Nokia Lumia 928, Εμφανίζεται σε εικόνες και θα κυκλοφορήσει Αμερική

Το επόμενο Nokia Lumia 928 λέγεται ότι θα έχει σώμα από αλουμίνιο, θα είναι πιο λεπτό από το τωρινό Lumia 920 και το περιμένουμε αρχικά να κυκλοφορήσει Αμερική. Τα ανώνυμα παιδιά από το @evleaks δημοσιοποίησαν μια εικόνα που φέρεται να απεικονίζει το Lumia 928, αν είναι αυτό δεν μας φαίνεται και πολύ όμορφο τελικά…

Πηγή

Σχόλια

  • Και εμένα νομίζω ότι μου αρέσει. Φαίνεται σίγουρα να είναι πιο "μαζεμένο" από το 920 τουλάχιστον.

  • Θα συμφωνησω με τα παιδια απο πανω. Ισα ισα που η αισθητικη της nokia ηταν προς το φουσκωμενο. Μηπως παρα ειναι υποκειμενικα καποια τετοια σχολια?

  • Κώστα όμορφο και αυτό στο link που έβαλες και θα έλεγα ίσως και ξεχωριστά ιδιαίτερο... αλλά όπως είπαμε είναι υποκειμενικά όλα αυτά.
    Εγώ είμαι φίλος της απόλυτης "Μαυρίλας" με πολύ λίγο χρώμιο που αν λείπει και αυτό για μένα ακόμα καλύτερα.

    • Αποστόλης και εγώ το μαύρο χρώμα το αγαπώ, το έχω αναφέρει σε αρκετά video. Η σχεδίαση είναι διαφορετική στα δύο κινητά. Και μου αρέσει περισσότερο η άλλη, δεν είναι αυτό που περίμενα από το Lumia 928 (όπως το βλέπω εδώ και εφόσον είναι αυτό).

      Παρατήρησε τι ωραίο "κόψιμο" έχει στο πάνω μέρος το mockup που παραθέτουμε στο άλλο post, με πολύ μικρό bezel. Μακάρι να είναι/ ήταν(!) αυτή η σχεδίαση.

  • Εαν οντως ειναι ετσι το Nokia Lumia 928, απο εμφανιση ειναι αρκετα πολυ καλητερο απο το τωρινο Νοkia lumia 920

  • Ούτε κρύο ούτε ζέστη για μένα, έτσι κι αλλιώς το συγκεκριμμένο θα κυκλοφορήσει μόνο για τις ΗΠΑ στο δίκτυο της Verizon, οπότε δε θα το δούμε εμείς. Το ωραίο όμως σε αυτή τη συσκευή δεν είναι το σχέδιό της αλλά το γεγονός οτι αντί για σκέτο led, έχει xenon flash και led!!!

  • Μόνο εμένα μου φένεται ότι αυτό δεν είναι αλουμίνιο αλλα κάτι σαν το πλαστικό που έχει το htc 8x? Πάντως και εγώ θα προτιμούσα το άλλο επειδή όπως είπε και ο Κώστας έχει πάρα πολύ ωραίο "κόψιμο"! Πάντως και αυτό όμορφο είναι!
    Ξέρουμε πότε θα ανακοινωθεί?

  • @Κωστα ... Όντως σαν σχεδιασμός ειναι ομορφότερο αυτο στο link που παρεθεσες... Σε μαύρο θα ήταν μούρλια :P

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.