Τεράστιος Διαγωνισμός Techblog, Κερδίστε ένα LG Optimus G

Ακόμα ένας Τεράστιος Διαγωνισμός με δώρο smartphone για όλους τους φίλους της τεχνολογίας, εδώ στη μεγαλύτερη παρέα για smartphones, tablets και gadget, στο Techblog! Κάντε δικό σας το ισχυρό LG Optimus G με την υψηλή ποιότητα κατασκευής από γυαλί, οθόνη 4.7 ιντσών τεχνολογίας Ture HD IPS Plus, τετραπύρηνο επεξεργαστή 13.1 Megapixel, μνήμη RAM 2GB και λειτουργίες QSlide για ταυτόχρονη χρήση δύο εφαρμογών!

Update: Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε. Tυχερός νικητής είναι το σχόλιο συμμετοχή Νο.493 με το ψευδώνυμο “lamvel” xxxxx@freemail.gr ο οποίος και έχει ενημερωθεί με email. Το βίντεο με την κλήρωση ανεβαίνει αυτή την ώρα και θα είναι αργότερα διαθέσιμο εδώ. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για τη συμμετοχή σας και συγχαρητήρια στον νικητή!

Update: Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε και η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 31 Μαίου. Καλή επιτυχία σε όλους!

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά:
Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό του Techblog με δώρο ένα LG Optimus G θα πρέπει:
• Να αφήσετε ένα σχόλιο-συμμετοχή αναφέροντας που θα θέλατε να κάνετε διακοπές φέτος.
• Να κάνετε like στο Fan Page του partner site μας TizenGR στο Facebook για να μαθαίνετε όλες τις εξελίξεις από το νέο λειτουργικό σύστημα για smartphones και tablets!
Όλοι θα λάβουν μέρος στην κλήρωση είτε έχουν Facebook είτε όχι!

Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται την Τρίτη 28 Μαίου στις 20:00 το βράδυ και ο νικητής θα προκύψει κατόπιν κλήρωσης. Ο νικητής θα ενημερωθεί με email αλλά και μέσα από το Fan Page του Techblog στο Facebook.

Παρακαλούμε αφήστε ένα σχόλιο-συμμετοχή. Μην σχολιάζετε με διαφορετικά ονόματα και email. Σεβαστείτε τους υπόλοιπους συμμετέχοντες!

Σημαντικό: Είναι πιθανό το σχόλιό σας να μην εμφανιστεί άμεσα. Παρακαλώ μην επιλέγετε «θέλω να ενημερώνομαι για νέα σχόλια με email» γιατι θα σας έρχονται αυτόματα όλες οι συμμετοχές!

LG Optimus G

Το LG Optimus G, το δημοφιλές smartphone της LG, αλλάζει τα δεδομένα στη αγορά των smartphones. Το Optimus G είναι μία κορυφαία συσκευή, συμβατή με την τεχνολογία 4G/ LTE, που προσφέρει μοναδική εμπειρία χρήσης και επιτρέπει την πολλαπλή δραστηριότητα, για όσους θέλουν να συνδυάζουν εργασία με ψυχαγωγία και να χρησιμοποιούν περισσότερες από μία εφαρμογές ταυτόχρονα.

Μέσα από τη λειτουργία QSlide επιτρέπεται στους χρήστες να εκτελούν παράλληλα τις εφαρμογές που επιθυμούν σε διαφορετικά layers της οθόνης και να συνδυάζουν τις αγαπημένες τους δραστηριότητες ή ακόμα και τα εργαλεία της δουλειάς τους.

Χάρη στον ισχυρό επεξεργαστή quad-core Snapdragon S4 Pro, το Optimus G παρέχει εξαιρετική απόδοση και προσφέρει μοναδική εμπειρία χρήσης με λειτουργικό Android, Jelly Bean 4.1.2. Διαθέτει επίσης μία εκπληκτική οθόνη True HD IPS Plus της LG με τεχνολογία Zerogap Touch, για εξαιρετική ευκρίνεια και ζωντάνια.

Στο LG Optimus G έχει τοποθετηθεί υψηλής ανάλυσης, compact camera 13MP, για φωτογραφίες εξαιρετικής ποιότητας, 4.7 ιντσών οθόνη με ανάλυση 1280×768 pixels και τεχνολογία IPS για εντυπωσιακά φυσικά χρώματα, και κρύσταλλο Gorilla Glass 2 για προστασία από φθορές.

Επεξεργάστηκε την 30 Μαΐου 2013 15:22

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.