Smartphones

Nokia P1: Διέρρευσαν specs και ημερομηνία παρουσίασης

Μέχρι στιγμής έχουμε δει αρκετές φήμες για το Nokia P1, το οποίο θα είναι το πρώτο high-end smartphone από την HMD Global. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το Nokia P1 θα κάνει ντεμπούτο στο Mobile World Congress 2017, ενώ ταυτόχρονα μάθαμε περισσότερα για τα specs του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το Nokia P1 θα είναι βασισμένο στο Sharp Aquos Xx3 το οποίο κυκλοφόρησε στην Κίνα μερικούς μήνες πριν. Ωστόσο θα έχει πιο δυνατά χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένου του επεξεργαστή Snapdragon 835, 6GB RAM και 256GB εσωτερική μνήμη.

Το Nokia P1 θα έχει επίσης Zeiss-certified κάμερα στα 22.6 megapixel, οθόνη 5.3 ιντσών, ανάλυσης Full HD ή 2K, ενώ το σώμα της συσκευής θα είναι ανθεκτικό σε σκόνη και νερό. Η μπαταρία του θα είναι λογικά στα 3.500 mAh και θα έχει fingerprint scanner στο πλάι. Η συσκευή θα τρέχει Android 7.0.

Οι φήμες κάνουν λόγο ότι το Nokia P1 θα κοστίζει 800 και 950 δολάρια για τις εκδόσεις με 128GΒ και 256GB αντίστοιχα. Όπως αναφέραμε ήδη, η αποκάλυψη αναμένεται στο MWC 2017, χωρίς να είναι βέβαιο αν κυκλοφορήσει ταυτόχρονα στην αγορά.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 23 Ιανουαρίου 2022 12:45

Σχόλια

  • Καλά η Qualcomm εχτές Δεν μας έλεγε ότι δεν υπάρχει πλάνο για Nokia device με 835;
    Εγώ κατάλαβα λάθος;

  • Παντως φαινεται το μπραντ Nokia έρχεται δυνατα ... Αυξάνοντας τον ανταγωνισμο .... Αναμένουμε να δουμε τελικα τις παρουσιάσεις των νέων τηλεφώνων της για να εχουμε άποψη.

  • @DimitrisΜ
    Ναι, κατάλαβες λάθος.

    Η Qualcomm δεν είπε ότι δεν υπάρχει πλάνο για συσκευή Nokia με τον SD835, αλλά ότι η συσκευή που ήταν στην CES ήταν δικό της πρωτότυπο και όχι της Nokia όπως είπαν αρκετά sites / δημοσιογράφοι.
    (Μπορεί να την κατασκεύασε η Nokia για λογαριασμό της Qualcomm, αλλά επίσημα "δεν είναι Nokia συσκευή")

  • Κατα την άποψη μου εξασφαλίζει την αποτυχία της πάλι... Αν πάει με flagship να κοντράρει τη Samsung, το Pixel και την Apple, μάλιστα στην ίδια τιμή, μάλλον θα έχει την τύχη του BB Priv... Αντί να ξεκινήσει απο τα χαμηλά και να ανεβαίνει, πάει να ριχτεί με τα μούτρα! Το ότι έχεις πλεον Android δεν εξασφαλίζει καμία επιτυχία. Έπρεπε να μάθει απο την επιτυχία της Motorola με τα Moto E και Moto G και απο τα κινεζικά μοντέλα που έχουν γεμίσει την αγορά... Κρίμα.

  • 800 ευρω και 950 ευρω η συσκευη και δεν ειναι καν Nokia απλως εχει το Brand πανω ουτε καν κανα 500 αμα ηταν θα το σκεφτομουν αλλα τωρα για κανεναν λογο

  • Δεν βλεπω να εχει καποια συγκεκριμενη δυναμη πλεον το Nokia brand. Με αυτα που την ειχαμε ταυτισει δεν φαινεται να υπαρχει τιποτα σημερα κοινο, παρα 5 γραμματα.

  • Θα συμφωνήσω με την άποψη ότι πλέον χωρίς το όνομα Nokia θα στοίχιζε λιγότερο και μάλλον για κακό ξεκίνημα, μιλάμε ...

  • @forneverarrow

    Οι Samsung και Apple καλώς αναφέρθηκαν .. Τα pixel απο που κ ως που ..; Έχουν ανακοινωθεί νούμερα πωλήσεων κ έβγαλες συμπέρασμα οτι μπορει να "σταθεί " σε αυτήν την κατηγορία τιμής;

  • Ορίστε πράγματα...
    Νόκια με 800-900€
    Δηλαδή εσείς το βρίσκετε φυσιολογικό?
    Δεν σας ενοχλεί ότι θα έχει Αντροιντ?
    Άλλη μία Samsung, LG , HTC , Sony , Asus ...Klp Klp
    Θα πετάξει και ένα σκιν επάνω και θα χαίρεται...
    Εγώ βαρέθηκα!

  • Μακάρι να μην ισχύουν ολα αυτα....ουτε οτι θα δανειστεί τo sharp καλουπι( που δεν μου αρεσει καθόλου) αλλα ουτε την τόση υψηλή τιμή....! Στο μονο που ελπίζω ειναι να μην βγει αληθινή η διαψεύσει της Qualcomm για το Νοκια 8😛😛😛

  • Πολύ λάθος τιμολόγηση. Εδώ ζοριζονται εταιρίες που έχουν συνεχή παρουσία την τελευταία δεκαετία να πουλήσουν σε τέτοιες τιμές.

  • @Γιώργος, ναι το βρίσκω φυσιολογικό.
    Δε με ενοχλεί που έχει Android, δε με ενοχλεί που είναι ακριβό.
    Το λογισμικό το χτίζει κάθε εταιρεία μόνη της. Και δε μιλάμε για ένα skin.
    H baseband, τα γραφικά και ο kernel αποτελούν μια βάση.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λάμπρος Κοσμόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.