Nokia N8 βίντεο παρουσίαση on the fly

Εχθές το βράδυ ήμουν καλεσμένος της Nokia για την ανακοίνωση της διαθεσιμότητας του Ovi Store στην Ελλάδα και την προσθήκη ελληνικών εφαρμογών. Εκεί είχαν και τρία Nokia N8, ένα κίτρινο, ένα ασημί και ένα σκούρο γκρι (γραφίτης) και δεν έχασα την ευκαιρία να “βουτήξω” το ένα και να καταγράψω σε βίντεο την πρώτη μου επαφή με το Symbian 3. Δείτε το βίντεο και ετοιμαστείτε για Workshop σε κάνα 15ήμερο!

update: Το κινητό είναι μοντέλο προ-παραγωγής και γιαυτό το λόγο δικαιολογούνται σε αυτή τη χρονική φάση, κάποια μικρό-προβλήματα. Το κινητό θα κυκλοφορήσει σε 3 μήνες από σήμερα και υπάρχει όλος ο απαραίτητος χρόνος για να διορθωνούν οι ατέλειες.

Το Nokia N8 αναμένεται στην ελληνική αγορά Σεπτέμβριο με Οκτώβριο και σε τιμή 450-499 ευρώ. Αρχικά θα διατεθούν τα χρώματα ασημί, σκούρο γκρι και κίτρινο ενώ θα ακολουθήσει το μπλε και ίσως φέρουν και το πορτοκαλί.

Nokia N8
Λειτουργικό σύστημα: Symbian 3
Επεξεργαστής: 680Mhz
RAM: 256 MB
ROM: 512 MB
Οθόνη: αφής 3,5 ιντσών, 360×640 pixels, AMOLED capacitive, 16 εκ. χρώματα, multi-touch
Κάμερα: 12 Megapixel, φακός Carl Zeiss, autofocus, Xenon flash
Λήψη βίντεο: 1280×720p/ 25fps, LED video light
Δεύτερη κάμερα: VGA για βίντεοκλήσεις
Μνήμη: 16GB
Κάρτες μνήμης: microSD (έως 32GB)
3G/ HSDPA, Wi-Fi b/g/n, Bluetooth 3.0, microUSB, έξοδος ακουστικών
A-GPS, Radio FM, έξοδος HDMI
Μπαταρία: 1200mAh
Διαστάσεις: 113.5×59.1×12.9 χλστ.
Βάρος: 135 γρ.

Επεξεργάστηκε την 19 Ιανουαρίου 2022 21:29

Σχόλια

  • Καλα Βλαχάκης.Απλά δεν υπάρχεις.Πότε πρόλαβες;Φοβερός όπως πάντα.
    Τώρα για το κινητό καλά κάναν και δεν θέλαν να στο δώσουν.Ή θα διορθωθεί και απλά μας δημιούργησε τσάμπα μία άσχημη αρχική εντύπωση ή θα μείνει έτσι και θα πάει άπατο.Θέλει πολύ βελτίωση.Πολύ όμως.Και φυσικά θέλει και άλλη τιμή έτσι?εδώ λέγαμε για 350-390 και ότι επιτελους η νόκια θα κατεβάσει τις τιμές.Αν έρθει με τόσα που λες για μένα όχι να χτυπήσει τον ανταγωνισμό αλλά όυτε με κυάλια

  • Αυτό είναι που λέμε "στο πόδι". Ωραίος! Συμπαθητικό φαίνεται το Ν8. Αν το λειτουργικό βελτιωθεί και άλλο τους προσεχείς μήνες τότε θα μιλάμε για μια πολύ σημφέρουσα συσκευή.

  • Prototype ήταν.Δεν μπορουμέ να 'μαστε αυστηροί.
    Πάντως μέχρι το Σεπτέμβρη εχουν χρόνο να το κάνουν κάλητερο .
    Τρώει κολήματα ε;

  • το κουμπί που έχει στο κάτω μέρος μου θυμίζει το LG Pop. Όσο για το Ν8 άμα διατεθεί στην τιμή των 499 ευρώ τότε δεν θα το πάρει κανείς! Τόσο κάνει και το desire, αν δεν κάνω λάθος!

