Nokia Searay Windows Phone Mango, Μοιάζει με το Nokia N9

Με οθόνη AMOLED 3.7 ίντσες και λειτουργικό σύστημα Windows Phone 7.5 Mango εμφανίζεται σε διαφήμιση της γερμανικής εταιρία κινητής τηλεφωνίας T Mobile το smartphone Nokia Searay. Τα παιδιά από το thenokiablog έλαβαν από ανώνυμη πηγή, διαφήμιση της εταιρίας με το πρώτο Nokia Windows Phone smartphone.

Αλήθεια ή απλά ένα ευφάνταστο photoshop, το Nokia Searay είναι κουκλί και φτυστό το Nokia N9.

Πηγή

Σχόλια

    • Ναι το είδα τώρα, το είχαν κατεβάσει. Έβαλα αυτό που έδωσε ο sofoklas!!!
      Εντάξει με αυτή τη συγκεκριμένη φάση, πάντως γενικά τα περισσότερα τα έχουμε γράψει και εμείς. Γιαυτό να κοιτάτε πρώτα τα εσωτερικά links :)

  • Αν παραβλέψουμε το γεγονός οτι το searay είναι κωδικη ονομασια που δεν ταιριάζει με την ονοματολογία της ΝΟΚΙΑ,

    Χμμ sms/mms (;-)) εικονιδιο? Δεν είναι το default (messaging :-) ) και στο μαρκετ δε βρήκα κατι που να μοιάζει...
    Eπισης το Mediacenter, where is zune? Kαι φυσικα το app δεν υπαρχει στο μαρκετ.
    Tέλος, αναφέρει κάποιος στο thenokiablog οτι κάτω απο το σημα της T-mobile στα ψιλα γράμματα αντί για "Tarife" λέει "Tariefe"

  • Χμ νομίζω είχαν πει πως η Νοκια σαν επισημος partner θα πειράξει λίγο κάποια πράγματα (πχ. Ovi κτλ.). Δε θα ήταν περίεργο να έχουν και δικά τους tiles.

    Δεν λέω ότι δεν είναι photoshop, αλλά οκ πάνω κάτω ξέρουμε πως μοιάζει με το N9, είτε είναι έτσι όπως στη διαφήμιση είτε όπως τα άλλα Nokia WP7 που είχαμε δει παραμένει πολύ όμορφο κινητό.

    Είναι και αυτή η AMOLED της Nokia που είναι ισάξια της SAMOLED+ που το κάνει τη καλύτερη επιλογή για WPhone. Άμα ήταν και 4"..

    ...και δεν κοστίζει 600ε.

  • Πανέμορφο!!! Άντε ρε Νοκια ξύπνα να δείξεις σε κάποιους το δρόμο, που δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε πια τα κορεάτικα sm/phones μεταξύ τους.

  • οντως πολυ ομορφο!!!! μακαρι η νοκια να ξεφυγει απο τα στενα πλαισια του λειτουργικου και να βαλει την δικια της πινελια......!!!!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.