Nokia Normandy, Φωτογραφία το δείχνει με… “σάρκα και οστά”

Ακόμα μία φωτογραφία του Nokia Normandy έκανε την εμφάνιση της, και αυτή τη φορά δείχνει το handset της Nokia με… “σάρκα και οστά”. Το συγκεκριμένο κινητό, παρόλο που αποτελεί ένα low-end μοντέλο έχει τραβήξει το ενδιαφέρον, επειδή φημολογείται ότι βασίζεται σε κάποιο “fork” του λειτουργικού συστήματος της Google, Android.

Φημολογείται ότι το Nokia Normandy βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 200 SoC, ότι διαθέτει οθόνη 4 ιντσών FWVGA (480 x 854 pixels) και κάμερα 5.0 Megapixels στο πίσω μέρος, ενώ βασίζεται στο Android 4.4.1 KitKat και είναι dual-SIM.

Είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα ανήκει στην σειρά “Asha” και κατά πάσα πιθανότητα θα παρουσιαστεί επίσημα στο MWC στα τέλη Φεβρουαρίου.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 15 Ιανουαρίου 2014 11:03

Σχόλια

  • Γιώργο, όταν λες "είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα ανήκει στην σειρά Asha" συνεπάγεται ότι δεν θα είναι Android και θα κυκλοφορήσει με κάποιο Asha λογισμικό;

  • @Ζορζ, Είναι λίγο μπερδεμένα τα πράγματα. Κάποιοι λένε ότι η Nokia σκόπευε να αντικαταστήσει το λογισμικό στα Asha, με νέο UI που θα βασίζεται στο Android. Αυτό πάντως είναι ένα μοντέλο, που θα ανήκει στην οικογένεια Asha σύμφωνα με φήμες.
    Κάποιοι λένε ότι δεν πρόκειται για Android, επειδή βάζουν στην... εξίσωση την MS ενώ άλλοι λένε ότι είναι Android από το οποίο έχουν αφαιρέσει οτιδήποτε έχει σχέση με Google...
    Η εξαγορά από την Microsoft δεν έχει ολοκληρωθεί, και το Nokia Normandy έχει από ότι φαίνεται καιρό τώρα δρομολογηθεί...
    δεν ξέρω τι σκοπούς έχει η MS για το κινητό, αφού θα... ξεμείνει με ένα Android στα χέρια της αν αληθεύουν οι φήμες. Είμαστε στο σκοτάδι :)

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Ιωσηφίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.