  • Παιδιά, έχουμε ακόμα 3 μήνες μέχρι να κυκλοφορήσει και κάθε εβδομάδα στέλνουν στους beta testers και νέο firmware update με βελτιώσεις. Για να πάρετε μια ιδέα ανέβασα το βίντεο όχι για να το θάψουμε πριν κυκλοφορήσει. Εδώ θα είμαστε για να το κρίνουμε.

  • Αμα η Nokia πιστευει οτι με αυτο το κινητο θα επιστρεψει δυναμικα στην αγορα τοτε βραστα.Καλα θα κανει η Nokia να βγαζει απο εδω και περα μονο business phones και απλα κινητα χωρις πολυ εξωφρενικα χαρακτηριστικα γιατι αμα αρχιζει τωρα να φτιαχνει μπακατελες και να τις πουλαει πανακριβα τοτε την βλεπω συντομα με καρτα ανεργιας.

  • εκανα hands-on σημερα και ηταν γ@@@το, λαγγαρε ΜΟΝΟ οταν το γυρνουσα και αυτο γιατι κανενας δεν εκλεινε τα προγραμματα.Ο αντριαν,προγραμματηστης της νοκια ειπε οτι το Ν8 που εχει ο ιδιος δν λαγγαρει και οντως αφου το δοκιμασα((εχει το κανονικο συμβιαν 3). Το ιντερνετ και οι χαρτες πετανε.Απαιχτο στα παιχνιδια η νοκια ειχε περασει το νιντ φορ σπιντ και ηταν απεριγραπτη η εμπειρια,καμερα τελεια μονο που δν τραβας βιντεο το βραδυ

  • Ναι ισχύει, δεν επιτρέπει να έχεις αναμένο το flash κατά τη διάρκεια λήψης βίντεο.

  • Περιμένουμε λοιπόν, την τελική έκδοση του S^3 για να κρίνουμε.

    Διότι όπως είπαν και τα παιδιά πριν από μένα, αν βγει έτσι, δεν υπάρχει ούτε μια περίπτωση στο εκατομμύριο να το σκεφτώ για επόμενο κινητό. Ας έχει 12mpx κάμερα και σούπερ βίντεο HD.

  • το συμβιαν 3 το δοκιμασα απο το κινητο του αντριαν και ηταν καλυτερο απο τα ντεμο που ειχε

  • Το κίτρινο μήπως ήταν πράσινο? :P
    Τα είδαμε σήμερα στο Developer Forum της Νοκια
    Καλό φάνηκε και σχετικά γρήγορο και με GPS που κλειδώνει γρήγορα

  • οι φωτογραφίες και το βίντεο είναι τραβηγμένα από το galaxy s; δεν είναι και πολύ καλές....

  • επιτελους η νοκια εκει που επρεπε καιρο τωρα να ειναι...τελειο το Ν8!!!!!το επομενο μου κινητο!!το μονο που με ποβληματιζει ειναι σε τι χρωμα να το παρω :) μαλλον για τελη σεπτεμβρη το βλεπω στα καταστηματα.

  • δηλαδη τραβαει μονο φωτογραφιες με το xenon flash??????????????? μ@@@@ και γιατι δεν σου επιτρεπει να τραβαs video??????? αν ειναι ετσι εντελως μαλακια!!!!!!!!!!!!!1

  • παιδακια ειναι σεπτεμβρης κ δεν εχει ερθει ακομα... ΠΟΤΕ θα ερθειιι? Παρακαλω οποιος γνωριζει ας απαντησει.. Αυτο το νοκια ειναι απλα Υπεργ@μησιαρικο! Δν υπαρχει περιπτωση να μην το παρω. Το μπλε ειναι απιστευτο btw

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.