Nokia και Microsoft, Ετοιμάζουν press event στις 5 Σεπτεμβρίου

Το σίγουρο είναι ότι θα είμαστε καρφωμένοι στις οθόνες μας την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου, μιας και αυτή είναι η ημερομηνία που η Nokia και η Microsoft έχουν προγραμματίσει ένα press event, δηλαδή πρόκειται να ανακοινώσουν κάτι μαζί σε μια κοινή συνέντευξη Τύπου.

Τι να είναι αυτό άραγε; Όλοι μας το γνωρίζουμε προτού να ανακοινωθεί και ξέρουμε ότι αυτή θα είναι η πρώτη μας γνωριμία με τα Windows Phone 8 Lumia της Nokia. Ήδη έκανε την εμφάνισή του σε διαρροή στο ίντερνετ το κάλυμμα μίας συσκευής Nokia με χώρο για οθόνη 4.3 ιντσών, το οποίο φέρεται να είναι ένα από τα νέα μοντέλα που θα κάνει το ντεμπούτο του τον Σεπτέμβριο με το νέο λειτουργικό σύστημα.

Μείνετε συντονισμένοι!

Πηγή: 1,2

Σχόλια

  • Ελπίζω να μην είναι αυτό το καπάκι της συσκευής. Από τη Νόκια περιμένουμε κάτι παραπάνω στο ντιζάιν από κλώνους Android phones.

  • Εμενα μου θυμιζει και λιγο 808 pureview απο μπροστα το καπακι... Αλλα ισχυει πως η ΝΟΚΙΑ πρεπει να διαφερει σε εμφανιση για να κρατησει το λιγοστο πλεον ενδιαφερον των καταναλωτων

  • πάντως με τα Windows phone η νοκια θα μπει δυναμικά στο παιχνίδι τον εξυπνων κινητών κατα το 2016 πιστεύω θα έχει φτάσει και το iOS

  • Ελα ρεεε δινω μαθημα εκεινη τη μερα!
    Τουλαχιστον θα εχουμε ενημερωση το βραδυ απο το καλο μας techblog ε??:))))))

  • Παιδιά για καινούριο κινητό δεν ξέρω αν θα παρουσιάσουν, εκείνο όμως που θα ήθελα να ακούσω και να δω απο την Νοκια, είναι κάποια ταμπλετα με το νέο λειτουργικό. Καιρός δεν είναι!!!???

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.