Nokia N9 με MeeGo, Από Σεπτέμβριο τα πρώτα δείγματα

Εδώ στο Techblog γνωρίζετε πολύ καλά ότι δεν καθόμαστε σε ησυχία. Θέλουμε να τα μαθαίνουμε όλα και δεν κρατάμε τίποτα μυστικό μόνο για εμάς, τα μοιραζόμαστε όλα μαζί σας. Μαθαίνουμε λοιπόν ότι το πρόσφατα ανακοινωμένο Nokia N9 με λειτουργικό σύστημα MeeGo θα πατήσει το πόδι του επί ελληνικού εδάφους το Σεπτέμβριο.

Κάνουμε προσπάθειες να “συναντηθούμε” με κάποια πρώιμη έκδοση του Nokia N9 εδώ στην Ελλάδα, αλλά δεν δίνω αρκετές πιθανότητες σε αυτό το κουπόνι του στοιχήματος! :p

Επεξεργάστηκε την 25 Ιουνίου 2011 19:59

Σχόλια

  • αυτο το smartphone φαινεται να ειναι τοσο συναρπαστικο κ συναμα ευκολο στην χρηση .....κ μου αρεσει κ παρα πολυ το design του ....οπως κ αυτην η θεσπεσια οθονη του......!

  • Μεγα λαθος ν αργησει τοσο. Τοτε βγαινει και το iphone 5 που καλως η κακως θα τραβηξει για αλλη μια φορα τα βλεμματα. Κανενας συντονισμος ωστε να βοηθησει η νοκια το πολυαναμενομενο νεο λειτουργικο της αφου εχει αποδειχτει πολλες φορες πως κανεις σχεδον ως τωρα δεν καταφερε να εκτοπισει το μηλαρακι.. Και οσοι δεν ξερουν θα πανε με την apple. πραγματικα κριμα

  • αχ ας διώξουν τον elop και να βγαλουν και wp αλλα να γινει το meego το βασικο τους λειτουγικο συστημα και αν δεν κανω λαθος με αυτα που γραφονται σε διαφορα sites λενε οτι γινετε εσωτερικη ερευνα στην ΝΟΚΙΑ για την υποπτη συμπεριφορα του elop για να δουμε. Παντος για το συγκεκριμενο κινητο το περιμενω πως και πως δεν νομιζω οτι θα υπαρχει κατι που να μπορει να το χτυπησει και ας ειναι dual core η μηλαρακι.

  • dimitrios, βαριές κουβέντες! "νεκρό"!
    Το άρθρο που δίνεις link, του έριξες καμιά ματιά; Εγώ διαβάζω ότι το Nokia N9 θα είναι ένα μεγάλο hit αλλά φυσικά η Nokia έχει σκοπό να δώσει το βάρος της στα Windows Phone. Δεν διαβάζω πουθενά κάτι που να υποστηρίζει την προσωπική σου άποψη περί "νεκρού". Δεν διαβάζω ότι θα είναι το πρώτο και μοναδικό μοντέλο με MeeGo, δεν διαβάζω ότι δεν θα το αναβαθμίσει ποτέ.

    Δεν είναι προσωπικό, αυτό το λέω για να σας παροτρύνω να διαβάζετε πρώτα, να σκέφτεστε και να κρίνετε με το μυαλό σας. Και μην "ψαρώνετε" επειδή το γράφει το Engadget.

    Πες ότι είναι "νεκρό" επειδή εσύ το πιστεύεις αυτό. Αλλά μην μας "ψαρώνεις" με link από το Engadget. Αγγλικά ξέρουμε! :p

    Πάμε παρακάτω....

    • Πραγματικά παιδιά, μην πιστεύετε και υιοθετήτε ότι διαβάζετε έτσι χωρίς κριτική σκέψη. Αυτό που αναφέρει το link είναι οι "πληροφορίες" που έχει γνωστός blogger Eldar ο οποίος έχει το παρατσούκλι και gossip-king (όπως τον αποκαλεί ο σχολιαστής στην αρχή της συζήτησης του link που δίνεις). Θέλω να πω ότι επειδή διαβάσατε μια συζήτηση σε ένα forum αυτό δεν λέει τίποτα. Δεν είναι καν επίσημη θέση, του forum που δίνεις το link. Μια κουβέντα είναι.

  • κωστα οταν λες σεπτεμβρη εννοεισ κανονικα κυκλοφορια??
    η θα ερθει για προμος και τετοια?

  • Τιμή παιδιά ποιά νομίζετε ότι θα είναι? Νομίζετε γύρω στα 600€? Πολλά δεν είναι?

  • παιδια και καθολου να μην το υποστηριξει η νοκια τι εγινε?? το μαεμο το εχετε δει? απο τη νοκια οι αναβαθμισεις ελαχιστες αλλα απο τη στιγμη που ειναι open source οποιος θελει απο τη κοινοτητα βοηθαει! αυτο το κινητο βγαινει με σκοπο να το υποστηριξει η κοινοτητα του λινουξ (και επειδη προκειται για debian, να ειστε σιγουροι οτι απο υποστηριξη δεν θα εχετε κανενα προβλημα :)

  • george-sot, Ναι ακριβώς όπως το κατάλαβες. Συσκευές demo από Σεπτέμβριο...

    KRALEX95, 500-600? παίζει...

    pgetsos, θα το αναλάβουν οι devs και θα του αλλάξουν τα φώτα. Δεν είναι όμως εύκολο για όλους να ασχοληθούν, θέλει χρόνο και διάβασμα :)

  • Αν το nokia x7 έρχεται στην Ελλάδα με 520 ευρώ τότε αυτό λογικά δε θα είναι γύρω στα 650 και βάλε? Μακάρι να μην είναι έτσι και μακάρι να είναι τέτοια η πολιτική της για το νέο και αδοκίμαστο λειτουργικό ώστε να μην ξεπεράσει τα 550! Αλλά με την ονομασία n9 που του δώσανε το καθιστούν διάδοχο του n8 που σημαίνει.. τιμή στα ύψη!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.