Nokia: Ανακοίνωση των νέων smartphones στην MWC 2017

Το θρυλικό brand της Nokia που κάποτε μεσουρανούσε στα κινητά, ετοιμάζεται να κάνει την μεγάλη επιστροφή στην αγορά. Οι φήμες ήταν πάρα πολλές, αλλά δεν στηριζόμαστε μόνο σε αυτές. Μέσα στην εβδομάδα κάποια slides επιβεβαίωσαν το μεγάλο comeback της Nokia.

Τα slides έλεγαν ότι η επιστροφή θα γίνει το 2017. Σήμερα παίρνουμε πιο συγκεκριμένες πληροφορίες που λένε ότι το ντεμπούτο των νέων μοντέλων θα γίνει στο Mobile World Congress 2017. Η MWC είναι από τις μεγαλύτερες εκθέσεις τεχνολογίας και θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 27 Φεβρουαρίου και 2 Μαρτίου 2017 στη Βαρκελώνη (το Techblog θα είναι εκεί!).

Η HMD Global, η εταιρεία που έχει τα δικαιώματα να κυκλοφορήσει Nokia smartphones για τα επόμενα 10 χρόνια, επιβεβαίωσε την παρουσία της στην MWC. Αν και δεν αναφέρεται ρητά ότι θα ανακοινώσει smartphones, η λογική λέει ότι γι αυτό θα βρεθεί στην έκθεση.

Αυτό που μένει να δούμε είναι πόσα smartphones σχεδιάζουν HMD Global και Nokia να ανακοινώσουν στο πρώτο τρίμηνο του 2017, πότε θα διατεθούν και σε ποιες αγορές.

Οι μόνες πληροφορίες που έχουμε εμείς είναι για το πολυσυζητημένο Nokia D1C, που αναμένεται με Android 7.0 Nougat, επεξεργαστή Snapdragon 430, μνήμη RAM 3GB K και ενσωματωμένη μνήμη 16GB/32GB. Η οθόνη φημολογείται στις 5.5 ίντσες HD full HD (1080p) και η κάμερα 16 Megapixel.

nokia smartphone mwc 2017, Nokia: Ανακοίνωση των νέων smartphones στην MWC 2017

nokia smartphone mwc 2017, Nokia: Ανακοίνωση των νέων smartphones στην MWC 2017

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Blats

Όλο και περισσότερο βλέπουμε ανακοινώσεις για τα νέα Νοκια μοντέλα!!!από τέλη του 2016 μας παει στο 2017!!υπομονή λοιπόν και βλέπουμε…..αναμενω με ανυπομονησία πάντως!!😉

Sint

Oi 50 αρηδες το περιμένουν.Δυσκολα θα κάνει κάτι καλό Κ θα προτιμηθει. Εκτός αν έρθει με πολύ χαμηλές τιμές

Alex

#Nokia3310 σ’αγαπώ

Jorge

Αν και 430 επεξεργαστής εγω το ανυπομονώ !!!!

i Μήτσος

Όσοι περιμένετε την παλιά Nokia, λυπάμαι αλλά κάνετε λάθος δεν έχει μείνει δυστυχώς τίποτα από την Nokia που γνωρίζαμε μονο το όνομα.. όπως είναι τα mls και τα άλλα κινέζικα απλά θα τα κατασκευαζουν Κινέζοι και η Nokia θα βαζει το λογότυπο και ή blackberry το ίδιο κάνει…

Ν.τ.

Ούτε τα παλιά ΝOKIA θα είναι και ευτυχώς γιατί προς το τέλος το είχαν ξεφτιλισει ,εξ ου και το κλείσιμο ουσιαστικά της εταιρίας. Εξάλλου τώρα πια έχει μεταλλαχτει. Λίγο η ms,λίγο οι ήδη υπάρχουσες εταιρίες που είναι κολοσσοι,πρέπει να κάνει κάτι θεαματικό που δεν πρόκειται. Θα συγκινηθουμε πιθανόν οι κάποια ηλικίας κι όσοι είχαμε νοκια τη δεκαετία του 90,αλλά από τότε οι άλλοι ξεφυγαν πάρα πολύ.

Humble opinion

Έχει αλλάξει τόσο πολύ δραματικά η αγορά κινητής πλέον, που η ΝΟΚΙΑ αν θέλει να ευδοκιμήσει δε θα πρέπει να έχει απολύτως καμμία σχέση με αυτό που ξέραμε τότε. Οι κινέζικες εταιρείες με την εξέλιξη που είχαν ως τώρα, έχουν διαμορφώσει ένα εντελώς διαφορετικό τοπίο. Στην ουσία έχουν κυριαρχήσει πλήρως με αποτέλεσμα να πιέζονται οι κολοσσοί ακόμα.
Δεν παίζει μόνη της τώρα η ΝΟΚΙΑ. Υπάρχουν τεράστιες δυνάμεις στην αγορά. Ίσως καταφέρει να βρει ένα ρόλο κομπάρσου…

KnightRider

Νokia + Symbian = ήταν ότι καλύτερο υπήρξε για την εποχή εκείνη !!!!

Τουλάχιστον η Nokia ας βγάλει κινητά αλλά με Android και όχι με Windows Phone !!!!

Κill Bill

Aμα εχει τις καμερες που είχε στα lumia θα τους πάρει και τα σωβρακα……….πολύ μπροστά!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.