Nokia Windows Phone 7, Υπό κατασκευή

Υπό κατασκευή βρίσκεται η πρώτη συσκευή smartphone της Nokia με το λειτουργικό σύστημα Windows Phone 7 (WP7). Σε δηλώσεις του στο Reuters ο CEO κ. Stephen Elop παραδέχτηκε ότι μάχεται να παρουσιάσει το πρώτο μοντέλο WP7 μέσα στο 2011 και ότι ήδη αυτό αναπτύσσεται στα κέντρα έρευνας και ανάπτυξης της Nokia.

Η πρώτη Nokia συσκευή με Windows Phone 7 αναμένουμε να κυκλοφορήσει όταν θα έχουν λυθεί ήδη οι παιδικές ασθένειες των Windows Phone 7 και θα έχει προστεθεί υποστήριξη flash, copy-paste. Σημαντική θα είναι η πορεία των συσκευών εφόσον έχουμε ελληνικό μενού και πληκτρολόγιο κάπου εκεί μετά το καλοκαίρι, ίσως και λίγο αργότερα.

, Nokia Windows Phone 7, Υπό κατασκευή

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ceron

Ομορφα.
με το symbian τι γινετε ειναι το θεμα.
και βασικα κατι ακουσα οτι τα symbian3 θα μπορουν να περνουν meego εφαρμογες
αληθευει?

kostas

θα εχουμε ελληνικα μεσα στο 11? λενε για 14 γλωσσες στο mango αλλα δεν μου βγαινει οτι θα μπουν ολες με μονο 14 εχουμε καμια πληροφορια?

Solon

Τελικά από ότι βλέπω τα Phone 7 απλά δεν υπάρχουνε μέχρι να κυκλοφορήσει συσκευές η Nokia και να βγουν τα επιθυμιτά updates! Πραγματικά δεν αξίζει να ασχοληθείς μαζί τους μέχρι τότε.
Να δούμε όμως πως θα καταφέρουν να πάρουν μερίδιο από μια αγορά η οποία θα έχει πήξει στα Androids και θα έχει εκτοξεύσει τα specs με τα διπύρηνα σε δυσθεώρητα ύψη.

kostas

θεωριτικα στο επομενα update θα μπουν μεσα τα δυπυρηνα και μπροστινη καμερα
ειδικα για ελλαδα χωρις πληκτρολογιο η εστω με αγκληκους χαρακτηρες να ψαχνει και ελληνικες επαφες οπως τα wm χρονια τωρα η multilanguage smart dial (t9)
δεν μπορεις να τα εχεις για everyday use αμα μιλαγαμε μια απο τις 5 γλωσσες θα τα επαιρνα
ειναι και πιο γρηγορα ακομα και απο τα σημερινα δυπυρηνα

orestis

Κώστα.. Λίγο άκυρο αλλά το έχω απορία.. Η nokia οι συσκευές που θα ανακοινώσει σήμερα(αν δεν κάνω λάθος) στο CTIA θα είναι μόνο για την αμερικάνικη αγορά?

giannis

wp7 σε κανα χρόνο και απο τώρα γιατί δεν αξίζει να ταλαιπωρήσε και να είσαι beta tester.Υπομονή και σε κανα χρόνο σε συνδιασμό με τη Νόκια πιστεύω θα δούμε πολύ δυνατές συσκευές

Nikos

Εγω πηρα απο γερμανια το lg optimus 7 και το κινητο ειναι μια χαρα και δεν αισθανομαι καθολου beta tester.Ενταξει δεν εχει ελληνικο πληκτρολογιο αλλα μπορεις πολυ ευκολα να βαλεις οτι γλωσσα θες καθως και δικα σου ringtones που δε σε αφηνει αρχικα.Ολα λιγο ψαξιμο θελουν για οποιον εχει βεβαια ορεξη να ασχοληθει

orestis

Όχι δεν αναφερόμουν σε wp7 συσκευές αλλά σε καινούριες symbian^3(η νέα έκδοση του 3) συσκευές που θα ανακοίνωνε σήμερα δεν ξέρω ακριβώς τι ώρα! Είχε στείλει και η ίδια προσκλήσεις προς κάποια sites!

Γιαννης13

@Nikos μαζί σου φίλε,συν οτι όταν το λειτουργικό σου αλλάξει θα λέγεται wm 8 και οχι 7.1, 7,2 ,7.3 και πάει λέγοντας παρακαλώντας το θεό να είναι συμβατή η συσκευή σου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.