να σπασει τα ρεκορ και τα νουμερα πωλησεων.

    Αναλογικα: Το πρωτο kia ceed. Χρειαζοταν εκ -λογιστικου- σχεδιασμου 60000 πωλησεις η καποιο παραπλησιο νουμερο σε ολη του τη διαρκεια ζωης (4 χρονια+) για να θεωρηθει βιωσιμο και κερδοφορο? Δε χρειαζοταν 1000000 τη χρονια που κανει ενα golf (μπλιαχ) η ενα focus. Τις εποιασε σε 6-7 μηνες. Υποπτευομαι οτι η nokia κινειται αναλογα συνδυαζοντας καποια πολυ σωστα USP και φυσικα το ονομα της εχει ακομη αρκετα καλο ειδικο βαρος.

  • @tech21man Μπράβο, πολύ ωραίο άρθρο, σωστά επιχειρήματα και ωραία διατύπωση!!!! Και πάλι μπράβο!

  • Λοιπον αν αυτο το κινητο κυκλοφορησει σε 5' full hd οθονη με snapdragon 600 η καλυτερο κ 2gb ram θα τρεξω να το αγορασω.......... πανεμορφο κ WINDOWS.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.