Nokia Pure, Αλλαγές και στο λογότυπο

H Nokia αλλάζει σε όλους τους τομείς, θα αφήσει σιγά σιγά το Symbian για να αγκαλιάσει τα Windows Phone 7 και θα ενσωματώσει στο portfolio της τις πρώτες MeeGo συσκευές. Αλλάζει όμως και την εταιρική της ταυτότητα και συγκεκριμένα τη γραμματοσειρά την οποία χρησιμοποιούσε τόσα χρόνια.

Σίγουρα θα αργήσω να συνηθίσω το νέο logo που θα ξεκινήσει να τοποθετείται σε μελλοντικά μοντέλα της εταιρείας. Πως σας φαίνεται;

, Nokia Pure, Αλλαγές και στο λογότυπο

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tom

ΩΡΑΙΑ Η ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ.ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΚΟΝΤΑ ΚΑΜΙΑ MEEGO ΣΥΣΚΕΥΗ Η WP7;

Christos K.

Προσωπικά δεν μπορώ να πω πως με ενθουσίασε η αλλαγή και μάλλον προτιμώ το παλιό περισσότερο, από την άλλη βέβαια όλα είναι θέμα συνήθειας….

tom not

Μου θυμίζει τη νεα δημοκρατία η Νοκια τελευταια.Έχει ‘πληγώσει’ πολλούς φανατικούς,άλλαξε ceo,άλλαξε από symbian σε windows και τώρα αλλάξει λογότυπο σηματοδοτώντας τη ‘νέα εποχή’.Τα πιο λεπτά γράμματα στο λογότυπο ανήκουν και αυτά στο πρόγραμμα λιτότητας της νοκια?

panos

θα γεμιζουν τη πλατη του κινητου με ολο αυτο χαχα πολυ επιτυχημενες κινησεις αυτη η νοκια ρε παιδι μου

ΠΑΥΛΟς

NOKIA Connecting People μόνο αυτό το logo της πάει

Costas Blioumis

NOKIA, Disconnecting People της ταιριαζει καλυτερα 🙂

orestis

Η nokia από τότε που άλλαξε ceo ,δηλαδή άλλαξε η συνολική δομή με την οποία στελεχωνόταν, κάνει διαρκώς αυτοκτονικές κινήσεις! Ας ελπίσουμε αυτή να μην είναι μια από αυτές!

angelos

Προτιμώ το προϊγούμενο.

Alan

Και εγώ πρωτιμό το προηγούμενο… Τις κινήσεις τις ας μην τις χαρακτηρίσουμε αυτοκτονικές, θα δείξει στο μέλλον, ας τις πούμε παράτολμες. 😛

Dawg

Δεν γίνονται αυτα ρε παιδιά. Όταν έχεις τόσο αναγνωρίσιμο λογότυπο (η μάνα κ ο πατέρας μου το γνωρίζουν) δεν το αλλάζεις. Ειδικά για κάτι τόσο μη ξεχωριστό. πολύ απλή και ανοστη γραμματοσειρά.

Θανάσης Κυπαρίσσης

Ολες αυτες οι αλλαγες εχουν να κανουν με το μαρκετινκ .

Δεν ειμαι κανενας ειδικος ασχετα που το διαβασμα μου εχει να κανει με μαρκετινκ και υπολογιστες αλλα αν τα βαλεις κατω ειναι πολυ απλο.
Την περιοδο του “connecting people” οι ανθρωποι ειχαν στο μυαλο τους την επικοινωνια κατι που ειναι δεδομενο στις μερες μας .
Πλεον ολοι κοιτανε το Design και ενα αλλο μεγαλο ποσοστο κοιταει και το λογισμικο.

Με την λεξη beauty εννοει το design και το supreme usability ενα ισχυρο λογισμικο.

Θεωριτικα αυτο δινει μια φρεσκαδα στην εταιρεια και μας δειχνει που επικεντρωνεται η εταιρεια.

Υ.Γ
Θα ηθελα να συνεχισω να γραφω αλλα πρεπει να φυγω ισως γραψω αργοτερα κατι ακομα 🙂

Marios Basileiou

Δεν μου αρέσει καθόλου …. Το προηγούμενο “άφησε εποχή και γράφτηκε στην ιστορία”,αυτό δεν το βλέπω να συναγωνιστεί ή να ξεπεράσει ποτέ το παλιό…μακάρι να βγω λάθος……

Νίκος Κ.

Νομίζω πως nokia για να προσελκύσει νέους πελάτες και να αυξήσει το μερίδιο της απέναντι από το android και το iPhone αλλά και τις λοιπές συσκευές με WP7 πρέπει να αποβάλλει από πάνω της τον χιτωνα της δυσκινητης και ευαλωτης εταιρίας και να αποκτήσει ένα πιο νεανικό πρόσωπο και να αποσπάσει από το iphone τον τίτλο του πιο ποθητου smartphone στα επόμενα χρονια με μια high-end συσκευή.

spyros

@Θανάσης Κυπαρίσσης
Συμφωνώ με όσα γράφεις, και όντως το “σλογκαν” έπρεπε να αλλάξει. Όσο για την γραμματοσειρά όμως… άθλια επιλογή. Αν και παρατηρήστε το λίγο, γενικότερα οι εταιρίες επιλέγουν υπερ-απλουστευμένες γραμματοσειρές πλέον.

vasilis.

γραμματοσειρα που θα μπορουσα να την κανω στο ms paint ακομα και εγω ο ασχετος…τι να πω…κριμα.

ceron

https://www.youtube.com/watch?v=gu9iaPwTOWY&feature=feedu

Εγω το περασα και στο κινητο.
ειναι πιο ομορφο απο το παλιο font
chekarete

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.